Belek, Tyrkiet

Megasaray Club Belek


5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
6 km (Kadriye), 10 km (Belek) 

Stort familiehotel perfekt for sportelskere

Megasaray Club Belek er et klassiskt All Inclusive-hotel, som ved hvordan man underholder tilfredse gæster – og stamgæster! Det store hotelområde, omgivet af frodige grønne oaser, er et sted hvor du virkelig kan være aktiv og hygge dig på ferien. Både på hotelområdet men også udenfor, finder du masser af sportsfaciliteter i en klasse for sig!

Du kan vælge mange forskellige måder at bo på her på Megasaray Club Belek, det ene er mere charmerende end det andet. Nogle af værelsestyperne er mere enkle med nogle år på bagen, mens andre er mere moderne og stilrene. Visse endda med direkte adgang til en pool – valget er dit!

Hele hotelområdet bobler af hyggelig feriestemning med musik og glade gæster. Nazar anbefaler det her hotel til familier som rejser med børn i alle aldre. Hvis du elsker at dyrke sport, og har et ekstra godt øje til tennis, så er du kommet til det rigtige sted.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Flere svømmebassiner og vandrutsjebaner

Når det sværeste valg på en ferie er, hvor man skal sole og bade, så er det vel rigtig ferie? På Megasaray Club Belek er dette ikke en nem beslutning - der er nemlig så meget at vælge mellem!

Ved hovedpoolen bliver der arrangeret lege i poolen, musik og aktiviteter dagen lang, og her skal du opholde dig, hvis du vil have en mere aktiv ferie. Udover hovedpoolen og en mindre aktivitetspool er der tre andre pools. En af dem er den dejlige relaxpool for personer over 16 år, den anden er en børnepool og den sidste en indendørspool.

På børneklubbens område finder du et lille vandland med tre mindre vandrutsjebaner, som passer hotellets mindre gæster perfekt! Det store vandland har hele syv spændende rutsjebaner.

Du kommer hurtigt og nemt ned til stranden, hvor solsenge med solsejl står på række, frit at benytte for vores gæster. Ved strandkanten går en pier ud i vandet. Der kan du slå dig ned i en af solsengene med bølgernes brusen i baggrunden og en herlig brise i håret.

Ved vandkanten er der en del sten og vandet bliver ret hurtigt dybt.

Mod betaling

Strandpavilioner, visse vandsportsaktiviteter

Stort og varieret All Inclusive udbud

Når du holder ferie på Megasaray Club Belek får du virkelig et godt og bredt udvalg af All Inclusive, 24 timer i døgnet. Alle lokale drikkevarer samt en håndfuld internationelle mærker med eller uden alkohol, er inkluderet.

Morgenmad, sen morgenmad, frokost og aftensmad serveres ved store buffeter i hovedrestauranten, og der serveres endda midnatsnacks i en af snackbarerne, så du behøver aldrig være sulten! I hovedrestauranten finder du en børneafdeling med en lille legeplads, hvor der er en mikroovn og en mixer.

Hotellet har mange forskellige indendørs og udendørs barer inde på området. Alle med forskellige åbningstider. En af dem har endda åbent døgnet rundt!

På Megasaray Club Belek finder du en velassorteret snackbar mellem poolen og stranden, som serverer blandt andet is, burgere, vafler og kebab på forskellige tidspunkter.

Ved siden af poolen, finder du en lille buffetrestaurant, som tilbyder en mindre version af frokostbuffeten i forhold til hovedrestauranten, og ved siden af bliver der bagt den tyrkiske specialitet gözleme – de kendte tyrkiske pandekager, som er populære for både store og små.

Midt i hotelområdets hjerte ligger den tyrkisfarvede coffe-shop. Hotellet beskriver den selv som en tyrkisk variant af Starbucks, med forskellige kaffesorter lavet af tyrkisk kaffe. Den tyrkiske indretningsstil minder virkelig om den populære kæde!

Der er hele syv temarestauranter at vælge mellem på Megasaray Club Belek. Du kan vælge mellem blandt andet asiatiskt, italiensk, fisk, mexicansk, grill eller tyrkisk. Hvis du besøger grillrestauranten, sidder du ude i haven på hyggelige picnicbænke og griller dit eget kød.

Alle temarestauranternes åbningstider varierer afhængig af antallet af gæster og vejrforhold.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

De fleste internationelle drikkevarer, drikkevarer på flaske, temarestauranter

Et mekka for tenniselskere!

På Megasaray Club Belek er der stort set alle typer af aktiviteter og sportsfaciliteter du kan ønske dig.

Du kan udfordre din familie i minigolf, boccia, beachvolleyboll, bordtennis, bueskydning eller badminton på hotelområdet. Hotellets underholdningsteam arrangerer også dagligt aktiviteter, konkurrencer og lege, som alle er velkommen at deltage i.

Udenfor den ene hovedbygning ligger der et hyggeligt torv med et stort amfiteater. Her kan du regne med ægte feriestemning om aftenen, hvor der underholdes med shows, musik eller anden form af underholdning for hele familien. Ved torvet finder du et antal små butiker som sælger bland andet læder, smykker og souvenirs.

I spillehallen er der flere forskellige spillemaskiner, billiard, lufthockey og bordfodbold som kan benyttes mod betaling. Vil du holde formen kan du besøge træningscenteret, prøve aerobic eller køre en omgång spinning – mulighederne er uendelige

Megasaray Tennis Academy

Hvis du elsker konkurrence- eller holdsport, så er det hertil du skal rejse!

Megasaray Club Belek er nemlig kendt for sine sportsfaciliteter. Hotellet har brugsret til ikke mindre end 60 sportsområder. Mere end tyve af disse ligger inde på hotelområdet, og resten på det berømte Megasaray Tennis Academy – 3,5 km derfra. Hotellet tilbyder gratis transport til og fra Megasaray Tennis Academy. På området finder du 37 tennisbaner med flere forskelligt slags underlag, to padelbaner, to fodboldbaner, en offentlig træningsbane og udrustning til kanosejlads i klubbens kanocentrum. Du træner på Megasaray Tennis Academy mod et ekstra gebyr. Kontakt receptionen i lobbyen på hotellet for at registrere dig og få yderligere information om priser og træningsprogram.

Mod betaling

Visse vandsportaktiviteter, spillehal, billiard, Megasaray Tennis Academy, hotellets tennisbaner.

En farverig børneklub med legeplads og aktiviteter

Selv børn mellem 4–17 år kan blive holdt igang næsten døgnet rundt på Megasaray Club Belek! I det farverige børneklubområde er der flere forskellige indendørs og udendørs afdelinger. Her finder du for ekempel en trampolin, PlayStation for teenagere og en legeplads, som er meget populær. Når børnene ikke hygger sig i børneklubben, plejer de som er højere end 120 cm, at bevæge sig ned til de store vandrutsjebaner og suse nedad i højeste fart!

Børneklubben er inddelt i tre aldersgrupper: mini, midi og maxi, afhængig af hvor man passer ind til aktiviteterne. De professionelle og internationelle aktivitetsguider arrangerer blandt andet danseaftener, humorshows og karaoke. Om aftenen afholdes det sjove minidisco, som alle børnene elsker! Her bliver der danset løs til børnenes favoritsange, mens forældrene kigger fornøjet på.

I hovedrestauranten er der en børneafdeling med en lille legeplads samt en mikroovn og mixer. Den har åbent til frokost og aftensmad, når der er mange børnegæster på hotellet.

Enkle værelser i grønne omgivelser eller moderne værelser med adgang til pool?

På Megasaray Club Belek har værelserne bløde, lyse farver og der er flere forskellige slags bygninger og værelsestyper at vælge mellem. Alle værelser er udrustede med tv, wifi, minibar, central aircondition og safety boks. I badeværelset er der en brusekabine og hårtørrer. Alle værelser har enten balkon eller terrasse.

Club-kvartererne

Disse bygninger på to eller tre etager er smukt beliggende i en frodig grøn oase. Hver bygnings stueetage har værelser med terrasse istedet for balkon. Alle værelser er enkle og designet i varme farvenuancer.

Dobbeltværelse Club, 2-3 personer

Dobbeltværelse Club, 2-3 personer

I dette værelse på 28 m² findes to rigtige sengepladser, samt en ekstra seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Club mod haven, 2-3 personer

Dobbeltværelse Club mod haven, 2-3 personer

I dette værelse på 30 m² findes to rigtige sengepladser, samt en ekstra seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og det er muligt at få en børnepris. Det her værelse har en terrasse ud mod haven og værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familiesuite Club, 3-5 personer

Familiesuite Club, 3-5 personer

Familiesuiten på 62 m² består af to værelser med en dør mellem. Værelserne har fire rigtige sengepladser samt en ekstraseng eller sovesofa, og kræver mindst tre fuldt betalende gæster. Det er muligt at få to børnepriser og der kan bo højst tre voksne.

Deluxe-bygningen

Denne del fra 2014 er moderne indrettet i lyse, blålige farver. Bygningen har fem etager, og hvis du booker et værelse på stueetagen, har du direkte adgang til en pool fra din terrasse. I badeværelset finder du en brusekabine. Værelserne med pool på stueetagen har laminatgulv, mens værelserne på de øvrige etager har gulvtæpper.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer

I det her værelse på 32 m², er der to rigtige sengepladser samt en ekstraseng eller sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og det er muligt at få en børnepris. Her kan man bo enten to voksne og to børn eller højst tre voksne. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familiesuite Large, 3-5 personer

Familiesuite Large, 3-5 personer

Dette værelse er på 80 m² og har fire rigtige sengepladser samt en sovesofa eller ekstraseng. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende gæster, det er muligt at få to børnepriser og der kan bo højst tre voksne.

Dobbeltværelse Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltværelse Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Dette værelse på 50 m² ligger i stueetagen i Deluxe-bygningen, og fra terrassen har du direkte adgang til en skøn pool som du deler med de andre værelser i stueetagen. Her er der to rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, det er muligt at få børnepris og der kan bo højst to voksne og to børn eller tre voksne. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familiesuite Swim Up, 3-5 personer

Familiesuite Swim Up, 3-5 personer

Dette værelse er enten i stueetagen med direkte adgang fra terrassen til en pool, som du deler med andre værelser - eller på anden sal med en trappe direkte ned til poolen. Værelset er på 64 m² og er opdelt i to rum, der enten er adskilt af en skydedør eller på som ligger på to etager. Værelset har fire rigtige senge samt en sovesofa eller ekstra seng og kræver mindst tre fuldt betalende. Det er muligt at få to børnepriser og her kan højst bo tre voksne.

Tildeling af værelsets placering og etage gøres udfra tilgængelighed.

Forkæl dig selv i et tyrkisk hamam

Når der nu hele tiden er så meget fart på inde på Megasaray Club Belek med alle spændende aktiviteter og happenings, er det dejligt at kunne trække sig lidt tilbage i det fredfyldte spa. Her har du både sauna, et saltrum, dampbad og det tyrkiske bad hamam, som frit kan benyttes.

Når det nu er ferie, kan du forkæle dig selv med en massage eller nogle af de forskellige skønhedsbehandlinger.

Du kan også bevæge dig ned til relaxrummet og sidde lidt i fred og ro, eller måske tage en dukkert i den flotte indendørspool, som også har en adskilt børnepool.

Mod betaling

Alle behandlinger i spaet

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Af sikkerhedsgrunde skal man være mindst 1,20 m høj i alle vandrutsjebaner i det store vandland.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections