Nazar er Danmarks All Inclusive-specialist

All Inclusive med Nazar – bekvemt, enkelt og prisvenligt

Når du rejser med Nazar kan du være sikker på at du altid holder ferie på kvalitetssikrede hoteller! Vi håndplukker alle vores hoteller med stor omhu og med en vision om at de bedste ferieminder skal skabes her. 

Vi lover vores gæster en anderledes ferieoplevelse på unikke hoteller som ikke findes hos andre rejsearrangører på det nordiske marked – de er eksklusivt for vores gæster.  
 

Nazars udbud kendetegnes ved:

  • All Inclusive
  • Håndplukkede hoteller
  • Nordiske børneklubber
  • Hoteller direkte ved stranden
  • Pool faciliteter og vandland af høj kvalitet
  • Familieværelser og suiter for mindst 4 personer
  • Nordisk eksklusivitet på næsten alle hoteller i programmet 
  • Personlig service

 

Vi er Dream Providers

Hos Nazar har vi et mål – at opfylde dine feriedrømme! Vi kalder os selv for Dream Providers som en konstant påmindelse om hvad målet er. For at nå dertil stiller vi høje krav til os selv og gør alt hvad vi kan for at give dig og din familie den perfekte ferieoplevelse.

 

Du er ikke vores kunde, du er vores gæst

Vores ambition er at være de nordiske familiers førstevalg når det gælder om at bestille sommerferie og vi ser dig og din familie som gæster, ikke bare kunder. Vi vil gennem en professionel og personlig service sørger for at du føler dig tryg både før, under og efter rejsen. 

 

Din mening er vigtig

Vi hos Nazar stræber hele tiden efter at forbedre os, og vi stiller høje krav til vores hoteller. For os er ingen spørgsmål for store eller for små – du er altid velkommen til at kontakte vores personale på hovedkontoret eller vores guider på destinationen. 
Vi bruger det internationalt accepterede værktøj NPS (Net Promoter Score®) for at måle vores kundetilfredshed, og vi er meget glade for at på en skala fra -100 til +100 har vi skyhøje +72 som rating - verdensklasse!
 

Læs mere om NPS her 
Jämför Nazars NPS med andra bolag i världen här


Nazar Nordic AB

Org.nr: 556649-4174. VAT-nummer: SE556649417401

Nazars hovedkontor i norden ligger i Malmø. Nazar er en del af TUI Group, verdens førende rejseselskab og opererer på mere end 180 destinationer, med flere end 30 millioner gæster og fly fra 32 nøglemarkeder. 

TUI Group har hovedkontor i Tyskland og beskæftiger ca. 48.000 ansatte. 

I TUI Nordic, som er Nazars søsterselskab i Norden indgår:

TUI Sverige
TUI Danmark
TUI Norge
TUI Finland


Nazar er medlem i:

SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen)
DRF (Danmarks Rejsebureau Forening),
SMAL (Suomen Matkailualan Liitto)
NRF (Norsk Reiselivs Forum) 


Nazar tilbyder rejsegarantier i Sverige, Finland og Norge. De danske gæster er forsikrede under den svenske rejsegaranti. 


Vores historie

Nazar var den første rejsearrangør i Norden som tilbød All Inclusive-rejser til Middelhavsområdet

2021 - Pandemiens år! Nazar begynder at flyve i mindre skala i løbet af sommeren til Rhodos og Tyrkiet, med høje sikkerhedsforanstaltninger tilstede for at beskytte gæster og personale. 

2020 - Nazar udvider og begynder at arrangerer pakkerejser med rutefly til Mallorca. I begyndelsen af året spreder coronavirus som pandemi verden over, og Nazar beslutter tidligt at indstille samtlige flyafgange under 2020. Nazar prioriterede hurtigere tilbagebetaling og i stort set ingen gæster behøvede vente mere end et par bankdage for at få deres penge igen.

2019 - Nazar arrangerer den spektakulære konkurrence Dream Plane, hvor over 4.000 hold rundt om i Norden dyster om et helt fly gennem spil, lege, skattejagter og ikke mindst taktik. Vinderrejsen med 180 All Inclusive rejser til den femstjernede familiefavorit Pegasos World og bliver afholdt i oktober samme år.

2018 - Nazar lancerer det populære ferieparadis Bulgarien som ny rejsedestination, med familievenlige All Inclusive- hoteller nær lange sandstrande, spændende historie og med et behageligt og stabilt sommerklima.

2016 - Nazar velkommer klassikeren Rhodos, med en håndfuld All Inclusive- hoteller i Populære Rhodos by nord på øen.
 

2014 - Nazar udvider og sælger rejser fra Island og bliver en storspiller på det nordiske rejsemarked. TUI PIc. Og TUI AG går sammen og bliver TUI Group. 

2012 - Trods den økonomiske krise, præsenterer Nazar sit bedste resultat nogensinde, både finansielt og når det kommer til kundetilfredsstillelse. 
 

2011 - Nazar er den første nordiske rejsearrangør som tilbyder et program kun med All Inclusive- rejser.

2009 - Nazar lancerer Nordens første All Inclusive- program til Kreta, som dog nedlægges efter sommeren 2011.
 

2007 - De to store rejsekoncerner First Choice og TUI slås sammen og bliver TUI PIc., verdens største rejsekoncern. Nazar bliver dermed søsterselskab til TUI i Norden.
 

2006 - Nazar udvider og begynder at tilbyde rejser fra Finland. Også her er Nazar først med til at tilbyde All Inclusive-rejser og hovedsageligt 4- o 5-stjernede hoteller i Middelhavsområdet.
 

2005 - Nazar starter krydstogter til Nilen på eget 5- stjernet krydstogtskib og bliver den første arrangør som tilbyder All Inclusive på krydstogter til Nilen.
 

2004 - Nazar starter officielt sin virksomhed fra Sverige, Norge og Danmark ved et pressemøde i København d. 19. januar. Nazar er en del af den store britiske rejsekoncern First Choice, og bliver koncernens første investering i Norden. Tyrkiet og Egypten er de første lande Nazar flyver til fra Skandinavien.