Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 718 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 718 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 
Lindos Imperial
Lindos Imperial_1
Lindos Imperial_2
Lindos Imperial_3
Lindos Imperial_4
Lindos Imperial_5

Familiehotel med fantastisk beliggenhed

Lindos Imperial har en fortryllende udsigt over Middelhavet og ligger i det rolige Kiotari på den østlige side af Rhodos.

På dette elegante familiehotel får du intet mindre end fire pools, flere vandrutsjebaner, børneklub, træningslokale og sportsfaciliteter samt et spacenter, hvor man kan få flere forskellige typer af behandlinger. All Inclusive programmet inkluderer de fleste restauranter og barer, der serverer velsmagende mad både fra Grækenland og fra andre hjørner af verden. Desuden rigtig gode veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del af vores satsning Vegan Friendly by Nazar!

Arkitekturen er unik, med flere søde huse i pastelfarver – de minder lidt om husene på de idylliske græske øer Symi og Chalki. Du bor i friske og rummelige værelser, og hvis du bestiller en familiesuite kan du vælge en, hvor du har egen pool på terrassen – perfekt til morgendukkerten!

Beliggenheden er fantastisk, med blot 10 km til den historiske havneby Lindos, der helt klart er et besøg værd. Her ligger små hyggelige butikker og lokale restauranter side om side i snirklede gader – og det hele toppes med den fantastiske udsigt oppe fra Akroplis på toppen af højdedraget i Lindos.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

På Lindos Imperial er alt tilbage ved det normale efter skovbrandene. Du som holder ferie her kan knapt mærke effekterne af brandene. Mindre skader i naturen kan ses. 

Masser af bademuligheder

På Lindos Imperial er der hele fire poolområder - ved den smukke hovedpool kan du svømme rundt og nyde den herlige feriestemning. Her er også en mindre børnepool i forbindelse med den store pool. Hvis du er til mere liv, musik og en mere aktiv stemning, så vil du elske området ved aktivitetspoolen, hvor også hotellets vandrutsjebaner findes En mere fredfyldt atmosfære og plads til afslapning finder man ved den rolige pool, eller ved indendørspoolen, der er reserveret til voksne gæster. Som gæst med Nazar kan du også nyde den afslappede stemning ved poolen i området, hvor hotellets eksklusive suites er.

Stranden Kiotari ligger nedenfor hotellet, for dig som vil have en dukkert i saltvand. Vandet er helt klart, rent og turkisblåt, og stranden består af småsten. På stranden er en strandbar, der indgår i All Inclusive programmet.

Kun 10 minutters gang fra Lindos Imperial ligger den skønne sandstrand Glystra Beach, som er et populært sted at nyde Rhodos’ lækre sol.

Solsenge og parasoller på stranden nedenfor hotellet er uden ekstra omkostninger, og badehåndklæder kan lånes på hotellet mod depositum.

Man skal være mindst 120 cm eller 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne.

Flere forskellige barer og restauranter

På Lindos Imperial får du et bredt All Inclusive udbud, så hele familien kan nyde en afslappet ferie, hvor al mad er inkluderet! Hovedmåltiderne serveres i hovedrestauranten i form af dejlige buffeter, ofte med forskellige temaer om aftenen. Morgenmad kan i visse perioder blive serveret i den italienske temarestaurants rolige atmosfære. I højsæsonen kan du også vælge at spise din frokost ved poolbarens nudelbar eller souvlaki-grill, eller i strandbaren, hvor du kan bestille mad fra en mindre menu.

I strandbaren og hotelområdets barer kan du nyde kolde drikkevarer, som en del af All Inclusive, frem til midnat. Is serveres i hovedrestauranten til frokost og aftensmad samt i nogle af barerne i visse tidsrum.

Lindos Imperial har ikke mindre end seks temarestauranter: italiensk, græsk, mexicansk og asiatisk – disse restauranter ligger alle nær hovedpoolen. Der er også en grill og steakrestaurant, samt en restaurant ved stranden, som servere fiskeretter og græsk mad. Såfremt der findes plads, kan du uden ekstra omkostninger, valgfrit spise på tre af de seks temarestauranter per uge. Husk at bestille plads i forvejen. Til aftensmaden er der en dresscode, der indebærer, at man bør være pænt påklædt – badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at have lange bukser på.

Fra hotellets hovedbar ved siden af lobbyområde kan du nyde en kølig drink og den flotte udsigt på den store terrasse.

Hotellet kan tilgodese visse allergier og specialkoster, tag gerne kontakt med Guest Relations for at se hvordan de kan hjælpe til.

Nu findes der lækre veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Lindos Imperial indgår i conceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad. Nyd veganske og vegetariske variationer af cirka 5-6 forskellige retter.

Mod betaling:

Drikkevarer efter midnat, visse internationale eller eksklusive drikkevarer.

Vandrutsjebaner og børneklub

Også børnene vil trives på Lindos Imperial! Her er to børnepools, en sjov legeplads og seks vilde vandrutsjebaner - hvoraf fire er for store børn og voksne, og de andre to for mindre børn. Der er også en pjaskepool med mini vandrutsjebaner for de allermindste.

Børnene kan også tilbringe dagene med leg, sjov og nye internationale venner i børneklubben for børn i alderen 4-12 år. Her får de fantastiske ferieminder, samtidig med at forældrene kan slappe af ved den rolige pool. Om aftenen kan børnene danse løs til musik i det sjove minidisco.

