Holiday Collection

All Inclusive hoteller for enhver smag!


I vores Holiday Collection finder du et bredt udvalg af bade- og byhoteller. De fleste hoteller ligger tæt ved stranden og tilbyder gode faciliteter for børnene såsom vandrutsjebaner og internationale børneklubber, mens et mindre antal af hotellerne ligger centralt i nærheden af shopping, seværdigheder og natteliv.

Alle hoteller tilbyder All Inclusive som inkluderer mad, drikkevarer og snacks. Hotellerne i Holiday Collection er udvalgt med tanke på familien, og vi har givet hotellerne 4-5 Holiday Collection pga. den fine standard i forhold til mad og faciliteter.

Det her indgår i Holiday Collection

All Inclusive

Med All Inclusive kan du læne dig tilbage, slappe af og rigtig nyde ferien.

På vores Holiday Collection hoteller kan du nyde alt hvad All Inclusive indebærer– det absolut nemmeste og mest bekvemme løsning for dig og din familie! Du får alle måltider serveret i form af de skønne buffeter og uden at du behøver forlade hotellet eller finde pengepungen frem.

Værelser med pool

Få en garanteret våd ferie med plask, badning og sol lige udenfor hotelværelset.

Dig som elsker at bade har mulighed for at bestille et værelse med pool lige udenfor døren. Vi tilbyder både værelser med direkte adgang til en fælles pool eller til helt egen pool - Ligegyldigt hvad du vælger, er du garanteret en våd og uforglemmelig ferie!

Vandland

Tag en pause fra solstolen med vandrutsjebaner for store og små

På mange af vores Holiday Collection hoteller findes der sjove vandrutsjebaner for børn i alle aldre, og på en del hoteller findes der ovenikøbet vandland! Her kan hele familien have det sjovt når de suser ned ad vandrutsjebanernes mange sving og tunneler.

Vores Holiday Collection-hoteller

Vores andre collections

Udover Holiday Collection har vi yderligere tre collections - alt for at gøre det nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel når du og din familie skal på ferie.