Premium Collection

Vores mest luksuriøse hoteller!


Når du bestiller et Premium Collection-hotel får du et af Nazars allerbedste, skønneste og mest eksklusive hoteller. De fleste af disse hoteller er samtidig nogle af Middelhavområdets smukkeste og mest eksklusive – som du kun kan bestille hos Nazar. Med Premium Collection kan du forvente dig alverdens luksus for hele familien. Du får kulinariske madoplevelser, udsøgt service og et stort udvalg af faciliteter for både børn og voksne.

Alle hoteller som har 5 Premium Collection og er en del af vores Premium Collection betyder, at det er All Inclusive hotel i absolutte topklasse.

Det her indgår i Premium Collection

All Inclusive

All Inclusive i højeste klasse med forskellige à la carte restauranter at vælge mellem.

For dig som ønsker et stort udbud af velsmagende mad og drikke, er Premium Collection det oplagte valg. Udover smukt præsenterede buffeter tilbydes du smagsoplevelser ud over det sædvanlige på hotellernes patisserier, à la carte restauranter og barer – selvfølgelig All Inclusive!

Værelser med pool

Ikke dårligt med en morgendukkert direkte fra egen terrasse inden morgenmaden.

Vil du kunne slappe af i fred og ro i mere private omgivelser, så tilbyder vi fantastiske værelser, suiter og villaer med direkte pool adgang. At kunne sole og bade fra egen terrasse er en luksus som virkelig kan forgylde din ferie!

Vandland

De fleste hoteller har flere forskellige vandrutsjebaner til børn i alle aldre.

På vores Premium Collection hotel er der luksus også for børnene! Mange af hotellerne har seje farverige vandland som virkelig kan give en fartfyldt og uforglemmelig oplevelse. Man kan også flyde rundt i en lazy river eller hoppe i bølgepoolens bølger.

Vores Premium Collection hoteller

Vores andre collections

Udover Premium Collection har vi yderligere tre collections - alt for at gøre det nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel når du og din familie skal på ferie.