Nyhed!

Fig Tree Bay, Cypern

Vangelis Hotel


5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Gæste­vurdering
4.8 af 5
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
160 m 
Centrum
100 m 

Moderne byhotel midt i Protaras

Midt i det charmerende turistområde Protaras ligger det moderne kvalitetshotel Vangelis Hotel. Dette elegante og veldesignede hotel tilbyder alt hvad der skal til for en stilfuld ferie på Cypern.

Gode All Inclusive-bufféter og hyggeligt poolområde

Vangelis Hotel har en hyggelig buffétrestaurant, hvor du kan vælge mellem en række forskellige retter. For en lidt finere madoplevelse kan du også udforske hotellets temarestaurant i italiensk middelhavsstil. Hvis du er tørstig eller har lyst til gode snacks, besøger du en af de stemningsfulde barer i området. Vangelis Hotel har også pools for enhver smag, herunder en stor hovedpool med tilhørende poolbar.

Vores gæsters favoritter:

 • De trendy og moderne værelser
 • Mad og drikke af høj kvalitet
 • Den sjove internationale børneklub

Vi anbefaler dette hotel til familier med børn i alle aldre. Til dig som vil have et trendy hotel, spise og drikke godt og bo moderne midt i byen, bliver glad her!

Dette hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med mad og faciliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Vangelis Hotel

Du rejser til dette hotel med en All Inclusive-pakke, hvilket indebærer at næsten al mad og drikke allerede er inkluderet i din rejse. I hotellets farveglade buffétrestaurant, hvor dine tre hovedmåltider serveres, har kvaliteten af maden høj prioritet. Du har ubegrænset tilgang til varierede for- og hovedretter og kan afslutte dit måltid med forskellige desserter. Af og til har hotellet forskellige temaaftener i restauranten. Hvad med en mexicansk, asiatisk eller arabisk aften? Du kan vælge at sidde indendørs eller udenfor på to forskellige terrasser, mens du nyder en række spændende madmuligheder.

Barer på Vangelis Hotel

På Vangelis Hotel finder du forskellige barer med både drikkevarer og snacks. I den stilfulde lobbybar blander bartenderen gode drinks eller andre forfriskninger fra All Inclusive-menuen. En poolbar med drinks og snacks er bekvemt placeret i nærheden af det afslappende poolområde. I poolbaren ved hovedpoolen kan både børn og voksne få noget at drikke i ferievarmen.

Hvor mange temarestauranter har Vangelis Hotel?

To temarestauranter. Ved hovedpoolen finder du hotellets ene temarestaurant som serverer lette retter til frokost mod betaling. I den anden temarestaurant, som er åben på aftenen, kan du nyde supper, salater, pastaretter og pizza bagt i stenovn i ægte middelhavsånd.

Børnenes All Inclusive

På Vangelis Hotel findes der godt med mad, snacks og drikkevarer velegnet til de mindste. I buffétrestauranten findes der et lille hjørne med mad til børn. Uanset om dig og børnene vil spise sundt eller forkæle jer selv på ferien, så er mulighederne her. For eksempel tilbyder hotellet veltilberedt vegetarisk, mad også til børn. Grøntsager og frugt er altid tilgængeligt ved måltiderne. Der serveres selvfølgelig is i forskellige smagsvarianter som All Inclusive til alle børn, det meste af dagen. Hotellet har også en café, der serverer vafler, is og kager og besøges mod betaling.

Specialtilpasset All Inclusive

Vangelis Hotel kan imødekomme særlige diætbehov. Har du gluten- eller laktoseintoleranse eller er veganer eller vegetar, er det nemt at informere receptionen ved ankomst til hotellet. Hotellet vil bestræbe sig på at skræddersy din madoplevelse til dine specifikke præferencer. Derudover er alle retter i buffét- og temarestauranten markeret efter deres indhold, hvilket gør det enkelt at vælge mad efter dine ønsker.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgen-, middags- og aftensmad
 • Alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-23.00
 • 1 besøg på den aftenåbne temarestaurant (ved 1 uges besøg)
 • Is det meste af dagen
 • Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit besøg, dog senest én dag i forvejen.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. Badetøj er ikke tilladt

Visse importerede drikkevarer, caféen ved hotellet og den aftenåbne temarestaurant indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Rummelige værelser med et moderne design

Vangelis Hotel tilbyder sofistikerede værelser, med en perfekt kombination af bekvemmeligt og moderne design. I disse rummelige og stilrene værelser kan du virkelig slappe af på din solferie. Samtlige værelser har klinkegulve.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon eller terrasse
 • Central luftkonditionering
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Elkedel
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Tv, safety box
 • Telefon mod betaling
 • Brusekabine, hårtørrer

Godt at vide:

Vær opmærksom på at en værelsestype har lignende etageareal og faciliteter, men at plantegningen kan variere væsentligt på værelser af samme type.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 25 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa, som måler 80x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Du kan vælge at opgradere landudsigten til pooludsigt mod et tillæg. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 2-5 personer

Familiesuite, 2-5 personer

I familiesuiten på 40 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af sovesofaer, som hver måler 80x180 cm. Ved behov sættes der en ekstra seng ind, som måler 200x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Du kan vælge at opgradere landudsigten til pooludsigt mod et tillæg. Familiesuiten kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Hvilke pools findes på Vangelis Hotel?

På Vangelis Hotel er der fire pools. En hovedpool med tilhørende poolbar, som under frokost fungerer som en restaurant, et børnebassin med små vandrutsjebaner. Derudover har hotellet en indendørspool, som er opvarmet og en relaxpool for personer over 18 år.

Hotel tæt på Fig Tree Bay

Cirka 300 meter fra hotellet ligger stranden Protaras Beach. Langs stranden ligger Cyperns berømte bugter med krystalklart vand. Cirka 600 meter fra hotellet ligger den mest kendte af dem alle – Fig Tree Bay.

Dette findes på stranden:

 • Solsenge og parasoller mod betaling
 • Strandbar med drikkevarer og enklere retter mod betaling
 • Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Håndklædeservice

Du kan låne håndklæder til pool og strand i hotellets spa. Du afhenter dit håndklæde med dit håndklædekort, som du modtager ved ankomst på hotellet. Du kan hente et nyt håndklæde tre gange om ugen, uden ekstra omkostninger, i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på bestemte tidspunkter af dagen.

Underholdning for børn

Under højsæsonen er børn i alderen 2-12 år hjerteligt velkomne i hotellets egen børneklub. De internationale aktivitetsguider holder børnene beskæftigede med underholdende aktiviteter såsom ansigtsmaling, spil og forskellige sjove lege. Seks aftener i ugen afholdes der endda et festligt minidisco, hvor børnene får chancen for at slippe sig løs og danse på dansegulvet!

Dette findes også på børnenes Vangelis Hotel:

 • Børneklubhus med plads til inden- og udendørsleg
 • Lille legeplads
 • 1 børnebassin
 • Hjørne i bufféterne til børn og børnemenu i temarestauranten

Hvilke aktiviteter er der på Vangelis Hotel?

Her kan du nemt aktivere dig på hotellet gennem hele ferien. Skulle du alligevel få lyst til at udforske resten af Cypern, kan du leje en bil eller en cykel og besøge de små maleriske landsbyer og byer på øen. Husk, at Cypern har venstrekørsel. Ellers skal du blot tage et par skridt uden for hotellet og gå direkte ind i det livlige centrum i Protaras. Her kan du både spise og drikke godt eller hygge dig med at shoppe.

Wifi

Der findes gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet.

Et udvalg af aktiviteter på Vangelis Hotel:

 • Tennis
 • Bordtennis, vandpolo og badminton
 • Dart, bueskydning
 • Visse vandaktiviteter i poolen

Et udvalg af underholdning på Vangelis Hotel:

 • Udendørs aftenunderholdning

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Tennisudstyr mod depositum

Hyggelig hotelspa på Cypern

Hotellet tilbyder en fredfyldt og afslappende spa med en række af herlige faciliteter. Her finder du en sauna, et moderne designet tyrkisk bad, samt en indbydende og opvarmet indendørspool. I spaen kan du også forkæle dig selv med behandlinger såsom sportsmassage, manicure eller pedicure for yderligere at højne din afslapning.

Fitness og træningslokale på Vangelis Hotel

Hotellet har et fitnesscenter, hvor du har alt du behøver af træningsmaskiner og vægte for at holde dig i gang på ferien. Tag også et par svømmeture i den opvarmede indendørspool.

Mod betaling

Sauna, tyrkisk bad og behandlinger i spaen.

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs.

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i starten og slutningen af sæsonen.

Værelserne

Vær opmærksom på at en værelsestype har lignende etageareal og faciliteter, men at plantegningen kan variere væsentligt på værelser af samme type.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections