Privat transfer

Vil du bare så enkelt & effektivt fra lufthavnen og til dit hotel som muligt, så ferien for alvor kan begynde?

Så er en privat transfer lige noget for dig!

Ved at bestille en privat transfer kommer du let og bekvemt fra lufthavnen til dit hotel, når ferien starter og fra hotellet til lufthavnen, når ferien slutter.

Når man bestiller en bustransfer skal man oftest forbi et par hoteller, inden man er fremme på sit hotel. Ved at bestille en privat transfer kommer du direkte fra lufthavnen til dit hotel og ferien kan for alvor gå i gang (og måske du straks vil tage feriens første forfriskende dukkert?)

Under højsæsonen kan transfertiderne være længere, grundet trafikken.

Har du bestilt privat transfer, skal du henvende dig til personale fra Nazar eller TUI, ved ankomstdisken udenfor terminalen efter du er landet.

 

Hvad koster privat transfer?

Tyrkiet: fra 440,- per person t/r
Grækenland: fra 270,- per person t/r
Cypern: fra 550,- per person t/r

Til sammenligning koster en almindelig transfer fra 150,- per person t/r

I Tyrkiet er privat transfer både med bil, taxa eller minibus. På Rhodos og Cypern er privat transfer med bil eller taxa. OBS! Maks. 2 voksne og 1 barn pr. bil. Hvis i er flere i samme selskab indsættes flere biler.

Privat familietransfer

Hvis I er mere end 4 personer som rejser på ferie sammen, så kan I ved rejser til Tyrkiet booke en privat familietransfer til en endnu mere fordelagtig pris. I stedet for at køre i bil/taxi, vil I blive hentet og bragt i en minibus fra lufthavnen til hotellet t/r. 

Tyrkiet: fra 350,- per person t/r

Sådan bestiller du transfer:

Du kan bestille både almindelig og privat transfer, samtidig med at du bestiller din rejse. Og så er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vi bestille transfer efter du har købt din rejse. 

Og så lige et lille ps – skulle du allerede have booket en normal transfer, men sidder nu og bliver fristet af denne herlige mulighed, så kan du ændre din allerede bookede transfer til en privat transfer – og kun betale forskellen – ved at kontakte vores kundeservice.

Privat transfer og privat familietransfer skal bookes senest en uge inden afrejse og skal købes af alle personer på samme booking.