Træningsrejser med Nazar

Sol, All Inclusive og masser af træning


Tag med på en træningsrejse til Rhodos eller Tyrkiet! Her findes der ubegrænsede muligheder for en aktiv ferie i solrigt miljø på fire- og femstjernede hoteller, fuld af inspiration og fællesskab! Mange af vores træningsrejser udføres sammen med træningsforeninger og fitnesscentre med lang erfaring af at arrangere træningsrejser. Deres vellidte ledere holder træningen hele ugen.  

Vores nye concept indenfor træningsrejser, Nazar Sports Week, er en træningspakke udformet til dig som vil kombinere din egen private All Inclusive-ferie med træning. Du bestemmer helt selv hvad, hvornår og hvordan du vil træne med hjælp fra vores dygtige træningsinstruktører.

Nazars træningsrejser afholdes for- og efterår når klimaet i Grækenland og Tyrkiet er køligere og byder på gode forudsætninger for at træne. På din træningsrejse er det vigtigt at få god og næringsrig mad. Vores hoteller har fantastiske All Inclusive-buffeter morgen, middag og aften og tilbyder noget for enhver. Nu findes der også vegansk udbud på visse hoteller under konceptet Vegan Friendly by Nazar.

Hvilken træning passer til dig?

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige træningsformer på vores træningsrejser. Fælles for alle rejserne er at der tilbydes gode muligheder for at deltage i såvel træningsprogram, som adgang til hotellets egne træningsfaciliteter på egen hånd. 

Gruppetræningsrejser

På træningsrejser med gruppetræning arrangeres et bredt udvalg af træningspas hver dag. Vælg mellem alt fra svedige konditionspas til afslappende yoga. Samtlige af vores hoteller har gode forudsætninger for udendørsaktiviteter hvor man kan nyde sol og badning, mens formen holdes ved lige.

Danserejser

Vil du have en uge fyldt med dans, træning og fællesskab? Når kun det bedste er godt nok så tilbydes disse unikke træningsevent i et magisk miljø. Vore danserejser kombinere sprudlende dansetræning med herlig afslapning i sol og varme.

Yogarejser

Væk kroppen med yogaøvelser ved strandkanten eller mediter i skyggen ved poolen. Disse rejser vækker det bedste i os, hvilket tager oplevelsen til en helt anden dimension. Vores daglige yogaklasser øger din eksterne kropsbevidsthed og forbedre din interne balance.

Løberejser

På vores løberejser til Tyrkiet blandes en fantastisk natur med historisk aftryk mens du løbetræner. Hvad enten du er en trailrunning-løber eller nybegynder så kan du være med på en af vores løberejser.

Mangler der noget?

Fandtes der ingen træningstype som du var interesseret i blandt vores aktive træningsrejser? Udfyld en interesseformular så tipser vi dig når vi åbner for flere rejser

Vil du arrangere en træningsrejse for din klub eller forening?

Hos os kan i være med til at skræddersy jeres egen grupperejse så vi i fællesskab sammensætter en motiverende rejse med kombination af træning, sol og afkobling. Vi står for hele pakken – fly, hotel, transfer og service.

Vi giver dig og din gruppe personlig service og skræddersyer rejsen efter jeres ønskemål og vi har håndplukkede, højtklasse, All Inclusive hoteller som er vant til at arrangere gruppearrangementer.

Kontakt os for mere information på training.groups@nazar.dk