Value Collection

Vores prisvenlige hoteller


I Value Collection har vi samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller. Hotellerne har 3-3 + Value Collection og har god standard for sin kategori. Nogle er mindre byhoteller og passer dig som vil bo centralt, hvor andre er større, tilbyder flere faciliteter og ligger et stykke udenfor centrum.

På nogle af hotellerne indgår All Inclusive i prisen og på andre er der tilvalg, så du selv kan bestemme hvilken måltidspakke du vil bestille. Value Collection er helt perfekt for den prisbevidste ferierejsende, som vil nyde All Inclusive.

Dette er Value Collection

Centralt beliggende hoteller

Bo i centrum og få en ferie fyldt af lokale oplevelser og udflugter

Vil du bo centralt med gode muligheder for at udforske lokale restauranter, hyggelige cafeer, små butikker og smalle gyder, så er Value Collection noget for dig! Her finder du mange hyggelige og prisvenlige byhoteller med central beliggenhed – en perfekt base for en aktiv ferie!

All Inclusive

All Inclusive for den prisbevidste

I Value Collection tilbyder alle hotellerne prisvenlig All Inclusive – på nogle hoteller indgår det i prisen, mens der på andre hoteller er mulighed for at vælge måltidspakke efter behov. Perfekt for dig, som vil prøve All Inclusive uden at det koster det hvide ud af øjnene.

Pool på hotellet

Her har du pool, så du behøver ikke at skulle til stranden hver gang du skal have en forfriskende dukkert.

Når du er på ferie i varmen er det dejligt at kunne køle sig ned en gang imellem, og det har du rig mulighed for på vores Value Collection hoteller! Byhotellerne har egen pool og hotellerne udenfor centrum har ofte flere pools at vælge imellem - en dejlig afveksling fra stranden og byen.

Vores Value Collection-hoteller

Vores andre collections

Udover Value Collection har vi yderligere tre collections - alt for at gøre det nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel når du og din familie skal på ferie.