Hoteller med vandland

Vi, hos Nazar, har specialiseret os i hoteller som ikke kun er hoteller, men også vandlande. På disse All Inclusive-hoteller træder du ind i en verden af vandaktiviteter som alle vandhunde vil elske. Her findes flere forskellige slags vandrutsjebaner - lange som korte, stejle som snørklede, samt tragte, rør og boomeranger! Desuden findes der masser af plaskende vandaktiviteter til de mindste gæster, store og skønne pools som lokker med en kølende dukkert samt til og med enorme beach clubber som er spækkede med alverdens aktiviteter både på land og i vand.

Vi har delt vores vandlandshoteller på denne side ind i tre kategorier for at gøre det lettere for dig at finde det du leder efter: vores vildeste vandland, vores fedeste pools samt de mindstes favoritter. Du kan også finde et par film og lidt andet inspiration. Enjoy!

Længere nede på siden finder du:

  • Vores vildeste vandlande
  • Børnenes favoritter
  • Film fra vandlandene på Pegasos World og Sun Palace
  • Hotellerne for vores mindste vandentusiaster
  • Alle vores hoteller med vandland

Vores vildeste vandland

Det er om at holde tungen lige i munden, når du suser ned af de farvestrålende og snoede vandrutsjebaner på disse hotellers vilde vandland. Her er garanti for kriller i maven!

Fuld fart på Pegasos World!

Vandleg på Pegasos World er noget helt særligt med sjov både i vandlandet og i Middelhavets største pool!

Oplev Sun Palace´s herlige vandland

Se med, når vores testpilot Hermans familie udforsker og oplever de sjove vandrutsjebaner på Sun Palace på Rhodos– det er næææsten som at være der selv!

De mindstes favoritter

De små vandhunde har det som fisk i vandet på vores fantastiske vandlandshoteller med pjaskeområder, piratskibe, vandklatrestativer, lavvandede pools og vandrutjsebaner!

Vores vildeste pools

Turkise, lilla, grønne eller røde pools? Den største pool i Middelhavsområdet? Hotelværelser med pool lige uden for? Hos Nazar kan du få alt dette og meget mere!

Børnenes favoriter

Her bor Captain Nemo

Nemo’s eget piratskib og slot

Pegasos World har han sit eget piratskib, midt i den gigantiske pool. Dette er be fleste børns yndlingshule og her hygges og leges der til maks. Desuden findes der nogle små vandrutsjebaner at suse ned af.

Pegasos Planet holder Captain Nemo til i piratslottet der der opkaldt efter ham, Captain Nemo's Castle. Her vimler det med vandrutsjebaner som snurrer ned mod poolen. Visse er høje og lidt skræmmende, men der findes også nogle lidt mindre til dem som vil starte stille ud.

Actionspækket Wipeout-bane

Hvem klarer sig hele vejen?

Vores stamgæstmagneter Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal (på Pegasos Planet) kan prale med noget så unikt som en vild Wipeout-bane. Denne forhindringsbane består af store oppustelige forhindringer som flyder på vandet lige ved hotelstranden og har hentet inspiration fra tv-programmet af samme navn.

Denne bane tager vandaktiviteter til et helt andet niveau og her kan alle vovehalse udfordre sig selv eller hinanden i noget som nærmest kan sammenlignes med gladiatorkampe.

Fantastisk beach club

Pool, strand og vandland i perfekt harmoni

Langs stranden ved Eftalia-hotellerne ligger den enorme beach club Eftalia Island. I dette livlige og levende område er er der vandrutsjebaner, pools, restauranter, shopping, sport og underholdning.

For dem som bare vil slappe af, er der masser af solsenge og parasoller, græsplæner og et wellnesscentet – alt ligger på første parket med en fantastisk udsigt over det turkise Middelhav!

Alle vores hoteller med vandland

Når det er tid til at finde et hotel, hvor pool og badning er i centrum, er du kommet til det rette sted! Her er alle vores hoteller med fantastiske vandrutsjebaner.