Rhodos, Grækenland

Den grønne ferieø fuld af oplevelser

Rhodos har længe været en af de mest populære charterdestinationer – hvilket er let at forstå! Her trives både børnefamilier og par. På Rhodos findes der masser familiehoteller, strande med krystaklart vand, spændende kultur og historie, god shopping og et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og natklubber. En ferie-ø for alle, helt enkelt!

Vi har familiehoteller på öens nordlige dele i Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Afandou, Kolymbia, Kalithea og Faliraki, men også længere sydpå i Kiotari.

Se alle vores hoteller på Rhodos eller læs mere om Afandou/Kolymbia, Kalithea/Faliraki, Rhodos by, Ixia/Ialyssos og Kiotari.

Hvornår vil du rejse?

Rhodos er et vidunderligt rejsemål både forår, sommer og efterår! Vælg den årstid, der passer dig bedst og find vores beste tilbud på de forskellige årstider nedenfor.

Her er vi på Rhodos

Afandou og Kolymbia

Afandou og Kolymbia byder på en fredfyldt atmosfære mellem høje bjerge. I Afandou ligger også Rhodos længste strandstribe med krystalklart vand. Velkommen til en lidt roligere ferie!

Læs mere

Ixia og Ialyssos

På øens nordvestlige kyst, finder du side om side Ixia og Ialyssos. Her havner du i en afslappet stemning tæt på alt hvad du kan tænke dig. De dejlige vinde kendetegner desuden denne kyststrækning.

Læs mere

Kalithea og Faliraki

Kalithea betyder ”den smukkeste udsigt” på græsk, hvilket virkelig er passende for hele området omkring Kalithea og Faliraki. Her findes en af øens bedste strande!

Læs mere

Kiotari og Lindos

Kiotari er det perfekt rejsemål for at opleve genuin græsk charme. Byen ligger lige udenfor den antikke by Lindos med sine charmerende brostensgader.

Læs mere

Rhodos by

I Rhodos by findes der noget for alle; smuk udsigt, shopping og fantastiske strande. Ikke langt derfra ligger Ixia som er manges favoritdestination på Rhodos. 

Læs mere

 

Alle vores hoteller på Rhodos 

På Rhodos finder du All Inclusive-hoteller i topklasse, hoteller med vandland, prisvenlige familiehoteller og et rigtig luksushotel!

Nazars udflugter på Rhodos

Vi har noget for alle - følg med på en udflugt og oplev den smukke ø Rhodos

Vores mest populære hoteller

Leder du efter et All Inclusive-hotel, vandlandshotel eller værelser med egen pool? På Rhodos findes alt det og meget mere!

Middeltemp. i juli 30°C

København - Rhodos 
ca. 3.5 time

Valuta: Euro €

Tidsforskel +1 time