Værelser med pool

Ud af værelset og direkte ned i poolen?

Hvad er mere luksuriøst end et hotelværelse med pool direkte udefor døren? Vores hoteller har værelser med pool for både par og for dig med små eller store børn. Direkte adgang til fælles pool, swim up værelser, en helt egen lille pool på balkonen eller en stor pool i din private have? Uanset hvad du vælger det at sætte svalende guldkant på din ferie.

Vores allermest luksuriøse hoteller

På de her hoteller tilbydes pragtfuldt logi for rigtige feinschmecker. Rejs med stil i sommer!

Belek, Tyrkiet

Susesi Luxury Resort

     

Bo i poolen eller svøm på balkonen?

På smukke Susesi Luxury Resort kan du vælge forskellige værelser med pool. Hvad siger du til et Terrace House? Her har visse værelser direkte adgang til den snoede pool omgivet af palmer og små broer. Eller hvorfor ikke Royal Suite med egen pool på balkonen og en fantastisk udsigt over havet.

Læs mere

Lara, Tyrkiet

IC Residence

    

Designervillarer med direkt adgang til pool

På IC Residence bor du i villa, med privat pool eller direkt adgang til poolområdet. Måske du vil bestille en Bali- eller Superior-villa og få egen pool i privat have? Eller måske en Lake Villa direkte ved poolområde? Så er det bare at hoppe i!

Læs mere

Belek, Tyrkiet

Rixos Premium Belek

    

Overdådig og elegant kun en trappe oppe

På Rixos Premium kan du bo i lækre poolsuites som ligger i et roligt område ved siden af hovedbygningen. Her råder der ro, harmoni og en god stemning. Værelserne ligger på anden etage og det er bare at tage trapperne ned og nyde af poolen.

Læs mere

Susesi Luxury Resort

En video er nu en gang det bedste for at komme i sand feriestemning. Lad filmen rulle!

Slingrende pools og kanaler

Hæng ud på din terrasse på ferien og vær lige i nærhenden af en svalende dukkert!

Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

    

Omringet af pools!

La Marquise Luxury Resort er et af Rhodos fineste hoteller, med mange pools som løber mellem bygningerne. Store dele af hotellet ligger som en oase omringet af dejlige pools, så du har aldrig langt til den næste dukkert! Hvorfor ikke give den lidt ekstra gas og bestille en suite med helt egen pool?

Læs mere

Eftalia Ocean

Måske man lige så godt kan sove i badetøjet? Så tæt på poolen er man på Eftalia Ocean.

Swim up-klassiker

Har du længtes efter en pool udenfor døren? Vi har noget som passer alle. God svømning!

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Eftalia Ocean

   

Med poolen bare få meter fra sengen

Eftalia Ocean er et nyere familiehotel med store værelser. Her findes der familiesuiter for op til otte personer og børnepris t.o.m. 17 år. I værelserne med pool får du direkte adgang til poolen som ligger præcis nedenfor eller udenfor terrassen og som kun deles med nærliggende værelser.

Læs mere

Belek, Tyrkiet

Side Star Elegance

    

Poolværelser på svimlende højder

I romantiske Side Star Elegances poolværelser har du direkte adgang til en pool fra din egen terrasse, og du deler kun poolen med 5-7 andre værelser af samme type. I disse værelser bor familier med lidt større børn eller par bedst.

Læs mere

Nyd af din egen pool

Giv den gas og vælg et værelse med helt egen pool, lige ude foran.

Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

    

Svøm lige udenfor døren med havet som kulisse

Elegante Kresten Royal på Rhodos tilbyder lyse og moderne værelser, og for dig som søger lidt ekstra ferieluksus så findes der værelser med egen lille pool. Eller vil du ret og slet have egen villa med privat pool så findes det også!

Læs mere

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Flere dejlige poolområder

Lindos Imperial er et elegant familiehotel på Rhodos østkydt. Hotellet har flere pools men hvis du bor i familiesuiten kan du få have- eller havudsigt med privat pool på terrassen. Værelserne er rumlige og moderne. Bo lidt finere for lidt mindre på Lindos Imperial!

Læs mere

Fig Tree Bay, Cypern

Louis St Elias

    

Egen pool med fantastisk udsigt

Det lille charmerende og frodige resort Louis St Elias nær Fig Tree Bay har rummelige værelser med rolige farver. Investér lidt ekstra på ferien med et værelse med helt egen pool til lange dage i solen med familien. Garanteret ferie-succés venter!

Læs mere