Pegasos Planet

Tre skønne hoteller for ét hotels pris!

De tre populære All Inclusive-hoteller Pegasos Resort, Pegasos Royal og Pegasos Club deler hotelområde. Det betyder, at når du bor på ét af de tre hoteller har du adgang til et utrolig stort og lækkert område. Her får du en gylden, børnevenlig og lavvandet sandstrand, flere forskellige pools, wipeout-bane, vandrutstjebaner, masser af aktiviteter for børn og unge, et stort og bredt All Inclusive-program, sportsfaciliteter og meget mere!

Tre skønne hoteller for ét hotels pris!

Pegasos Resort

Tyrkiets måske bedste strand

På Pegasos Resort bor du lige ved den helt pragtfulde, brede sandstrand med det blødeste sand. Du kan slappe af ved stillepoolen eller deltage i de mange aktiviteter i hovedpoolen. Der er en lidt roligere stemning på Pegasos Resort end på søsterhotellet Pegsos Royal selvom de ligger side om side.

Pegasos Royal

Pragtfuldt hotel med store familieværelser

Pegsos Royal er et populært familiehotel med flere pools med herlig og livlig stemning, en dejlig restaurant med åben terrasse, hvor du kan nyde dine måltider, der serveres som store, indbydende og varierede buffeter. Her er det også muligt at bestille familieværelser med plads til op til 8 personer.

Pegasos Planet

Det store hotelområde som består af Pegasos Resort og Pegasos Royal bliver kaldt Pegasos Planet – en hel verden af sjov!

Wipeout

Wipeout-banen består af store oppustelige puder, bjerge og glatte forhindringer som flyder på vandet. Her kan I få mange timer til at gå!

Indgår i prisen!

Vores gæster på Pegasos Planet kan benytte wipeout-banen uden betaling!

Wipeout-banen er åben dagligt fra kl. 10.00 til 18.00 fra og med 15. maj og indtil slutningen af september.

Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder.

Sikkerhedsregler

  • Begrænsninger: Du skal være mindst 6 år gammel og mindst 110 cm høj
  • Børn 6-10 år skal være i selskab med en voksen
  • Redningsvest er obligatoriskt
  • Du skal kunne svømme for at benytte banen
  • Benyttelse af banen er på egen risiko

Skandinaviske aktivitetsguider

Under din ferie her arrangerer vores passionerede og engagerede skandinaviske aktivitetsguider mange skønne aktiviteter – det kan være alt fra spændende skattejagter til kreative lege, sjov underholdning og et væld af sjove påfund.

Sjove aktiviteter for alle aldre!

Ved de sjove aktiviteter møder børnene jævnaldrende venner fra hele Norden.

Inkluderet i prisen

Alle de mange aktiviteter og underholdning i børneklubben er betalt hjemmefra og inkluderet i rejsens pris.

Godt fællesskab for alle aldre

Nazar har børneklubber for forskellige aldre med masser af sjov at byde på 

Captain Nemos piratklub

Vores sjove børneklub for yngre børn

  • Leg og ballade for alle børn mellem 4-11 år
  • Temadage flere dage om ugen
  • Findes på alle hoteller hvor Captain Nemo bor og er inkluderet i prisen.

Chill Out Club

Et hit blandt de unge

Se hotellerne i 360°

Næsten som at være der selv! Kom helt tæt på de skønne hoteller - bevæg piletasterne for at bevæge dig rundt på hotellet i disse 360° film.

Pegasos Royal

Pegasos Resort

Ekstra oplevelser for børnene - Kids Comfort

Bekvemt med sulky, børnestol og vandkoger

Hos Nazar elsker vi børn og ønsker bare, at både de og deres forældre skal have så godt som muligt! Du kan slippe for at tage barnevogn med på ferie, og du kan også koge vand til babymos i fred og ro på værelset.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Resort och Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, hvor du får klapvogn, børnestol og elkedel leveret på værelset. Der er et begrænset antal af disse pakker, som kan bestilles hjemmefra under ”tilvalg” i forbindelse med reservation af rejsen. 

Læs mere om vilkårene for Kids Comfort her.

Godt at vide om Nazars børne-og ungdomsklubber

På vores Pegasos-hoteller arrangeres Captain Nemos piratklub 5-6 gange om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 15. maj - 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt mindst 4 gange om ugen. Chill Out Club, for unge mellem 12-17 år, vil blive arrangeret fra 1. juni samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og afholdes 2-3 gange om ugen.

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemos piratklub 3-4 gange om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt 2-3 gange om ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

På Anastasia Hotel & Apartments på Cypern arrangeres Captain Nemo’s piratklub 3 gange i ugen for børn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidisco afholdes 2–3 gange i ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Cypern.

Aktivitetsguiderne for Captain Nemos piratklub taler altid skandinavisk og for Chill Out Club er det engelsk eller skandinavisk der tales.