Vegan Friendly by Nazar!

Hvor er alle de veganske All Inclusive-muligheder?

Det undrede vi os også over, så vi lavede konceptet Vegan Friendly by Nazar på nogle af vores udvalgte hoteller.


Vi er Danmarks All Inclusive-specialist, så maden spiller en vigtig rolle på vores hoteller. Idag er 10% af Nordens befolkning veganere eller vegetarer. Derfor er det en selvfølge for os, at skabe konceptet Vegan Friendly by Nazar. På den måde skal du som veganer kunne få en madoplevelse baseret på dine livsstils-valg, når du rejser på All Inclusive-ferie. 


Dette tiltag er for familien der før havde svært ved at finde noget som alle kunne spise på ferien, til dig der har skulle stikke i maden eller bare spise pynten, og dig der gerne bare vil reducere dit kødforbrug.

Det her er Vegan Friendly by Nazar

  • Veganske og vegetariske alternativer til alle hovedmåltider
  • Hoteller valgt med omhu, der deler vores værdier og høje krav
  • Findes på 12 af vores udvalgte All Inclusive-hoteller

I dag vælger 85% af vores gæster et veganervenligt hotel.

Vores 12 Vegan Friendly-hoteller

Nogle af vores bedste hoteller har veganske og vegetariske tilbud. Tag med os på en grøn gastronomisk rejse!

Belek, Tyrkiet

Susesi Luxury Resort

     

Lev, svøm og spis kongeligt – og vegansk

På det smukke Susesi Luxury Resort kan du vælge imellem en række veganske retter. Så benyt lejligheden til at tilbringe din charterrejse på et smukt og overdådigt hotel i Tyrkiet, med det allerbedste indenfor mad. Glæd dig selv og hele familien. 

Læs mere

Ixia, Rhodos

Akti Imperial

    

Grønt og sundt næsten døgnet rundt

Et af vores mest populære Rhodos-hoteller har nu et vegansk og vegetarisk udvalg. Tag med til Akti Imperial i Ixia på en mad-rejse med grønne smage!

Læs mere

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Elegant, fantastisk – og nu vegansk  

Lindos Imperial er et elegant familiehotel på Rhodos østkyst. Her bor du lidt pænere for lidt mindre og kan nu også få vegansk på menuen! 

Læs mere

Kalithea, Rhodos 

Kresten Royal

    

Havet som kulisse – nu med smag af vegansk

Elegante og stilsikre Kresten Royal på Rhodos tilbyder en ferie for dig som søger extra ferieluksus. Her kan du som veganer være sikker på at få et udbud der passer dig.

Læs mere


Alanya, Tyrkiet 

Sealine Hotel

   

Har noget for enhver smag – nu også vegansk  

Et prisvenligt cityhotel i Alanya kan også følge med i den grønne udvikling. Bo tæt på alt på det charmerende Sealine Hotel og benyt lejligheden til at nyde en god vegansk buffet.

Læs mere

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

    

Børneklub, svømning og veganske muligheder 

Hyggelig Blue Sea Holiday Village nær Rhodos' længste strand har en skandinavisk børneklub, og All Inclusive-buffet med veganske muligheder  

Læs mere

Kolymbia, Rhodos

Blue Sea Island

    

Et oplagt valg for veganere

Du, der er vegetar eller veganer, vil hygge dig her!Blue Sea Island er et af vores nye Vegan Friendly hoteller. Hvorfor ikke tage dit grønne måltid under en palme på terrassen?

Læs mere

Side, Tyrkiet

Side Star Elegance

    

Grøn på tallerkenen til en fantastisk udsigt!

Nu kan selv veganere og vegetarer nyde grønne All Inclusive-muligheder på denne populære og elegante Nazar-favorit. Velbekommen!

Læs mere

Hvad betyder Vegan Friendly, når jeg rejser All Inclusive med Nazar?


Vegan Friendly betyder at du som veganer kan vælge retter der er tilpasset din livsstil. På et 3- stjernet hotel kan der eksempelvis være et vegansk og et vegetarisk alternativ. Jo flere stjerner hotellet har, jo flere veganske eller vegetariske All Inclusive- retter kan du forvente.

Alle vores hoteller som indgår i Vegan Friendly konceptet, vil tilbyde et vegansk udvalg i både morgenmad, frokost, og middagsbuffeten. Ellers varierer tilbuddet alt efter hvilket hotel du bor på. Visse hoteller kan tilbyde veganske forretter, snack og kager & bagværk.

Lille Q&A

2024 bliver et år med bæredygtighed for både TUI Group og Nazar. Vores fokus er at arbejde for en mere bæredygtig rejsebranche. Men hvorfor gør vi så egentligt disse anstrengelser? Læs vores Q&A og få svar.
 

Q: Hvorfor er Nazar egentlig Vegan Friendly?

A: Af hensyn til dyr, sundhed og miljø. Og fordi mange af os hos Nazar, ligesom samfundet som helhed, er vegetarer eller veganere.

Q: Betyder Vegan Friendly at alt mad på din All Inclusive rejse er vegetarisk eller vegansk?

A: Nej, en lille del af udvalget i buffeterne er vegetariske eller vegansk. Udvalget af kød og fisk er lige så varieret som altid. Vegan Friendly betyder at vi sørger for, at der er veganske og vegetariske retter, så du ikke bare henvises til pynt og salater.

 

 

Hjælp os med at blive bedre!

Er du veganer, vegetar eller bare leder efter et bedre udvalg af plantebaseret kost, så fortæl os gerne om dine ønsker og forventninger.

Kontakt vores Holiday Center
Har du spørgsmål eller behøver du hjælp til at bestille?
Telefon 70 80 80 60
Mandag - fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 09.00 - 17.00
Hurtige spørgsmål - chat med os
Klicka här för att chatta med oss
Klik her for at chatte med os
Chatten er lukket i øjeblikket