Belek, Tyrkiet

Rixos Premium Belek

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
5 km 
Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek_1
Rixos Premium Belek_2
Rixos Premium Belek_3
Rixos Premium Belek_4
Rixos Premium Belek_5

Elegant og stilfuldt hotel med masser af luft

Rixos Premium Belek er et fashionabelt, elegant og yderst stilfuldt hotel, som er et af de lækreste og mest luksuriøse hoteller som Nazar tilbyder. Hotellet emmer af tilbagelænet luksus, æstetik og der er en utrolig sans for det stilrene udtryk og et højt serviceniveau. All Inclusive-udbuddet er overdådigt, yderst delikat og meget imponerende, og selv den mest kræsne vil kunne få tilfredsstillet sine behov her.

Overalt på hotellet er store vidder, grønne, velplejede omgivelser med palmer og træer, skyggefulde oaser og skønne hængekøjer og der er en herlig loungeagtig stemning. Der er en imponerende og indbydende pool, og en skoen 700 meter lang, bred sandstrand.

For børnefamilier er det absolut største trækplaster ved at bo på Rixos, at der er fri adgang til den fantastiske forlystelsespark og vandland, Land of Legends.

Uanset om du er til de mere traditionelle sportsgrene eller om du har mod og lyst til at udforske og udfordre dig selv med mere ukonventionelle former for sport, så er det muligt på Rixos Premium Belek. Af de mere utraditionelle former for sport kan nævnes aerial yoga, kangoo jumping, thai boksing - og du kan sågar lære at twerke!

Der er en fin arkade udført som lille parisisk gade med fine butiksfacader og den flotte malede himmel, som knejser sig over den lille arkade vækker opsigt - særligt, når det tre gange om dagen på ovennævnte himmel ”tordner, lyner og støvregner”!

Du kan vælge at bo i Pool Suites, disse ligger i et skønt lille roligt område, hvor der er en dejlig ro, og en vidunderlig stemning.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Det er muligt at sammensætte din rejse således at du bor 4 nætter på Rixos Premium Belek og 3 nætter på det eventyrlige og fantasifulde søster-hotel Land of Legends Kingdom. 

Land of Legends Kingdom

Kombiner din ophold på Rixos Premium Belek med tre nætter på det helt utrolige Land of Legends Kingdom – et fantastisk børnevenligt luksushotel, der ligger midt i en kæmpe forlystelsespark!

Forlystelsesparken har vilde rutsjebaner, masser af attraktioner for både store og små, og ligger side om side med sjove vandrustjebaner og forfriskende pools i Land of Legends. Udover disse fartfyldte og skønne oplevelser er også rigtig mange gode shoppingmuligheder, udsøgte restauranter og smukke aftenshows i forlystelsesparken.

Det er en oplevelse i sig selv at bo på hotellet! Værelserne er de mest fantasifulde og børnevenlige vi hos Nazar nogensinde har set, og sammen med slikbufferten, alle de herlige indretningsdetaljer og det store legeområde gør det hotellet til et garanteret hit hos børnene.

 Læs mere om kombinationsrejserne og om Land of Legends Kingdom.

Nyd den indbydende pool og de skyggefulde oaser

Der er masser af luft og fine, velplejede, grønne omgivelser ved den store, indbydende pool på Rixos Premium Belek, og den 700 meter lange, brede sandstrand med blødt sand indbyder så sandelig også til en forfriskende dukkert i bølgerne blå!

Omkring poolen er der store, bløde og behagelige solsenge, hvide parasoller og en dejlig afslappet stemning. Der er godt med plads og luft ved pool og stranden. Netop fordi der er så god plads vil det, selvom der er mange gæster, aldrig føles overvældende og proppet. Der er store vidder med palmer og træer, og overalt er der skønne hængekøjer og skyggefulde oaser, hvor man kan slå sig ned og slappe af. Måske med en kølig drink fra baren – det er All Inclusive, og det skal jo nydes i fulde drag. Hele området emmer af stil, elegance og tilbagelænet luksus og der er en vidunderlig afslappet loungestemning. Der er også en elegant indendørspool ved den lækre spa-afdeling.

Ved stranden er der bygget en flot pier, hvor man kan ligge og slikke sol, og tage forfriskende dukkerter i det turkisblå hav. Skal I forkæle jer selv lidt ekstra kan I leje en lækker skyggefuld pavillon med bløde madrasser og luftige tynde gardiner, hvor I kan nyde omgivelserne i stil – og måske endda bestille pavillonen med privat butler, som kan servicere jer dagen lang. Eller hvorfor ikke tage en pause i skyggen med en kaffe af højeste kvalitet på hotellets Starbucks coffee shop på stranden. 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, strandpaviljong

Overdådigt All Inclusive i smukke omgivelser

Hos Nazar har vi, med vores store erfaring i luksuriøse All Inclusive hoteller, prøvet mange afsindigt lækre hotelrestauranter – der er ingen tvivl om at Rixos Premium Belek hører til blandt de absolut bedste af disse. Det kulinariske niveau er både højt, vanvittigt delikat og udbuddet er aldeles fænomenalt. Hovedmåltiderne serveres som overdådige, appetitvækkende og alsidige buffeter i den store restaurant, og det kan virkelig være svært at bestemme sig hvad man dog skal vælge. Alene synet af den overvældende og superlækre dessertbuffet kan få tænderne til at løbe i vand, så husk at levne blot lidt plads i maven, så du også har mulighed for at nyde herlighederne her!

Nyd aftenen og måske et glas liflige bobler på den store, pragtfulde terrasse ved lobbyen. Herfra har du en smuk udsigt over den store have og bassinet, hvor der hver aften er et fint fontæneshow.

Lobbyområdet er ganske enkelt betagende og indbyder med dets charmerende og elegante hyggehjørner til ro, lange snakke og tid med dine rejsefæller. Med intet mindre end ni barer på hotellet er der rig lejlighed til at nyde godt at det store udvalg af anerkendte mærker af drikkevarer. Der findes også en cigarlounge , en shisha-bar, to Starbucks caféer og to konditorier. 

Vi kan godt anbefale at du i løbet af din ferie prøver hotellets  Food Court-område. Dette er bygget som en lille, fin gågade, og her kan du vælge at spise din frokost eller hente snacks i løbet af dagen. Som alt andet på Rixos Premium Belek er det uhyre delikat og flot præsenteret, og du kan blandt andet spise de lækreste bagte kartofler, saftige burgere, tyrkiske pizzaer – og der er også en eksotisk frugtbar, som serverer portionsanrettede frugter i mundrette bidder.

Hvis du har lyst til at prøve at spise i stilfulde omgivelser, og med lidt mere intimitet, kan du forkæle dig selv og dine smagsløg ved at besøge den eksklusive steak-restaurant, som ligger i smukke omgivelser i Rixos Premium Beleks store frodige have. Der findes også yderligere tre à la carte-restauranter som serverer italiensk, asiatisk og græsk. Disse kan besøges en gang hver pr. ophold, husk blot at bestille bord i god tid, da de er meget populære.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

À la carte-restauranter udover det inkluderede besøg, én gang per restaurant

Fri adgang til Land of Legends

Den internationale børneklub på Rixos Premium Belek har et skønt, stort område med masser af plads og luft, hvor børnene kan boltre sig, lege og hygge sig med deres nye venner. I løbet af dagen bliver der arrangeret forskellige kreative udfoldelser og sjove lege og aktiviteter. Udover en legeplads er der også en sjov forhindringsbane, som børnene kan prøve kræfter med, ligesom der er en dejlig fodboldbane, hvor der let kan gå mange timer med at udfordre sig selv og kammeraterne.

I børneklubben er der også en overdækket, skyggefuld børnepool med et par mindre, populære rutsjebaner.

 

Land of Legends

Dog er det absolut største og allermest populære trækplaster ved Rixos Premium Belek for børnefamilierne at der er fri adgang til den fantastiske forlystelsespark og vandland, Land of Legends.

Der kører mange gange dagligt dobbeltdækkerbus til Land of Legends, som ligger blot 10-15 minutters kørsel fra Rixos Premium Belek.

Det er et ufatteligt gennemført lavet og der er simpelthen så meget at lave her, at én dag formentlig ikke er nok! Som gæst på Rixos Premium Belek kan du frit besøge parken så mange gange du vil under hele ferien

Hvilken slags sport foretrækker du?

Det er altså svært ikke at blive imponereret og benovet over faciliteterne og det store udbud af sportsaktiviteter på Rixos Premium Belek. Uanset om du er til de mere traditionelle sportsgrene eller om du har mod og lyst til at udforske og udfordre dig selv med mere ukonventionelle former for sport, så er det muligt på Rixos Premium Belek. Der er naturligvis fodbold, tennis, jiu-jitsu, yoga, TRX, pilates, crossfit, zumba, spinning, men af de mere utraditionelle kan nævnes arial yoga, kangoo jumping, paddleboard yoga, muy thai kickboksing, tai chi, tabata-træning og du kan sågar lære at twerke!

Der er et flot fitnesscenter med flere forskellige maskiner og vægte. Med intet mindre end 18 professionelle personlige trænere og 24 timers åbent vil selv de mest aktive træningsentusiaster klappe i deres hænder af begejstring. Der er også flere udendørs fitnessteder rundt om i de fine grønne omgivelser, hvor der både er mulighed for at prøve aerial yoga, TRX, Zumba og at meditere.

Hvis det ikke skal være decideret træning, men blot lidt aktiviteter, så er der både boccia, bordtennis, beach volley og basket ball bane. Da Rixos Premium Belek ligger i Belek, vil det nok også krible i golfentusiasterne for at komme ud og prøve de mange berømte baner i området.

I underetagen af den store flotte lobby er der en imponerende shopping arkade med eksklusive mærkevarer og hyggelig stemning. En del af arkaden er indrettet som en charmerende, lille parisisk gade med fine butiksfacader. Tankerne henledes let til Las Vegas, da den lille arkade er meget gennemført udført, og ikke mindst den flotte malede himmel, som knejser sig over den lille arkade vækker opsigt. Som noget helt særligt, så regner det faktisk tre gange om dagen her – det er noget at en oplevelse at se effekterne på ovennævnte himmel, når det ”tordner, lyner og støvregner” over arkaden!

Her kan du også bestille en kop cappuccino fra kaffebaren og hente lidt lækre hjemmelavede kager, macarons og chokolader fra det lille hyggelige patisserie – og måske en kulørt slikkepind eller lyserød candy floss til børnene?

Flere aftener om ugen er der underholdning og shows ved den store udendørs scene, så heller ikke i aftentimerne vil du kede dig.

 

Mod betaling

Tennisundervisning, svømmetræning, fodboldtræning og golf.

Elegante værelser

Værelserne på Rixos Premium Belek er elegante og stilfuldt indrettet i lyse, behagelige nuancer og smukke detaljer. Den selvforkælelse du nyder på hotellet, skinner også igennem på værelsesindretningen, hvor der er tv (som meget elegant er indbygget i spejlet), minibar som fyldes dagligt, te/kaffe faciliteter, morgenkåbe og badetøfler (er der børn er disse særligt udvalgt til dem), wifi, centralstyret aircondition, make-up spejl, hårtørrer, gulvtæppe og marmorgulv, safety boks, arbejdsbord og balkon på alle værelserne. Og så er der som et ekstra lækker touch pudemenu, så du kan vælge mellem forskellige puder afhængig af hvad der behager dig. 

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 37 m² er der to almindelige sengepladser og to ekstrasenge, som hver måler 190x90 cm. Det er muligt at, mod et tillæg, bestille værelset med havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

I den dejlige familie suite på 49 m² er der to soveværelser med to senge i hvert værelse, og altså i alt fire almindelige sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.

Familiesuite for seks personer, 3-6 personer

Familiesuite for seks personer, 3-6 personer

I denne hyggelige familiesuite på 74 m² findes fire rigtige sengepladser og en ekstra seng, som måler 200x110 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til to børn.

Poolsuite 1. sal, 2-4 personer

Poolsuite 1. sal, 2-4 personer

De lækre Poolsuiter ligger i et skønt lille roligt område, ved siden af hovedbygningen. Her er en dejlig ro, harmoni og en vidunderlig stemning. Med 64 m² har I rigeligt plads. Der er to soveværelser med to almindelige sengepladser i hver, og her er også to badeværelser. Det ene værelse, som er tiltænkt børn, er charmerende, kreativt og fantasifuldt indrettet i samme stil og med samme gladiator tema som på Rixos Premiums søsterhotel Land of Legends Kingdom. Man kommer øjeblikkeligt i godt humør over de glade farver og herlige detaljer.

Da værelset ligger på 1. sal er der ikke direkte adgang til poolen, men det er blot at gå ned af trappen og så har du mulighed for at nyde det eksklusive område og den indbydende pool. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få to børnepriser.

Afslappet og med fornyet energi

Rixos Premium Belek har en utrolig lækkert spa-afdeling, og du bør unde dig selv en selvforkælende behandling i de smukke og luksuriøse omgivelser. Den gennemførte stil med smukke kakler, mosaikker og skønne afslapningshjørner med bløde puder i kulørte farver leder tankerne til Mellemøsten. Man kommer fuldstændig ned i tempo og oplever en nærmest øjeblikkelig ro og indre harmoni i de smukke og charmerende omgivelser med mange fine detaljer. Uanset om du har brug eller lyst til en afslappende massage, en opfriskende ansigtsbehandling, kosmetiske eller terapeutiske behandlinger, så kan det professionelle og servicemindede personale hjælpe dig.

 

Mod betaling

Behandlinger.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Pool og strandhåndklæder ligger naturligvis klar til dig på værelset, når du ankommer.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections