All Inclusive

Slip for den evindelige søgen efter gode spisesteder og brug istedet mere tid med dem du holder af!

Overvældende buffeter, kølig is, lækre søde sager og forfriskende drikkevarer er alltid lige i nærhedens – All Inclusive med Nazar betyder at hele famillien kan finde noget de kan lide.

All Inclusive er:

  • Let, da alle i familien kan spise eller drikke når de vil
  • Enkelt, da du bare kan lade tegnebogen være på hotelværelset
  • Billigt, du har betalt på forhånd og får ingen dyre overraskelser bagefter

Vi har delt denne side op i tre kategorier: Børnenes All Inclusive, Prisvenlig All Inclusive samt à la carte- og temarestauranter, for at hjælpe dig med at navigere i det store udbud af All Inclusive. Du kan også finde information om hvad All Inclusive indebærer på vores forskellige Collections samt finde inspiration i både film og billeder.

Bon appétit!

All Inclusive på vores forskellige Collections

Vi har delt vores hoteller ind i fire forskellige kollektioner for at gøde det lettere for dig at vælge. Hvad du kan forvente dig af All Inclusive-programmet på de respektive hoteller afspejles af hvilken af disse kollektioner hotellet indgår i , og ligeledes i hvor mange n hotellet har.

Nyhed! Vegan Friendly All Inclusive

I dag er 10% av Nordens befolkning veganer eller vegetarer og vi ønsker at alle skal kunne rejse All Inclusive med os. Derfor er konceptet Vegan Friendly by Nazar blevet skabt, som findes på nogen af vores udvalgte hoteller. Rejser du All Inclusive med os kan du være sikker på et udbud der går hånd i hånd med dit valg af livsstil og værdier når det gælder mad.

Børnenes All Inclusive

Her må børnene selv bestemme! De har deres egne buffetter med alle yndlingsretterne som pizza, pasta, is og vafler. De har sågar deres egne afdelinger i restauranterne med lave og farvestrålende bord og stole, hvor de kan nyde maden sammen med deres nye venner fra børneklubben! 

Meget All Inclusive for få penge

Vi har All Inclusive for alle pengepunge, så også på de mindre byhoteller kan du få All Inclusive. Morgenmad, frokokst, aftensmad og snacks indgår, samt alle lokale drikkevarer, både med og uden alkohol. Tal om en let måde at holde ferie på!

All Inclusive på Pegasos World i Side, Tyrkiet


Altid tæt på mad

Kæmpe buffeter, frokost i snackbaren ved poolen, soft ice (sågar også laktosefri), drikkevarer og meget mere – det hele betalt hjemmefra!

À la carte-og temarestauranter

Forkæl dig selv og besøg en af à la carte- eller temarestauranter, hvor du kan bestille fra menukortet og få maden serveret ved bordet. På nogle hoteller indgår et eller flere besøg i All Inclusive-programmet.