Tilvalg på rejsen

Vil du tilkøbe ekstra bagage, have Late check-out eller bestille en dejlig hamam?

Med vores rejsetilvalg, som du kan læse mere om nedenfor, under du dig og familien en endnu bedre ferie. Bestil din charterrejse med tilvalg hos Nazar - trygt, let og bekvemt.

Comfort Class

Ekstra komfort på ferien

Opgrader din ferie med Comfort Class. Når du bor på et af vores Nazar Collection-hoteller har du mulighed for at købe Comfort Class-pakken, der giver ekstra komfort på ferien. Med Comfort Class har du blandt andet VIP-indtjekning på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen udtjekning på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at bestille via vores kundeservice.

Pris per uge:
Voksen: 810,-
Barn: 200,-

(Kun Tyrkiet) 

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class-pakke skal bookes af alle rejsende, som bor på samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme variationer fra hotel til hotel. 

Læs mere her


Side by side

Vil du gerne bo på værelse ved siden af dine venner eller familie?

Det kan vi godt forstå, og på vore Pegasos-hoteller i Tyrkiet er det faktisk muligt – mod tillæg – at sikre sig, at man har værelser ved siden af hinanden.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Royal og Pegasos Resort er temmelig store og komplekse hoteller, så det kan bestemt være en fordel at benytte sig af denne mulighed, hvis I ved at det vil gøre ferien lettere og sjovere jo tættere I bor på hinanden.

Hvis I har booket to værelser, så kan I blive garanteret at I bor højst tre døre fra hinanden. Dette koster 360 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.

Hvis du gerne vil benytte dig at denne mulighed, så kontakt os på 70 80 12 12, og så hjælper vi dig med det praktiske.


Late Check-Out

Beholde dit værelse frem til kl. 17.00 på afrejsedagen

Når du rejser med Nazar kan du på udvalgte hoteller købe tilvalget Late Check-Out. Det betyder at du mod et varierende tillægsgebyr kan beholde dit værelse frem til kl. 17.00 på afrejsedagen i stedet for at skulle forlade værelset kl. 12.00. Late Check-Out skal bestilles og betales senest 5 dage før afrejse. Bemærk at der kun er et begrænset antal værelser til rådighed, hvor du kan få Late Check-Out. Se under de respektive hoteller om dette tilvalg er muligt.


Kids Comfort

Klapvogn samt barnestol og elkedel leveret på værelset

Os på Nazar elsker børn, og ønsker at både de og du som forælder skal have det så godt som muligt! Nu slipper du for at slæbe barnevogn med dig på ferien, og du kan koge vand til vælling i fred og ro på hotelværelset.

På vore Pegasos-hoteller kan du nemlig bestille Kids Comfort, hvor du får klapvogn (fx Chicco Snappy Spring) samt barnestol og elkedel leveret på værelset.

Der findes et begrænset antal Kids Comfort-pakker. Tilvalget Kids Comfort kan bestilles én gang per bestilling og inkluderer et sæt per værelse:

1 stk. elkedel

1 stk. børnestol

1 stk. flaskevarmer

1 stk. klapvogn

Pris: 280 kr/uge

(Kun Tyrkiet)


Hamam

Hamam er en traditionel tyrkisk massage

Start din ferie på den allerbedste måde – med hamam! (kun Tyrkiet). Hamam er en traditionel tyrkisk behandling; en skøn kombination af varme, damp, skrubning og massage. En professionel spa-terapeut skrubber din krop ren for døde hudceller og giver dig det perfekte grundlag for en gylden solbrun farve, der holder længere. Behandlingen afsluttes med massage med sæbeskum. 

Når du booker en rejse til et af vores Pegasos-hoteller kan du booke hamam-pakken hjemmefra. Pakken indeholder den traditionelle skrubning og skummassage efterfulgt af en 30 minutters afslappende oliemassage. Hvis der er et sted i verden, hvor du virkelig kan forkæle dig selv med wellness, så er det i Tyrkiet, så grib endelig chancen. Men pas på – det er stærkt vanedannende! 

Pris per behandling: 320,-

(Kun Tyrkiet)