Destinationen

Guideservice

På Nazar prioriterer vi service til vores gæster!

Guideservice – Til dig som rejser på en pakkerejse med charterfly:

På vores destinationer arbejder vores professionelle og internt uddannede guider. Eftersom vi er en nordisk rejsearrangør kan du på destinationen møde og have kontakt med både skandinaviske, finske og/eller engelsktalende guider. De vil altid gøre deres bedste for at sørge for, at du får mange gode oplevelser, og at du får mulighed for at få et indblik i den lokale kulturs skikke og levemåder, f.eks. gennem vores udflugter. Derudover er det guidernes job at sikre, at du har fået hvad du har bestilt i form af hotel, transfer, udflugter og lignende. Hvis du får brug for hjælp med noget i løbet af dit ophold vedr. din rejse eller din booking, så er det vigtigt at du kontakter vores guider snarest muligt så vi får mulighed for at hjælpe dig.

Det er nemt at kontakte os på vores rejsemål:
Du kan kontakte vores guider nemmest i løbet af din rejse via vores egen SMS service. Nummeret får du fra os ved din ankomst. Foretrækker du at ringe er det selvfølgelig også muligt, telefonnummeret modtager du ved ankomst. Tjenesterne koster ikke noget udover din operatørs ordinære takst. 

Har du booket en pakkerejse med rutefly vil du blive velkommet af professionelle engelsktalende guider fra vores lokale samarbejdspartner, som hedder MTS. De hjælper dig ved ankomsten når du har bestilt transfer med os. Derudover har du fortsat mulighed for digital service med os på Nazar via Telefon, sms og mail. I nogle tilfælde har vi engelsktalende repræsentanter på destinationen – dem kan du f.eks. møde på visse udflugter.


Transfer

Transfer indgår ikke i rejsens pris. I de fleste tilfælde kan du købe busstransfer eller privat transfer.

I lufthavnen bliver du i de fleste tilfælder mødt af vores guider når du har hentet din bagage og efter du er kommet gennem told- og paskontrol. På nogle destinationer arrangeres fælles bustransfer for flere flyankomster, og det kan derfor ske, at du skal vente en stund i lufthavnen før busafgang. Guiden følger normalt ikke med i transferbussen. I visse tilfælde kan transfer ske med minibus eller taxi.

Har du booket pakkerejse med rutefly kan der være forskel fra rejse til rejse ang. transfer og ved ankomst på til lufthavnen mødes du ikke af Nazars personale.

Bustransfer
Vi arrangerer bustransfer t/r mellem lufthavn og hotel, pris gælder tur/retur.

Tyrkiet: fra 230 kr.
Grækenland: fra 210 kr

Privat transfer
Ønsker du at komme hurtigt fra lufthavnen til dit hotel, og tilbage til lufthavnen igen, og slippe for at vente på at alle andre kommer ombord på bussen? Så kan du bestille privat transfer.

I Tyrkiet er privat transfer både med bil, taxa eller minibus.
I Grækenland er privat transfer med bil eller taxa. OBS! Maks. 2 voksne og 1 barn pr. bil. Hvis i er flere i samme selskab indsættes flere biler.

Familietransfer (kun Tyrkiet)
Hvis I er fire personer eller flere i rejseselskabet har I muligheden for at booke familietransfer til en endnu mere fordelagtig pris. Her får I privat transfer i en minibus til og fra hotellet. Jo kortere transfertid, jo hurtigere kan du starte ferien!  

Privat transfer og familietransfer skal bookes senest en uge inden afrejse og skal tilkøbes af alle personer på samme booking. Læs mere her.

Planlægger du at booke en pakkerejse med rutefly, vil du se dine transfermuligheder og priser på vores hjemmeside når du booker.

