Drømmepiloten - En vanvittig drøm som blev til virkelighed!

For nogle år siden blev der født en vanvittig drøm indenfor virksomheden, nemlig at vi en dag kunne udlodde et helt fly. Da vi i 2019 fyldte 15 år som virksomhed, følte vi at det var tid til, at give vores gæster muligheden for en helt unik oplevelse. En fælles reaktion på konkurrencen, var at folk ikke troede på at det var rigtigt, men vi gennemførte det og længere nede kan du se de glade vinderes egen film fra rejsen. Vi er så glade og stolte over, at have gennemført dette!

 

Vinderrejsen gik til Pegasos World i Side, Tyrkiet, hvor vinderne fik en stor oplevelse med både vandland, nordisk børneklub, aktiviteter og underholdning- og ikke mindst den imponerende pool på 10 000 m².

Sådan fungerede konkurrencen

Konkurrencen gik kort fortalt ud på, at fylde et virtuelt fly med 180 passagerer, hvorefter disse sammen begynde at samle point. Pointene blev samlet via en masse minigames, og blandt andet en skattejagt hvor deltagerne samlede skatte i virkeligheden, ved hjælp af Augmented Reality som minder om Pokémon GO.

De vandt et helt fly!

Vinderpiloten blev Trygve Byskata fra Esse i Finland og på vinderholdet Kungsfolk Arlines, var det primært deltagere fra Esse og Jakobstad i Finland.

 

Her er Trygves egne ord om gevinsten:

Hvordan fik du samlet sammen 179 personer? Kender du alle?

Jeg har fem børn og en stor familie, så efter nogle få timer havde vi allerede samlet 40-50 personer bestående af kun familie. Venner fra byen tilsluttede sig og da vi lå i toppen, begyndte folk jeg ikke kender at boarde flyet da de også ville være med til at vinde.

Det var heller ikke en selvfølge at hvem som helst fik lov til at blive på flyet. Jeg smed faktisk mange fra min egen familie af flyet, de var for dovne. Kun de, der deltog aktivt fik lov til at være med.

 

Hvad var opskriften for at vinde?

Intet blev overladt til tilfældighederne. Vi kæmpede som et hold og ingen gjorde noget, der afveg fra holdets taktik. Vi var mange, der døgnet rundt chattede om spillet og vi fulgte al statistik i realtid.

 

Hvad var det bedste med rejsen?

Det var helt fantastisk at rejse på ferie sammen med 179 venner og familie, både nye og gamle bekendte. Det er noget vi aldrig kommer til at opleve igen. Højdepunktet på turen var skumfesten – alle elskede det, fra de yngste børn til de ældste voksne.

 

Følg med! 

Hold udkig på vores sociale medier for flere sjove kampagner og konkurrencer! Facebook, Instagram & Youtube

 

Se vindernes video her! 

Her ser du Trygve med en del af hans familie. Selvfølgelig tog de limousine til lufthavnen.