Ohoj, Captain Nemo her!

Med mig får du en piratklub og ungdomsklub der indeholder sjove temadage med skattejagt, sport og boblefest med i købet.

I børn, er vores allerbedste gæster, og mit crew og jeg vil at I skal have det så godt som muligt hos os! På vores hoteller i Nazar Collection på Anastasia Hotel og Apartments på Cypern, og på hotellet Blue Sea Holiday Village indgår vores helt egne børneklubber i prisen og behøver ikke bestilles i forvejen. Her findes masser af aktiviteter for børn i alle aldre og aktivitetsguiderne taler skandinavisk.  

Jeg bor på Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkiet, på Anastasia Hotel og Apartments på Cypern og på hotellet Blue Sea Holiday Village på Rhodos. Når der ikke er sjov og ballade i piratklubben eller hygges i ungdomsklubben, så arrangeres forskellige temadage med sjove aktiviteter og spil. Der arrangeres tilmed også et poppende minidiskotek, hvor stolte forældre ser på, og nogle gange endda selv tager en svingom!

Her bor Captain Nemo

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkiet, på Anastasia Hotel og Apartments på Cypern og Blue Sea Holiday Village på Rhodos.

Pegasos World

Middelhavets største pool og tempofyldt vandland.
All Inclusive

fra

Læs mere

Anastasia Hotel & Apartments

Strandnært familiehotel med vandland og Captain Nemos piratklub
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Royal

Slot med vandrutsjebaner, og cool wipeout-bane
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Club

Børnevenligt hotel på en af Tyrkiets fineste strande!
All Inclusive

fra

Læs mere

Blue Sea Holiday Village

Stilrent familiehotel med vores egen skandinaviske børneklub i naturskønne Afandou
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Resort

Sjov og actionspækket forhindringsbane
All Inclusive

fra

Læs mere

Nu bliver det Crrraaaazy Fun! 

Nazars største børneinvestering nogensinde med fire Crazy Fun temadage

Pirate Day – bliv sørøver for en dag

Alle mand på dæk! Fantastiske aktiviteter fuld af sjov og læring, mystiske skattejagter og rigtig piratskole. Splitte mine bramsejl, Ohøj!

Challange Day – meget leg (og lidt alvor)

En hel dag fuld af udfordringer? Ja tak! Livet er en leg, så deltag i konkurrencerne eller hvorfor ikke et spil dart?

Splash Day – inviter til en våd kamp

Vandleg, hvad ellers? Udfordre dine nye venner i en vand krig eller andre sjove vandaktiviteter. Afslut senere med et bubbelparty!

Crazy Day – ingen regler

Du hørte rigtigt, skørt skal d et jo være på ferien! Mal ansigtet helt grønt, eller spis en treretters middag baglæns! På ferien kan alt ske.

Tjek alle børnenes favorit – minidisko!

Flere aftener om ugen bydes der ind til minidisko i vores børneklubber. Dans løs!

Skandinaviske aktivitetsguider

Under din ferie her arrangerer vores passionerede og engagerede skandinaviske aktivitetsguider mange skønne aktiviteter – det kan være alt fra spændende skattejagter til kreative lege, sjov underholdning og et væld af sjove påfund.

Sjove aktiviteter for alle aldre!

Ved de sjove aktiviteter møder børnene jævnaldrende venner fra hele Norden.

Inkluderet i prisen

Alle de mange aktiviteter og underholdning i børneklubben er betalt hjemmefra og inkluderet i rejsens pris.

Godt fællesskab for alle aldre

Nazar har børneklubber for forskellige aldre med masser af sjov at byde på 

Captain Nemos piratklub

Vores sjove børneklub for yngre børn

  • Leg og ballade for alle børn mellem 4-11 år
  • Temadage flere dage om ugen
  • Findes på alle hoteller hvor Captain Nemo bor og er inkluderet i prisen.

Chill Out Club

Et hit blandt de unge

Ekstra oplevelser for børnene - Kids Comfort

Bekvemt med sulky, børnestol og vandkoger

Hos Nazar elsker vi børn og ønsker bare, at både de og deres forældre skal have så godt som muligt! Du kan slippe for at tage barnevogn med på ferie, og du kan også koge vand til babymos i fred og ro på værelset.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Resort och Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, hvor du får klapvogn, børnestol og elkedel leveret på værelset. Der er et begrænset antal af disse pakker, som kan bestilles hjemmefra under ”tilvalg” i forbindelse med reservation af rejsen. Pris 280,- om ugen.

Læs mere om vilkårene for Kids Comfort her.

Godt at vide om Nazars børne-og ungdomsklubber

På vores Pegasos-hoteller arrangeres Captain Nemos piratklub 5-6 gange om ugen for børn i alde-ren 4-11 år fra 15. maj - 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt mindst 4 gange om ugen. Chill Out Club, for unge mellem 12-17 år, vil blive arrangeret fra 1. juni samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og afholdes 2-3 gan-ge om ugen.

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemos piratklub 3-4 gange om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket bliver afholdt 2-3 gange om ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

På Anastasia Hotel og Apartments på Cypern arrangeres Captain Nemo’s piratklub 3 gange i ugen for børn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidisco afholdes 2–3 gange i ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Cypern.

Aktivitetsguiderne for Captain Nemos piratklub taler altid skandinavisk og for Chill Out Club er det engelsk eller skandinavisk der tales.