På tide at sikre sig 2023 drømmerejsen!

Det gælder om at være tidligt ude med ferieplanerne. Det er en god ide at bestille næste års ferie allerede nu, specielt hvis du vil besøge vores mest populære hoteller. Det der altid bliver udsolgt først er vores swim-up værelser, vores store familie- værelser og suits, vores Pegasos-hoteller om sommeren og vores to-ugers-rejser

Bestil 2023 allerede nu og få:

  • Første valg på de bedste værelser og de mest populære afgange!
  • En herlig ferie at se frem til!
  • Op til 4.000,- per person i bestil-tidligt-rabat på Premium Collection*

Ferierejser lavet til dine børn

Vi tilbyder mange fine familiehoteller med generøse børnepriser og store familiesuiter. På Eftalia Ocean kan i til eksempel bo op til 7 personer i samme værelse. Børnepris op til 17 år, for helt op til tre børn!

Poolparadis med All Inclusive

Der findes pools, og findes der POOLS! Store pools, Kæmpestore pools, pools direkte udenfor dit værelse, pools med vandland, pools for børn, pools kun for voksne, pools med en hel ø – hos oss findes der noget for alle!

Cooleste vandlandshoteller med All Inclusive

Elsker du også fartfyldte vandrutsjebaner præcis som os? Hos Nazar findes der vilde vandlande, skønne pools og bombastiske beach clubs!

All Inclusive i verdensklasse

All Inclusive med Nazar betyder at hele famillien kan finde noget de kan lide.

Nazar er Danmarks All Inclusive-specialist

Børneklubber, vandlande, All Inclusive, familiesuiter – vi har alt for en dejlig familieferie!

Vandlandshoteller

Elsker du vilde vandrutsjebaner, bølgepools og lazy-rivers? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Nazar er vi specialister i hoteller med seje vandland. 

All Inclusive

Hos Nazar har vi rigtig mange dejlige All Inclusive-hoteller i flere forskellige prisklasser, hvor du kan slappe af, læne dig tilbage og bare nyde ferien med den du holder af!

Børneklubber

I Nazars egne skandinaviske børne- og ungdomsklubber møder børnene jævnaldrene legekammerater. Her får de Crazy Fun-temadage, minidisco, konkurrencer med mere - alt indgår i prisen!

Vores destinationer

Rejs med Nazar til børnevenlige Tyrkiet og populære Rhodos.

Rejs trygt med Nazar

*Først-til-mølle-rabat:

Nazar giver op til 4.000,- i rabat per person*,  på alle Premium Collection-rejser i sommersæsonen med afrejse fra april 2023. *Vores yngste gæster, som rejser til allerede stærkt nedsatte børnepriser, får ikke ovennævnte rabatt (de rejser jo allerede rigtig billigt).

Rabatten på 4.000,- per person gælder for Rixos Premium Belek, afrejse periode 6/8 2023. De viste priser er allerede fratrukket rabatten. Rabatten gælder ikke rejser du selv sætter sammen med fly og hotel.

Ubetinget fortrydelsesret frem til d. 31 januar 2023

Med vores "ubetinget fortrydelsesret" har du intet at tabe ved at bestille i god tid! Frem til d. 31/1 2023 har du ubetinget fortrydelsesret på alle rejser i sommersæsonen med afrejse fra april 2023. Det betyder, at hvis du skulle fortryde dit køb eller hvis det viser sig, at flyvetiderne ikke passer dig alligevel, så tilbagebetaler vi dit depositum og annullerer eventuelle forsikringer. Fri afbestilling til og med 31. januar 2023. Gælder ikke for rejser du selv sætter sammen med fly og hotel.

Vær ude i god tid!

De bedste værelser og de mest populære flyafgange forsvinder hurtigt.

Det gælder især hvis I rejser i højsæsonen, er en større gruppe, ønsker store familieværelser eller vil have 14-dages rejser i skoleferien.