Tænk på at 

  • Skrøbelige eller værdifulde genstande skal opbevares i håndbagagen under transfer til og fra lufthavnen.
  • Nazar påtager sig intet ansvar for værdigenstande, der er placeret i bagagerummet under transfer. På grund af begrænset plads i bagagerummet kan vi ej heller garantere, at der i vores transferbusser er plads til stor bagage såsom golftasker, cykler, surfbrætter og lignende.
  • Det er dit eget ansvar at sørge for, at din bagage kommer med transferbussen til og fra hotellet samt at få bagagen tjekket ind i lufthavnen. Dette gælder både ved ankomst og ved afrejse.
  • Transfer kan bestilles frem til indtjekningen påbegyndes i afrejselufthavnen.
  • Ved bookning af uspecificeret rejse anbefaler vi kraftigt, at du tilkøber transfer på destinationen. Dette primært fordi der kun er et begrænset antal taxier i lufthavnen, men også fordi prisen på taxituren ofte bliver dyrere end en bustransfer.
  • Transfer kun kan bookes inden afrejse.
  • Ved bookning af kun fly skal transfer bestilles senest tre dage før afrejse.

Udflugter

Som et led i vores stræben efter at gøre din ferie så mindeværdig og indholdsrig som muligt, tilbyder vi et bredt udvalg af spændende udflugter og endagsture på vores destinationer - alle med varieret indhold. Vores udflugter arrangeres med skandinavisk- og/eller engelsktalende guider. På destinationen får du et komplet udflugtsprogram, og du booker din udflugt ved at kontakte din guide.


Vandsport

Ved stranden finder du ofte centre med forskellige former for vandsport. Vi anbefaler at du læser centrets vilkår grundigt igennem før du gør brug af deres tjenester. Det kan godt være, at udbyderens forsikringer synes at være tilstrækkelige for destinationen og for mange af de lande, som hotellets gæster kommer fra, men efter nordisk målestok har forsikringerne ikke den samme omfattende dækning, som vi er vant til.

 

Ved udlejning af udstyr beder medarbejderne dig om at gennemlæse og underskrive en aftale. Det er meget vigtigt, at du nøje gennemlæser dette materiale og sætter dig ind i hvad aftalen indebærer, før du gør brug af centrets tjenester.


Insekter og dyr

På de fleste destinationer og på mange hoteller er katte og andre dyr en del af hverdagen. Selv på luksushoteller kan der forekomme katte og hunde, ligesom der både indendørs og udendørs kan være myrer og andet småkryb.


Sygdom på rejsen

Hvis du er så uheldig at blive syg under din ferie anbefaler vi dig i første omgang at kontakte vores guider. De har et godt kendskab til Allianz, der er vores samarbejdspartner inden for rejseforsikringer, og de kan henvise dig til en læge. 

Hvis du opsøger læge skal du gemme alle skriftlige kvitteringer og lægeerklæringer; de danner grundlaget for eventuel kompensation fra dit forsikringsselskab. Efter rejsen er afsluttet har Nazar ingen mulighed for at hjælpe dig med at få refunderet penge eller fremskaffe lægeerklæringer eller anden dokumentation fra destinationen.

Bemærk desuden at maveproblemer/maveinfluenza er en relativt almindeligt forekommende lidelse på varmere turistdestinationer. Det er derfor vigtigt at du som gæst på hotellet er ekstra omhyggelig med hygiejnen for dig selv og dine omgivelser, og at du drikker rigeligt med væske eftersom væskemangel kan forårsage problemer med maven.


Hjemrejse

Generelt gælder følgende: 

Disse dage kan der forkomme længere ventetid end normalt i visse lufthavne. Man skal også stadig skal holde god afstand i lufthavnen, noget der gør at indcheckning, sikkerhedskontrol og ombordstigningen tager længere tid. Vær derfor i god tid i lufthavnen, mindst 2,5-3 timer før afgang.

Indcheckningen starter sædvanligvis 2-2,5 time før afgangen.

Hvis du tager til lufthavnen på egen hånd beder vi dig venligst give guiden besked herom.

Hvis du har booket kun fly eller afviger fra arrangementet på destinationen bedes du kontakte personalet på destinationen 24 timer før hjemrejse for at få information om den nøjagtige afrejsetid. Det aktuelle telefonnummer fremgår af dit rejsebevis.

Bemærk desuden at det er dit eget ansvar at sørge for, at din bagage kommer med transferbussen til og fra hotellet samt at få bagagen tjekket ind i lufthavnen. Dette gælder både ved ankomst og afrejse.

Hvis du har bestilt transfer fra Nazar, modtager du ophentnings-information og tid, via SMS ca. 1-2 dage før hjemrejse. På visse destinationer kan transfer information også formidles vis en webside. Link