Türkler/Alanya, Tyrkiet

Eftalia Ocean


8 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Gæste­vurdering
4 af 5
100% Green Energy
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
100 m 
Centrum
4 km/17 km 

Vandlandshotel med plads til den store familie

Eftalia Ocean er et lækkert, nyere All Inclusive-hotel og den seneste tilføjelse til Eftalia familien. Med store familiesuiter for op til otte personer og med børnepris til og med 17 år, er dette et rigtigt ferieparadis til børnefamilier!

Når du bor på Eftalia Ocean har du fri adgang til den enorme beach club Eftalia Island – som også kan benyttes når man bor på søsterhotellerne Eftalia Aqua og Eftalia Village. Her er blandt andet et stort vandland, pooler, børneklub, restauranter og selvfølgelig en sandstrand! På hotelområdet er der også et stort område med piratskib, vandrutsjebaner og pools, hvor hele familien kommer til at stortrives.

Du får et bredt All Inclusive-udbud med herlige buffeter, der tiltaler både store og små. Udover dette kan du prøve den fine amerikanske diner Burger Land, spise lige så meget is du vil og besøge en af temarestauranterne.

Som hotelnavnet antyder, har havet været en stor inspirationskilde, hvilket tydeligt kan ses på indretningen – ikke på mindst de rummelige og moderne værelser. I en af de to hotelbygninger kan du som prikken over i’et bestille et swim up-værelse, hvor du har adgang til poolen lige fra terrassen!

Eftalia Ocean ligger i Türkler tæt på den lille by Avsallar, hvor der er flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellet er der kun en halv times kørsel til den populære ferieby Alanya.

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra solceller!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. november - 31. marts. Se de aktuelle ændringer i kategorierne herunder.

Familievenlig beach club med vandland

Når du bor på Eftalia Ocean har du adgang til den fantastiske beach club Eftalia Island, der breder sig ud over et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den anden side af vejen fra hotellet for at komme hertil, og der er simpelthen bygget en tunnel under vejen, så det er let og sikkert at komme derover. Her åbner der sig en verden med vandaktiviteter, pools, restauranter og en skøn sandstrand.

Til børnene er der flere separate børnepools med klatreområde, mindre vandrutsjebaner, et fedt piratskib med mindre vandrutsjebaner og andet sjov vandpjask, som de yngste vil elske. Rundt om den ene børnepool er der en fin lille lazy river, hvor de mindste kan drive afsted i deres små oppustelige baderinge eller bare svømme afsted i den blide strøm. De lidt større børn og barnlige sjæle kan vil elske beach clubbens vandland. Her er der nemlig ikke mindre end 12 super fede vandrutsjebaner.

I beach clubben er der også flere barer og restauranter, hvor du kan tage en pause fra solen og nyde lidt koldt at drikke i en af de skønne sofaer med en smuk udsigt over havet.

Sandet er finkornet og med indslag af småsten i vandkanten. Vandet bliver hurtigt relativt dybt. Her er solsenge, parasoller og en strandbar, der serverer snacks og lokale drikkevarer. Du kan, mod tillæg, leje en strandpavillon for en dag.

Beach clubben kan frit benyttes af gæsterne på Eftalia Ocean og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellerne Eftalia Aqua og Eftalia Village kan bestilles gennem Nazar.

På selve Eftalia Ocean er der også et fint poolområde med en stor pool og masser af vandrutsjebaner til både store som små. Der er også en indendørspool for dig, som gerne vil ønsker en lille pause fra solen.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til både pool og strand uden ekstra omkostninger – du skal blot lægge et depositum i starten af dit ophold. Af sikkerhedsmæssige årsager, er der begrænsninger på højde og alder for visse af vandrutsjebanerne. Læs mere under ”Vigtigt at vide inden du booker din rejse”. 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, ombytning af badehåndklæde samt leje af pavilloner.

Eftalia Island: andre drikkevarer end øl, vin, sodavand og vand, mad og drikke i visse af temarestauranterne, spa, alle drikkevarer på diskoteket.

I vintersæsonen 1. november - 31. marts er der følgende ændringer på dette hotel:

Vandland og andre vandaktiviteter holder lukket. Stranden er åben når vejret tillader. Dog med et begrænset antal liggestole og et andet udbud af service.

Bredt All Inclusive-udbud

På Eftalia Ocean behøver du aldrig at gå sulten rundt eller tænke over hvor næste måltid skal indtages – det er jo herligt let når det hele er All Inclusive! Morgenmaden, frokosten, og aftensmaden serveres som buffet i hovedrestauranten og her er også tænkt på børnene, som har sin helt egen buffet. På udvalgte dage er der festlige temaaftener, som for eksempel tyrkisk aften, der sætter præg på både servering og menuen.

Mellem hovedmåltiderne har hotellets Burger Land åbent. Denne er indrettet som en amerikansk diner fra 50’erne og serverer snacks såsom pizza, hamburgere, salater og suppe. Burger Land har desuden åbent 24 timer i døgnet på nær når hovedrestauranten har åbent. Der serveres også sen morgenmad til dig, som vil sove længe.

Gå heller ikke glip af et besøg i Eftalia Oceans engelsk-inspirerede pub, som serverer kolde øl, eller det franskinspirerede konditori, der har lækkert bagværk og god kaffe.

Is i beach clubben er inkluderet for alle hotellets gæster i visse tidsrum. Der er også flere restauranter og barer, både ved poolen og ved stranden. 

På hotellet er der en italiensk temarestaurant samt grillrestaurant, og på beach clubben er der yderligere fire temarestauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant. Du kan spise på én af restauranterne i løbet af din ferie uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads. Husk at bestille bord i god tid!

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Friskpresset frugtjuice, special-cocktails, drikkevarer på flaske, visse importerede drikkevarer, tyrkisk kaffe. og alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren er der betaling af andre drikkevarer end øl, vin, sodavand og vand. Besøg på temarestauranterne, udover det første på én af dem. 

International børneklub og minidisco

Hvis børnene ønsker anden underholdning end vandlandet, så arrangerer familiehotellets internationale aktivitetsguider hver dag en masse hygge og sjov i den internationale børneklub ved beach clubben.

Børneklubben er et legeparadis for alle hotellets børn mellem 4-12 år, hvor aktivitetsguiderne leger med børnene, laver kreative aktiviteter, øver på dansen til minidisco og arrangerer konkurrencer. Aftenens højdepunkt er minidisco, hvor børnene ivrigt fremfører sine kundskaber på dansegulvet - måske de endda kan lære sine forældre et par trin.

I beach clubben findes en stor legeplads samt et mini-amfiteater, hvor børnene leger.

I vintersæsonen 1. november - 31. marts er der følgende ændringer på dette hotel:

Børneklubbens åbningstider og aktiviteter er begrænsede. Børneklubbens aktiviteter afholdes mest indendørs.

Aktiviteter om dagen og show om aftenen

Når du bor på Eftalia Ocean kan du at afprøve dine evner i bordtennis ogmange andre aktivitetert. Er du konkurrencelysten, så hold øje med de forskellige aktiviteter og turneringer, som arrangeres af aktivitetsguiderne i beach clubben.

Der er flere butikker på hotelområdet og ved beach clubben, der frister med bl.a. smykker, lædervarer og souvenirs. Hvis du gerne vil holde formen ved lige, kan du besøge hotellets lille fitnesscenter, og hvis du har brug får lidt ekstra afslapning, kan du besøge spacenteret på hotellet eller i beach clubben.

Hvis der er vovehalse i familien, er det måske noget at lægge vejen forbi Zipline-parken i Eftalia Island, som både har klatrevæg og forskellige forhindringer i højderne.

Om aftenen arrangeres der underholdning af hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater og visse dage optrædes der med live-musik. Efter underholdningen kan du danse på beach clubbens store udendørsdiskotek, og for de små børn arrangeres minidisco. Og så i løbet af dagen kan der være fællesaktiviteter, lege i poolen, skumfest og andet. På hotellet kan du få et program over feriens mange aktiviteter og underholdning.

Der er fri wifi på hele hotellet.

 

Mod betaling

Ziplineparken og beach clubbens spa.

Vær opmærksom på, at aktiviteter og underholdning på hotellet er begrænset og bliver af-holdt indendørs under vintersæsonen 1. november - 31. marts.

Store værelser for op til otte personer

Eftalia Ocean er perfekt for dig, som rejser med børn – og for dig, som gerne vil samle din store familie. Her er værelser for op til otte personer og indretningen på værelset gør, at de føles meget rummelige. Derudover kan børn til og med 17 år få børnepris! Værelserne er fordelt på en hovedbygning samt en separat del for de herlige pool-værelser som har direkte adgang til pool.

Værelserne er nye, og moderne indrettet i hvide og blå nuancer. Alle værelser har telefon, tv, individuel aircondition, minibar, elkedel, safety boks og balkon. Ved badeværelset er der et lille walk-in-closet. På badeværelset er der brusekabine og føntørrer. Der er gratis wifi på alle værelserne.

Visse værelsestyper er ikke tilgængelige under vintersæsonen 1. november - 31. marts. Søg i bookingmotoren og få information om hvilke som er tilgængelige.

Dobbeltværelse for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltværelse for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltværelset på 35 m² har tre rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. to voksne og ét barn med mulighed for at op til én børnepris. Dette værelse kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse for fire personer 2-4 personer

Dobbeltværelse for fire personer 2-4 personer

Dobbeltværelset på 45 m² har tre rigtige sengepladser, og ved behov kan sovesofaen anvendes, som måler 185x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ét barn, eller to voksne og to børn, med muligheden for at få op til to børnepriser.

Familieværelse 4-7 personer

Familieværelse 4-7 personer

Familieværelset er cirka 91 m². Her er fem rigtige sengepladser og to sovesofaer, der måler 185x90 cm. Værelset kræver minimum fire fuldt betalende og her kan bo maksimalt fem voksne og to barn. Det er muligt at få op til tre børnepriser.

Duplexsuite A med pool 4-7 personer

Duplexsuite A med pool 4-7 personer

Denne værelsestype er fordelt på to etager og næsten 100 m² er til dig der vil unde dig selv lidt ekstra. Her har du to soveværelser og to badeværelser. I denne værelsestype får du direkte adgang til poolen, der ligger lige nedenfor terrassen og som kun deles med de nærliggende værelser. Her er fire rigtige sengepladser samt en lænestol, der kan slås ud til en seng. Er der behov for det, kommer der en ekstra seng ind på værelset. Både lænestolen, som kan slås ud og ekstrasengen måler 180x80 cm. Her kræves mindst fire fuldt betalende, her er plads til maksimalt fem voksne og to barn. Det er muligt at få op til tre børnepriser.

Duplexsuite B med pool 5-8 personer

Duplexsuite B med pool 5-8 personer

Dette er den største værelsestype på hotellet og måler 113 m². Suiten er fordelt på to etager med tre soveværelser og to badeværelser. I denne værelsestype får du direkte adgang til poolen, der ligger lige ved terrassen og som kun deles med de nærliggende værelser. Her er seks rigtige sengepladser samt en lænestol, der kan slås ud til en seng, der måler 180x80 cm. Hvis der er behov for det, kommer der en ekstraseng ind på værelset. Her kræves mindst fem fuldt betalende og der er plads til maksimalt seks voksne og to børn. Det er muligt at få op til tre børnepriser.

Forkæl dig selv med en behandling

Nyd freden og friheden, mens børnene er travlt beskæftiget i børneklubben! Læg vejen forbi Eftalia Ocean’s spacenter og glem for en tid alt om stress og jag, mens de professionelle behandlere tager dig under kyndig behandling. Her er fri adgang til sauna og hamam, det tyrkisk bad. Mod betaling tilbydes der også et stort udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger. Der er også et spacenter i beach clubben, hvor alt dog er mod ekstra betaling.

 

Mod betaling

Alle behandlinger, besøg i spacenteret i beach clubben.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Türkler/Alanya

Hotellet er beliggende ved Türkler uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra solceller!

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Vandet ved stranden bliver hurtigt relativt dybt, så hold øje med små børn, når de leger i vandkanten. Beach clubben kan frit benyttes af gæster på Eftalia Ocean og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellerne Eftalia Aqua og Eftalia Village kan bestilles hos Nazar.

Det er et stort hotel og ligeledes en stor beach club med mange mennesker, så indimellem kan stemningen være temmelig livlig og aktiv, ligesom der i hovedrestauranten ofte er meget aktivitet – og særligt i højsæsonen kan det være lidt trængsel ved buffeten.

WiFi på hotellet kan godt variere en del i hastighed og dækning afhængig af hvor på hotellets område du befinder dig. Det er stort område, og der er mange mennesker og derfor kan det på visse tidspunkter af dagen godt være sværere at komme på end andre. Der er ikke WiFi på beach clubben.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner. 

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Vandrutsjebaner på beach clubben Eftalia Island

Wide Slide

30 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Free Fall

32 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Black Hole

89 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Rafting West/East

69 meter lang. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med vuxen. Pooldybde 125 cm.

Twister Right/Left

55 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Kamikaze

54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Multi Slide

54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Body Slide

70 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Bowl

40 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumhøjde 145 cm. Pooldybde 180 cm.

Boomerang

23 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumhøjde 145 cm. Pooldybde 145 cm.

 

Bemærk venligst at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. november - 31. marts. Se aktuelle ændringer i kategorierne.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections