Grupperejser på jeres vilkår!

Er du i gang med at planlægge en rejse for hele den pukkelryggede?

Det kan godt være at man er på ferie, men derfor kan det nu alligevel være meget rart at få rørt sig lidt.

Uanset om det er fordi du ganske enkelt ikke kan lade være, fordi du ikke kan undvære træningen eller fordi du føler at det måske er lidt mere tiltrængt netop på ferien (det kan jo være både en velsignelse at have All Inclusive, men indimellem bliver man jo lidt mere fristet til at nyde herlighederne end man havde tænkt sig), så har du mulighed for at holde formen ved lige i de veludstyrede fitnesscentre på hotellerne.

Det er da skønt, at kunne slippe for både den dårlige samvittighed og bekymringerne over ikke at kunne følge dit vanlige træningsniveau blot fordi du holder ferie – og så er der ikke mindst den allerstørste gevinst: Velværet efter en god gang træning!.

For hver tiende person får I én rejsende gratis!

Sådan fungerer det:

Vi byder på fly og hotel for den billigste person (ikke spædbarn). Den tiende person betaler eventuelle tillæg som mad på flyet og transfer. Alle ti rejsende skal bestilles samtidigt og skal have same udrejsedato, men kan rejse fra forskellige udrejselufthavne.

Sådan gør du:

Bestil din rejse og send derefter en mail med bookingnummer til info@nazar.dk eller ring på 70 80 80 60 kontakt vores kundeservice så korrigerer vi prisen. Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Grupperejser til alle begivenheder!

Familie og venner

En uforglemmelig oplevelse som alle vil elske

Er I en familie, som flere gange har snakket om at rejse sammen? Altså, sådan rejse sammen allesammen – bedsteforældre, forældre, børn, fætre, kusine - hele molevitten.

Så tag en snak med os, og lad det ikke blot blive ved tanken.

Det er vitterligt ganske fantastisk, når man holder ferie flere generationer sammen. Forestil dig bare et par af disse ferieøjeblikke og din glæde.

Grupper og foreninger

Dyrk fællesskabet – også når I rejser

Uanset om I er en officiel forening eller klub eller om I er en flok venner og bekendte, som er bundet sammen af et fællesskab, så kan vi hjælpe jer med at sammensætte en rejse for netop jeres gruppe eller forening. Vi har masser erfaring, som vi gerne deler med jer, når en sådan tur skal planlægges.

Skriv til os for at høre mere.

Konference

Kom ud af de vante rammer og oplev energien

Hvorfor ikke kombinere det faglige arbejde med gode oplevelser langt væk fra dagligdagen? I vil utvivlsomt blive rystet sammen på en helt anden måde end hvis I bare blev på kontoret.

Vi skræddersyer gruppe og -konferencerejser til vores populære rejsemål ud fra jeres ønsker.

Populære grupperejsehotel

Er i flere der rejser sammen?

Familieværelser

Med værelser til op til otte personer!

Ofte så er der kun plads til tre personer i et hotelværelse, og det er desværre ikke altid optimalt. Hele familien skal selvfølgelig være samlet på ferien!

Familieværelser

Vi arrangerer specialrejser

Træningsrejser

Træn på egen hånd eller kom med på en af vores pakkerejser

Det kan godt være at man er på ferie, men derfor kan det nu alligevel være meget rart at få rørt sig lidt.

Træningsrejser