Enestående værelser på Nazars favorithotel

Vi har hotellet for netop dig og din familie

Vi på Nazar har værelser og hoteller, som er helt ekstraordinære, hvilket giver rejsen en ekstra dimension. Hvert værelse har sin helt egen stil, der er noget for enhver smag, og giver en helt speciel følelse af luksus. Her har du en chance for, at opleve noget helt nyt og anderledes og skabe minder for livet.

En pool direkte ved døren, et værelse med flere etager, en privat villa eller en magisk udsigt... hvad vælger du?

Eftalia Ocean 

Med direkte forbindelse til poolen og mere end 100 m² plads at tumle rundt på, giver Eftalia Oceans Duplexsuiter dig en rigtig behagelig ferieoplelevelse.

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Duplexsuite A med pool

4-7 personer

En dukkert lige når du har lyst

Denne værelsestype i to etager og på næsten 100 m², er for dig der vil forkæle dig selv lidt ekstra. Her får du to soveværelser og to badeværelser. Du har desuden direkte adgang til poolen, som ligger lige udenfor terrassen.  

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Duplexsuite B med pool

5-8 personer

Ekstra behagelig

Dette er hotellets største værelsestype på hele 113 m². Suiten er fordelt på to etager med tre soveværelser og to badeværelser. Du får direkte forbindelse til den afkølende pool, lige udenfor terrassen. Tag en dukkert lige når du har lyst!

Pegasos Resort

Nyd ren afslapning hver eneste dag på Pegasos Resort, med en fantastisk udsigt og det lille ekstra for hele familien. 

Pegasos Resort

    

Incekum, Tyrkiet

Grand Suite med havudsigt

2 personer

Vågn op med havet som udsigt

Denne suite på 64 m² er et oplagt valg, hvis du vil have ekstra plads og komfort på ferien. Her får du en stor balkon med havudsigt, et stort værelse med spisebord og en lækker sofagruppe. Og i det separate soveværelse har du både himmelseng, en sovesofa og et badeværelse med Jacuzzi.

Pegasos Resort

    

Incekum, Tyrkiet

King Suite

3-4 personer

Bo kongeligt

Ønsker du ekstra meget plads i hotellets fineste værelse? Så skal du booke en King Suite på Pegasos Resort. Denne suite ligner hotellets Grand Suite, men har to soveværelser istedet for et og breder sig ud på hele 130 m². Nyd den ekstra luksus med to badeværelser hvoraf den ene har Jacuzzi.

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort har store behagelige værelser med plads til op til seks personer. Vælg et luksuriøst værelse med eller uden pool.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Tyrkiet

Familiesuite Triplex Terrace House

5-6 personer

Start dagen med en dukkert

Der er masser af plads i Familiesuite Triplex Terrace House. Denne suite rummer tre etager på 105 m². På første etage har du stuen med udgang til balkonen og poolområdet via en trappe. På anden og tredje etage ligger de to soveværelser med hvert sit private badeværelse.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Tyrkiet

Royal Suite med pool

2-5 personer

Værelser på svimlende højde

En suite på hele 206 m² med en storslået havudsigt med privat pool og solsenge på balkonen. Suiten har tre værelser med to soveværelser og en elegant møbleret stue i moderne stil. Her har du to badeværelser med brusebad og Jacuzzi. 

La Marquise Luxury Resort

På Marquise Luxury Resort bor du i luksuriøse værelser med smuk indretning i naturlige farver. Nyd din helt egen private pool.

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Duplexsuite med privat pool

2-5 personer

Dobbelt luksus med privat pool

I denne suite på 65 m² får du to værelser fordelt på to etager med direkte adgang til en privat pool. Værelset er indrettet i klassisk stil med en indbydende pool, placeret meget privat. Lad hele familien nyde denne fantastiske Duplexsuite. 

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Bungalow med privat pool

2-3 personer

Bungalow i særklasse

I denne bungalow på 46 m² er der to faste sengepladser samt en sovesofa. Værelset er lyst og indbydende med en privat pool lige udenfor døren. Start dagen helt perfekt eller afslut dagen på den skønneste måde. Nyd din helt egen bungalow!

Pool, swim up og store højder

Både i Tyrkiet og på Rhodos kan du bestille et eksklusivt værelse, der skiller sig ud fra mængden.

Kresten Royal

    

Kalithea, Rhodos

Villa med privat pool

2-4 personer

Forkæl dig selv med egen villa og privat pool

Vil du have det lille ekstra, masser af plads og din helt egen pool, så er dette sagen! Du får en lækker villa på 52 m² med en herlig terrasse og havet som udsigt. Her kan tre voksne og et barn bo.

Rixos Premium Belek

    

Belek, Tyrkiet

Poolsuite 1. sal

2-4 personer

Indbydende pool lige nedenfor

De lækre poolsuiter er placeret i et roligt område ved siden af hovedbygningen. Med 64 m² får I masser af plads. Her er to soveværelser samt to badeværelser. Nyd poolen nogle trappetrin ned.

Megasaray Club Belek

    

Belek, Tyrkiet

Dobbeltværelse Swim Up Deluxe

2-4 personer

En spektakulær udsigt

Dette værelse på 50 m² er stilrent og moderne. Vågn op til solens stråler og en storslået udsigt. Start og afslut din dag med en dukkert i poolen lige udenfor døren, altsammen på Megasaray Club Belek.

Side Star Elegance

    

Side, Tyrkiet

Familiesuite Duplex

3-6 personer

Dobbelt luksus med Jacuzzi

Familiesuite Duplex på 75 m² består af to etager. I stueetagen finder du terrassen, to sengepladser, en sofagruppe samt et badeværelse med brusebad. På første etage er der et badeværelse med brusebad og Jacuzzi.

Et hotel kun med helt unikke værelser!

IC Residence er et unikt luksushotel, hvor du bor i smukke villaer, som enten har privat pool eller direkte adgang til et stort poolområde.

IC Residence

    

Lara, Tyrkiet

Lake Villa

2-5 personer

Designer-villaer med direkte forbindelse til pool

Du bor i et skønt og behageligt villaområde med en stor og herlig pool i midten, som kun kan benyttes af Lake Villas gæster. Via din egen træterrasse, har du direkte adgang til poolen med solsenge og parasoller. Værelset är på 65 m².

IC Residence

    

Lara, Tyrkiet

Lake Villa Deluxe

6-9 personer

Omringet af pools!

Denne rummelige suite på hele 130 m² har direkte adgang til et skønt poolområde som snor sig rundt i området. Her får du en stor stue med fire soveværelser og hele fire private badeværelser. Tilføj lidt ekstra guldkant på familieferien hos IC Residence.

IC Residence

    

Lara, Tyrkiet

Bali Villa

4 personer

Din egen villa

En eksotisk villa på hele 323 m² indrettet i hyggelig og spændende Bali-stil. Her bor du i et helt eget hus med to adskilte soveværelser, et på hver side af den overdækkede udendørs-stue med glasbord, stole og en skøn udsigt over din egen private pool!

IC Residence

    

Lara, Tyrkiet

Superior Villa

4-6 personer

Den ultimative luksusbolig

En af Nazars mest eksklusive luksusboliger! Denne utrolige og stilrene villa på hele 396 m² har tre soveværelser, en stue og et privat hammam. I haven kan du nyde din helt egen pool, hængekøje, solsenge og parasoller. Dette her er virkelig en luksusvilla du ikke vil gå glip af!