Booking, betalning og billet

Betalingsmetoder

Betaling via Min rejse

På vores hjemmeside nazar.dk kan du logge ind på Min rejse ved hjælp af dit bookningsnummer og den e-mailadresse du oplyste på bookningstidspunktet. Her kan du betale din rejse med VISA eller MasterCard. Når rejsen er fuldt betalt kan du nemt udskrive dit rejsebevis eller billet. 

Betaling med kort

Ved bookning af rejse på vores hjemmeside kan du betale med VISA-kort og MasterCard. Ved en eventuel ændring af kreditkort efter betaling betales et administrationsgebyr.

Særligt for VISA/Dankort

Vær opmærksom på, at der ved brug af VISA-delen af dit VISA/Dankort er begrænsede forbrugsmuligheder når du bruger kortet i udlandet, både fysisk og over internettet. Du kan maksimalt betale i alt 20.000 kr. for forbrug på løbende 30 dage. Dette påvirker betalingen til Nazar, både over internet og telefon. Kontakt vores kundeservice hvis denne begrænsning påvirker din mulighed for at betale din rejse.

Betaling over telefon

Du kan også betale over telefonen med VISA, MasterCard og American Express. Ved betaling med American Express beder vi dig ved betalingstidspunktet om at sende en kopi af din legitimation til info@nazar.dk. Husk at oplyse bookningsnummer på den aktuelle rejse.

Sikker kortbetaling

For Nazar er din sikkerhed ved betaling utroligt vigtig, og derfor har vi lagt hele vores onlinebetalingsløsning hos betalingsudbyderen DIBS. Dette betyder at ingen kortnumre bearbejdes eller lagres i Nazars system. Al information vedr. betalingstransaktioner udveksles i krypteret form, og Nazar overholder dermed gældende regelsæt (PCI DSS) og krav for at kunne modtage betaling med kort.

Internetbetaling

Hvis du har bestilt din rejse med charterfly på vores hjemmeside og dermed betalt med kort får du en bekræftelse på at bookningen er gennemført samt at betalingen er registreret. Rejsebevis/billet sendes via e-mail den næstkommende hverdag til den e-mailadresse du oplyste på bookningstidspunktet.

Vær opmærksom på, at der ved brug af VISA-delen af dit VISA/Dankort er begrænsede forbrugsmuligheder når du bruger kortet i udlandet, både fysisk og over internettet. Du kan maksimalt betale i alt 20.000 kr. for forbrug på løbende 30 dage. Dette påvirker betalingen til Nazar, både over internet og telefon. Kontakt vores kundeservide hvis denne begrænsning påvirker din mulighed for at betale din rejse.

Hvis betaling ikke registreres på bookningen og datoen for afrejse er mellem 42-0 dage fra bookningstidspunktet, så vil bookningen automatisk blive annulleret inden for en times tid. Kontakt kundeservice ved problemer: i første omgang via telefon eller via e-mail til info@nazar.dk i øvrige tidsrum.

En gennemført booking med rutefly, bekræftes direkte ved bestilling af rejsen og bookings-bekræftelse sendes pr mail til hovedbookeren. Den rejsende udskriver selv rejsedokumentet fra funktionen Min rejse. Her udskrives rejsebeviset med information om rejsen samt referencenummer for hotel og fly. Billetten er personlig. Dokumentet er nødvendigt for rejsens gennemførsel. Ovennævnte billetprocedure gælder med mindre andet er angivet i din reservationsbekræftelse og rejsebevis.

Refunderinger

Eventuelle refunderinger sker til det betalingskort rejsen er blevet betalt med.

Registreret betaling på bookning

Ønsker du at se om der er registreret en betaling på din booking, kan du logge ind på Min rejse. For at logge ind på Min rejse skal du oprette en konto med din mailadresse og oprette et kodeord. Du kan enten oprette en konto når du bestiller din rejse, eller du kan oprette den efterfølgende på Min rejse, se ikonet øverst i højre hjørne. Vær opmærksom på at du skal oprette denne konto med samme mailadresse, som du brugte til din booking.

Læs gerne vores rejsevilkår angående betaling af rejse.


Betalingsregler

Rejse med charterfly booket mere end 42 dage før afrejse

Bookningen skal bekræftes inden for 7 dage ved indbetaling af et tilmeldingsgebyr, herefter kaldet depositum. Hvis rejsen bestilles på internettet betales depositummet på bookningstidspunktet.

Depositummet på 2000 kr/person samt eventuel afbestillingsforsikring betales samtidig.

Restbeløbet skal være Nazar i hænde senest 42 dage før afrejse. Har vi ikke modtaget din betaling i tide vil rejsen blive annulleret.

 

Rejse med charterfly <booket mellem 42-0 dage før afrejse

Det samlede beløb for rejsen betales på bookningstidspunktet via Min Rejse eller med kort per telefon. Har vi ikke modtaget din betaling vil rejsen blive annulleret.

Pakkerejse booket med rutefly

Har du booket en rejse med rutefly gælder andre betalingsvilkår, og hele rejsens pris skal betales direkte ved bestilling.


Billet

Ved pakkerejser med charterfly eller rutefly, er dit rejsebevis din flybillet

Det er meget vigtigt at du tjekker informationen på rejsebeviset/billetten og kontrollerer, at informationen stemmer overens med det, du har bestilt. Hvis nogle informationer er forkerte, så kontakt os venligst med det samme. Rejsebeviset er en faktura og fungerer ligeledes som din flybillet, når rejsen er betalt og flytiderne bekræftet.

Ved pakkerejser med rutefly skal rejsebeviset udskrives fra Min rejse du finder rejsebeviset og mere information gennem at logge ind på Min rejse.

Vigtigt! Navnet på din bestilling skal være identisk med navnet i dit pas. Dette gælder for alle passagerer i bestillingen. Navnet skal være korrekt stavet og være inklusiv eventuelle mellemnavne.


Nazars gavekort

Du køber nemt Nazars gavekort ved at indbetale den sum du ønsker at give bort som gavekort til kontonummer 5290 9010 7450 01 i DNB. Oplys bestillerens navn og ”Nazar-gavekort”. Send derefter en mail til info@nazar.dk med følgende information: Navn på personen som skal modtage gavekortet, adressen som gavekortet skal sendes til samt navn og telefonnummer på personen der bestiller, i tilfælde af at der skulle opstå eventuelle spørgsmål. 

Husk at vores gavekort er personlige og ikke kan videregives til en anden person.

Gavekort gælder som betaling for rejser booket på nazar.dk inklusiv charterrejser, pakkerejser, fly og hotel.

Betaling med Nazar-gavekort

Når du ønsker at betale med et gavekort fra Nazar skal du sende dette til os med posten. Eftersom gavekortet er et værdidokument bør du sende det anbefalet. Oplys bookningsnummeret på den pågældende rejse for at forenkle registrering af betalingen.

Når der er mere end 42 dage til afrejse sendes gavekortet via brevpost som betaling – betalingen registreres når Nazar har modtaget gavekortet. Er der mindre end 42 dage til afrejse betales rejsen med betalingskort på bookningstidspunktet. Beløbet refunderes derefter når gavekortet er ankommet til Nazar og er blevet registreret som betaling for rejsen.

Husk at vores gavekort er personlige og ikke kan videregives til en anden person.


Fuldmagt

VIGTIG information for rejsende under 18 år, som rejser på pakkerejser med charterfly.

Børn og unge under 18 år skal rejse i selskab med en voksen.

Ifølge græsk lov er det ikke tilladt for personer under 18 år at bo på et hotel/hotelværelse uden en voksen. Dvs. at unge under 18 år ikke kan rejse til Rhodos eller Cypern alene.

Til Turkiet kræves altid en fuldmagt fra forældre eller værge til personerne under 18 år. 

Fuldmagt for rejsende under 18 år

For rejsende som ikke er myndige (dvs. under 18 år) og som rejser uden værge kræves en særlig erklæring, hvori værge godkender rejseaftalen. Du kan downloade fuldmagten her. Fuldmagten skal udfyldes og sendes til: 

Nazar Nordic AB
Öresundshuset
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö, Sverige 

Du kan også scanne dokumentet og sende det til os via e-mail: info@nazar.dk 

Fuldmagten skal desuden medbringes på rejsen. Nazar påtager sig intet ansvar for mindreårige, som rejser uden fuldmagt. Børn under 16 år må ikke rejse uden at være i selskab med en voksen.

For mere information, kontakt os senest 5 dage før afrejse.