Man skal mindst være 120 cm eller mindst 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne.

Træning, spacenter eller lege ved poolen?

Når du holder ferie på Lindos Imperial har du alle forudsætninger for både en aktiv ferie og en ferie, der står i afslapningens tegn! De aktive kan vælge mellem tennis, boccia minifodbold, beachvolley, bordtennis, dart og billard.

Hvis du vil give dig selv lidt ekstra forkælelse, kan du besøge hotellets veludstyrede spacenter, med blandt andet sauna, dampbad og skønne behandlinger. Her er også et mindre fitnesscenter, så du kan holde gang i træningen, selv når du holder ferie.

Der er fri wifi på næsten hele hotelområdet og en 7D-biograf mod betaling. Aktivitetsguiderne laver sjove lege ved poolen i dagtimerne samt familievenlige aftenshows i amfiteatret.

Lindos Imperial ligger kun 10 km. fra den antikke havneby Lindos, hvor du kan besøge søde små butikker, slentre rundt i de hyggelige gader og spise lokal mad. På en højdedrag ligger det historiske Lindos Akropolis, hvorfra der er en utrolig udsigt over byen og havet. Perfekt til en udflugt!

 

Mod betaling

Oplyst tennisbane, billard, 7D-biograf, behandlinger i spacenteret.

Nydelige værelser – nogle med egen pool

På Lindos Imperial bor du i nydelig værelserm som er lyse og rumlige. Værelserne er spredt ud over hele det store hotelområde.

Alle værelser har fri wifi, balkon eller terrasse, central aircondition, telefon, safety boks, minikøleskab, flisegulv og tv. På badeværelserne er der badekar samt føntørrer.

Dobbeltværelser, 2-3 personer

Dobbeltværelser, 2-3 personer

I dobbeltværelserne på 25 m² får du to rigtige sengepladser og en sovesofa på 180x80 cm. Værelset kan bookes med haveudsigt eller med havudsigt mod ekstra tillæg. Der skal mindst være to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og der er mulighed for én børnepris. Værelset kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelserne består af et rum, der er opdelt af en skydedør og er 30 m². Her får man to rigtige sengepladser og to sovesofaer på 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, der kan bo maks fire voksne i familieværelset og det er muligt at få én børnepris, samt en rabat på voksenprisen. Værelset kan fås med have- eller havudsigt, det sidstnævnte mod tillæg. 

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiterne er 30 m² og består af to rum. Her får du to rigtige sengepladser og to sovesofaer på 180x80 cm. Værelset kan fås med enten have- eller havudsigt eller haveudsigt med privat pool på terrassen (380x380 cm) - de to sidstnævnte mod tillæg. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris.

Indendørspool og tyrkisk bad

Til dig, som søger afslapning kan du begive dig til Lindos Imperials veludstyrede spacenter, hvor der blandt andet findes en indendørspool for gæster over 16 år (ej opvarmet), sauna og dampbad, der frit kan benyttes. Her har du mulighed for give dig selv lidt ekstra forkælelse i form af afslappende behandlinger, såsom massage og manicure, hvilket er mod betaling.

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter, frisør.

Lindos Imperial består af ni bygninger, hvori der i alt er otte elevatorer. Bemærk at hotelområdet er meget stort og relativt kuperat, og der kan derfor forventes en del gang mellem hotelværelse og de forskellige faciliteter. Dette indebærer også, at afstanden til stranden kan variere afhængigt af hvor på området du bor – dette på trods af at hotelområdet ligger lige ved stranden.

Til aftensmad er der dresscode, hvilket indebærer at man bør komme anstændigt påklædt. Badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at have lange bukser på. Bemærk at vejret kan påvirke temarestauranternes åbningstider. Hotellets kan tilgodese visse allergier og specialmad. Kontakt Guest Relations for at høre hvordan de kan hjælpe dig.

Vær venligst opmærksom på, at vandet på stranden hurtigt bliver dybt.

Man skal være mindst 120 cm eller 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne. Indendørspoolen har en minimumsalder på 16 år og er ikke opvarmet.

Der er ca. 60 km til Rhodos by, og transfer fra lufthavnen tager ca. 1,5-2 timer til Kiotari.

Der er en relativ lang transfertid fra lufthavnen til Lindos Imperial. Vi anbefaler derfor at du bestiller privat transfer, da bustransferen ofte stopper flere steder undervejs og derfor vil forlænge transfertiden.

Bemærk, at du i henhold til internationale hotelregler skal fremvise gyldigt kreditkort ved check-in på hotellet. Hotellet registrerer kortinformationen, men kommer ikke til at trække penge fra kortet uden kortindehaveren tilladelse.

Observer venligst at hastighed og kvalitet på wifi kan variere alt efter hvor på hotellet man befinder sig.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Lindos Imperial har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten og air condition afbrydes når gæsterne forlader værelset.

• Alle pærer er udskiftet med LED-pærer for at reducere elektricitet-forbruget.

• Shampoo, balsam og bodyshampoo på badeværelset er i dispensere, som kan fyldes igen og igen.

• Affaldet sorteres inden det sendes til genbrug og genanvendelse – herunder blandt andet glas, papir, pap, jern, aluminium, elektroniske produkter, fedt og brugt stegeolie.

• Overalt på hotellet er der opsat affaldsspande, hvor gæsterne også er med til at affaldssorterer, når de skal af med deres affald.

• Der bliver brugt minimalt vandforbrug til at vande, og dette sker altid om aftenen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections