Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 57 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 57 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
250 m 
Centrum
3 km Faliraki, 9 km Rhodos by 
La Marquise Luxury Resort
La Marquise Luxury Resort_1
La Marquise Luxury Resort_2
La Marquise Luxury Resort_3
La Marquise Luxury Resort_4
La Marquise Luxury Resort_5

Luksuriøst All Inclusive-hotel i smukke omgivelser

På La Marquise Luxury Resort bor du på et af Rhodos’ flotteste hoteller. Det er et stort og lækkert hotelområde, som føles som en herlig oase omgivet af vand og grønne områder.

I en del af hotellet snor poolen sig mellem bygningerne, så der er aldrig langt til en forfriskende dukkert. Disse fine og unikke ”pool-kanaler” leder lidt tankerne til smukke Venedig!

La Marquise har et velsmagende All Inclusive-program, fine værelser, flere forskellige pools, børneklub og så er der blot 250 meter fra stranden.

Der er også en afdeling, som kun er for voksne. Her ligger Deluxeværelserne med pooludsigt og der er ligeledes to pools, som er forbeholdt gæster over 16 år.

Hotellet ligger i Kalithea på den nordøstlige del af Rhodos. Kalithea er græsk for ”smuk udsigt”, og det er lige nøjagtigt hvad du får! Fra La Marquise Luxury Resort har du kun tre km ind til Faliraki og ni km til Rhodos by, så det har også en god beliggenhed hvis du gerne vil på tur i løbet af ferien.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Flere forskellige pools og tæt på stranden

Store dele af La Marquise Luxury Resort er omgivet af dejlige pools, så du er aldrig langt fra den nærmeste forfriskende dukkert! Der er en hovedpool, en pool på taget af hovedbygningen, en separat børnepool med delvis skygge og pool-kanaler, som løber mellem bygningerne. Der er både indendørs og-udendørs pools ved spaen og samt en stille pool – som er forbeholdt voksne – ved Deluxe-værelserne.

Stranden ligger ca. 250 meter fra hotellet – det er en dejlig sandstrand med få småsten. Der er en kort gåtur dertil via hotellets private tunnel, men du kan selvfølgelig også vælge at tage golfbilen, som kører hvert tyvende minut. Her er en strandbar, som serverer mad og drikkevarer mod betaling.

Både ved stranden og ved de forskelige pools kan du slappe på behagelige solsenge og under parasoller, som frit kan benyttes af gæster på La Marquise Luxury Resort. Badehåndklæder kan lånes af hotellet.

 

Mod betaling

Mad og drikkevarer på stranden.

Lækker mad og et bredt udvalg

Når du rejser All Inclusive med Nazar får du en let og bekvemt ferie for du behøver ikke tænke over hvor næste måltid skal nydes eller hvad tingene koster!

La Marquise Luxury Resort lyse og store hovedrestaurant ligger i hovedbygningen og serverer græske, Middelhavs- og internationale specialiteter. Du kan vælge om du vil sidde indenfor eller ude på den hyggelige terrasse. Der arrangeres forskellige temaaftener som eksempelvis kan være fisk, græsk, italiensk eller asiatisk.

Rundt omkring på hotelområdet byder pool-barerne på kølige forfriskninger og kugleis i løbet af dagen og i løbet af eftermiddagen serveres her også kaffe, te og kager. Hotellet har et eget coffee house hvor alle snacks, bageværk, is og de fleste drikkevarer er inkluderede i All Inclusive-pakken. Du kan også besøge den hyggelige bare i hovedbygning for at få en lækker drink.

Der er en også en asiatisk à la carte-restaurant, en grillrestaurant og en frokostrestaurant på La Marquise. Et besøg på hver af disse er inkluderet i opholdet, såfremt der er plads, men husk at bestille plads på forhånd.

Gæster, der bor i deluxe-værelserne, bungalowerne og Duplex-suiten, modtager et såkaldt Black Card fra hotellet. Med det kan du spise morgenmad på à la carte-restauranten L’etoile. Du får to middage på hver af à la carte-restaurantene L’etoile, Asian Corner, Grill Corner samt en frokost på Gondola Restaurant.

Badetøj, sportstøj samt sandaler er ikke tilladt i hovedrestauranten, og til aftensmad skal mændene have lange bukser på.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Strandbaren.

Minigolf, vandsport og wifi

Hvis du vil have en pause fra solsengen tilbyde La Marquise Luxury Resort masser af aktiviteter. Du kan blandt andet prøve tennis, basket, minigolf, beachvolley, strandfodbold og forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du besøge hotellets fine spacenter og du kan holde formen ved lige i fitnesslokalet. På hotellet er der også et par butikker, som et minimarked og en smykkebutik.

I nærheden af hotellet er der en busholdeplads, hvorfra det er let at tage på spændende udflugter og udforske Rhodos. På nogle få kilometers afstand ligger både Faliraki Beach og Rhodos by, hvor du kan spise god mad, shoppe og slentre rundt i charmerende, skønne omgivelser.

Indimellem arrangeres der aftenunderholdning i form af live-musik og shows. Wifi er inkluderet på hele hotellet.

 

Mod betaling

Visse aktiviteter

Børneklub og legeplads

I børneklubben på La Marquise Luxury Resort kan børnene lege og møde jævnaldrende legekammerater. Børneklubben er åben seks dage om ugen. Der er også en lille legeplads samt en separat børnepool med et delvist skyggende tag over.

 

Mod betaling

Visse aktiviteter

Rummelige og smukt indrettede værelser

På La Marquise Luxury Resort bor du på luksuriøse værelser med en pæn indretning i lidt mørkere jordfarvede nuancer. Alle værelser har tv, balkon eller terrasse, badeværelse med badekar eller brusekabine, hårtørrer, individuel aircondition, minibar mod betaling, kaffe og te samt safety boks. Der er wifi uden ekstra-betaling. Alle værelsestyper har flisegulv.

Gæster, der bor i deluxe-værelserne, bungalowerne og Duplex-suiten, modtager et såkaldt Black Card fra hotellet. Med det kan du spise morgenmad på à la carte-restauranten L’etoile. Du får to middage på hver af à la carte-restaurantene L’etoile, Asian Corner, Grill Corner samt en frokost på Gondola Restaurant.

Bemærk venligst at faciliteterne i området, der hører til Delux-værelserne i stueplan eller med pooludsigt, kun kan benyttes af gæster, der bor i disse værelsestyper. Faciliteterne i resten af hotelområdet er åbne for alle gæster.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 30 m² er der to rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x110 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, et barn kan få børnepris og der kan max. bo tre voksne. Værelset kan enten bestilles med udsigt over haven, pooludsigt eller pooludsigt på stueetage, og det er muligt at bestille et enkeltværelse med pooludsigt mod et tillæg.

Deluxeværelse delvis havudsigt, 2-3 personer

Deluxeværelse delvis havudsigt, 2-3 personer

I det 46 m² store deluxeværelse med delvis havudsigt har du masser af plads til at brede dig på. Der er to rigtige senge og en sovesofa på 190x110 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, et barn kan få børnepris, og der kan bo maksimalt tre voksne.

Deluxeværelse med pooludsigt, 2-3 personer

Deluxeværelse med pooludsigt, 2-3 personer

Deluxeværelset med pooludsigt i stueetagen er 46 m² og her er masser af plads. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa på 190x110 cm. Denne værelsestype ligger i afdelingen, som er forbeholdt voksne, og man skal være mindst 16 år gammel for at bo her. I denne lidt mere luksuriøse værelsestype får du privat check-in, velkomstdrink, mulighed for tidlig check-in og sen check-out (hvis der er ledige værelser), mulighed for at besøge á la carte restauranterne hver aften, uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads – husk at bestil plads en dag i forvejen. For gæsterne i denne værelsestype er der også mulighed for morgenmad i en separat restaurant med buffet. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max. bo tre voksne.

Duplex Suite med privat pool, 2-5 personer

Duplex Suite med privat pool, 2-5 personer

I denne suite på 65 m² får du to separate værelse fordelt på to etager, samt direkte adgang til en privat pool. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x110cm, samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Deluxeværelse med pooludsigt, stueetagen, 2-3 personer

Deluxeværelse med pooludsigt, stueetagen, 2-3 personer

Deluxeværelset har pooladgang og er 46 m² og her er masser af plads. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa på 190x110 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne. Disse værelser ligger i den rolige afdeling reserveret for voksne, og man skal være min. 16 år gammel for at bo her. I denne lidt mere luksuriøse værelsestype får du privat check-in, velkomstdrink, mulighed for tidlig check-in og sen check-out (hvis der er ledige værelser), mulighed for at besøge á la carte restauranterne hver aften, uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads – husk at bestil plads en dag i forvejen. For gæsterne i denne værelsestype er der også mulighed for morgenmad i en separat restaurant med buffet.

Familiesuite pool- eller delvis havudsigt, 2-5 personer

Familiesuite pool- eller delvis havudsigt, 2-5 personer

I den 46 m² store familiesuite er der fire rigtige senge og en sovesofa (190x110 cm) fordelt på to værelser. Familiesuiterne har udsigt til poolen eller delvis havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, det er muligt at få en børnepris og to børnerabatter, og der kan bo maksimalt fire voksne og et barn. Nogle af suiterne har ingen vinduer i det første værelse.

Bungalow med privat pool, 2-3 personer

Bungalow med privat pool, 2-3 personer

I denne bungalow på 46 m² er der to rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 190x110 cm. Værelset kræver minimum to fuldt betalende gæster, og der kan bo højst tre voksne eller to voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite med pooludsigt, stueetagen, 2-5 personer

Familiesuite med pooludsigt, stueetagen, 2-5 personer

I familiesuiten på 46 m² er der fire rigtige sengepladser og en sovesofa (190x110cm) fordelt på to værelser. Familiesuiterne har direkte adgang til poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og to børnerabatter. Der kan max. bo fire voksne og et barn. I nogle af suiterne er der ikke vindue i det ene værelse.

Afslapning på højt niveau

Som det meste på La Marquise Luxury Resort, er spacenteret også supermoderne og af høj kvalitet. I det store spacenter finder du flere forskellige behandlingsværelser, en frisørsalon, både indendørs- og udendørs pool samt jacuzzi. Her er også en sauna og dampbad, som du kan besøge en gang hver uden betaling.

 

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret. Frisørsalon.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Fra La Marquise Luxury Resort er der blot 15 km til lufthavnen.

Bemærk, at bade- og sporttøj samt sandaler ikke er tilladt i restauranter og til aftensmad bør mænd bære lange bukser.

Gæster, der bor i deluxe-værelserne, bungalowerne og Duplex-suiten, modtager et såkaldt Black Card fra hotellet. Med det kan du spise morgenmad på à la carte-restauranten L’etoile. Du får to middage på hver af à la carte-restaurantene L’etoile, Asian Corner, Grill Corner samt en frokost på Gondola Restaurant.

Bemærk venligst at faciliteterne i området, der hører til Delux-værelserne i stueplan eller med pooludsigt, kun kan benyttes af gæster, der bor i disse værelsestyper. Faciliteterne i resten af hotelområdet er åbne for alle gæster.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På La Marquise har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten og air condition afbrydes, når gæsterne forlader værelset.

• De har udskiftet alle pærer med LED-pærer for at reducere elektricitetforbruget.

• Der er sensorer og timere, så lyset rundt om på hotelområdet når der ej er gæster.

• Affaldet bliver sorteret og sendt til genbrug og genanvendelse – herunder blandt andet papir, glas, pap m.m.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections