Captain Nemo – alle børnenes bedste ven!

Den seje pirat Captain Nemo er alle børnenes favorit. Han bor på alle vores Nazar Collection hoteller, på Anastasia Hotel og Apartments på Cypern og på Blue Sea Holiday Village på Rhodos, hvor han laver spas og løjer og lærer børnene alle mulige pirattricks. Den populære piratklub indgår selvfølgelig i prisen.

Den spændende historie om Captain Nemo

For længe, længe siden da piraterne styrende de syv verdenshave fandtes der en speciel pirat. Hans navn var Nemo, Captain Nemo. Efter et par hundrede år på havet bestemte han sig for at slå sig ned på flot piratø.

Her byggede Captain Nemo og hans crew et hemmeligt piratområde hvor pirater fra hele verden valfartede til og bosatte sig. Captain Nemo havde hørt, at Nazar lærte små pirater alle piratkunstens regler og kontaktede dem for også at være med.

Captain Nemo blev en del af Nazar, og i mange år underviste han flere hundrede små pirater.

Download sangen på:

iPhone!!!AndroidPc/Mac

Lær Captain Nemo endnu bedre at kende!

Nu får du chancen for at lære Nemo at kende i et eksklusivt interview, kun for Nazars gæster. Se frem til afsløringer af flere hemmeligheder!

Navn: Nemo Havkatsen
Fødselsdag: For længe siden…
Yndlingsret: Spaghetti med kødsovs
Det bedste piratminde: jeg erobrede piratskibet på Pegasos World

Hvad er det bedste ved at være pirat?
Det bedste er, at jeg kan lære Nazars små pirater, hvad det vil sige at være en ægte pirat – ligesom min farfar lærte mig det.

Hvad kan du bedst lide ved vores hoteller?
Jeg er vild med, at der er så mange piratskibe, slotte og hemmelige gemmesteder til skatte på hotellet.

Hvad skal der til for at blive en pirat?
For at blive en pirat skal man være modig. Men det bedste ved det hele er, at alle kan blive pirater! Det er bare at følge med mig og mit crew rundt på hotellet, hvor vi på din ferie hjælper dig med at blive en ægte pirat.

På sine gamle dage besluttede han sig for, at det var tid til at overlevere stafetten til sit barnebarn, Nemo den yngre. Han bar jo allerede familienavnet Nemo, og da han tog hatten på og overtog titlen fra sin farfar var han klar til at gå i gang. Captain Nemo den yngre fortsætter eventyret og den yderst vigtige opgave, at undervise Nazars små pirater.

Minidisco med Captain Nemo

En dag i Captain Nemo's piratklubb

Piratolympiaden
I piratolympiaden prøver vi nogle af de mest populære sportsgrene – med et pirattwist!

Piratskole
Her lærer du, hvordan man går planken ud, hvordan man plyndrer og, vigtigst af alt, hvordan man henter kanonkugler.

Piratkunst
Lav egne postkort, prøv stenmaling, fingermaling eller med ansigtsmaling forvandles til en helt anden. Kun fantasien sætter grænserne!

Piratlege
Vandet er et vigtigt element på ferien, og ekstra vigtigt for alle pirater. Lær hvordan man henter vandballoner, finder gemte skatte eller deltag i en af konkurrencerne ved vandrutsjebanerne.

Piratopgaver
Her bliver der præsenteret en spændende opgave, som skal løses i par eller grupper. Måske kommer vi endda at støde på en umulig opgave?

Dette er et eksempelvis på hvordan en dag kan se ud. Programmet varierer dog alt afhængigt af tid på året og hvilket hotel du bor på.

Dette er et eksempelvis på hvordan en dag kan se ud. Programmet varierer dog alt afhængigt af tid på året og hvilket hotel du bor på.

Her bor Captain Nemo

Pegasos WorldPegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkiet, Anastasia Hotel og Apartments på Cypern og på Blue Sea Holiday Village på Rhodos.

Pegasos World

Middelhavets største pool og tempofyldt vandland.
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Resort

Sjov og actionspækket forhindringsbane
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Royal

Slot med vandrutsjebaner, og cool wipeout-bane
All Inclusive

fra

Læs mere

Pegasos Club

Børnevenligt hotel på en af Tyrkiets fineste strande!
All Inclusive

fra

Læs mere

Blue Sea Holiday Village

Stilrent familiehotel med vores egen skandinaviske børneklub i naturskønne Afandou
All Inclusive

fra

Læs mere