Cypern

Populære Cypern har noget for alle

Middelhavets tredjestørste ø, Cypern, formår at charmere de fleste. Her kan du slappe af, sole og bade, opdage nyt og få dig en masse glade minder med hjem. På Cypern trives familier med både små og store børn, såvel par i alle aldre. En All Inclusive-rejse til Cypern med os på Nazar passer med andre ord de fleste! 

Vi har primært familiehoteller på øens østlige side i Fig Tree Bay og Ayia Napa.

Se alle vores hoteller på Cypern eller læs mere om Fig Tree Bay og Ayia Napa nedenfor.

Hvornår vil du rejse?

Cypern passer til dig, der gerne vil rejse både forår, sommer og efterår. Vælg den årstid, der passer dig bedst og find vores beste tilbud på de forskellige årstider nedenfor.

Cypern med Nazar

 • 71% af vores Cypern-hoteller har vandlande eller vandrutsjebaner og vil med garanti være et hit hos vores små rejsende med gang i benene.
   
 • Vi kan familieferier!
  Du behøver ikke lede længe efter et hotel med familieværelser og familiesuites hvor alle får plads – det har de fleste af vores Cypern-hoteller.

Derfor vælger du at rejse med Nazar:
 

 • Her bor Captain Nemo!
  På familievenlige Anastasia Hotel og Apartments huserer alle børns favoritkaptajn og hans pirater i vores egen skandinaviske børneklub.
   
 • Vi er All Inclusive-specialister!
  Er det ikke skønt og praktisk at næsten al mad og drikke er betalt hjemmefra når familien skal på ferie?

Captain Nemos nye hjem på Cypern

Captain Nemo og hans piratklub er flyttet til Anastasia Hotel og Apartments!  

Hos os ved Nazar er børnene vores måske vigtigste gæster. Captain Nemo og hans besætning har derfor sat sejl mod Cypern og slår sig ned på Anastasia Hotel og Apartments. Her indgår vores egen skandinaviske børneklub i prisen og skal ikke forudbestilles hjemmefra. Her er der masser af aktiviteter for børn mellem fire og elleve år og lederne taler skandinavisk.

Når der ikke er hygge i piratklubben, arrangeras forskellige temadage med sjove aktiviteter, skattejagter og spil, og endda et minidisco.

Læs mere om vores skandinaviske børneklubber her!

Her findes vi på Cypern

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay 

Fig Tree Bay ligger i Protaras - et populært ferieområde med flere hoteller og restauranter. Med sit turkisgrønne vand er Fig Tree Bay-bugten kendt som en af de flotteste på Cypern.

Ayia Napa

Ayia Napa 

Levende Ayia Napa er Cyperns største turistby. Fuld af restauranter, livlige barer og sjove butikker, ligger byen perfekt ved nogle af Europas mest populære sandstrande.

Alle vores hoteller på Cypern

På Cypern har vi tre- og firestjernede hoteller med en god standard, hoteller med vandparker og prisværdige familiehoteller for enhver smag.

Middeltemperatur i juli: ca. 31°C

København - Cypern ca. 4 t. og 15 min.

Valuta: Euro € 

Tidsforskel: +1 h