Nyhed!

Fig Tree Bay, Cypern

Papantonia Hotel


4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
500 m 
Centrum
3,5 km (Protaras centrum) 

All Inclusive-hotel med charmerende poolområde

I det charmerende og familievenlige område Protaras på Cypern ligger Papantonia Hotel.

Hotellet har en stilfuld buffetrestaurant, der serverer All Inclusive-buffet samt snacks mellem måltiderne og selvfølgelig en bar, der forsyner dig med tiltrængte forfriskende drikkevarer af forskellige slags i sommervarmen.

Ved poolområdet er der en rummelig pool med masser af solsenge og parasoller langs poolkanten og en separat lille pool, der passer til små børn.

Papantonia Hotel har hvide og spartanske hotelværelser i forskellige størrelser til alle slags rejseselskaber.

Hotellet inviterer nogle gange til forskellige aktiviteter og visse underholdningsarrangementer. Benyt også muligheden for at opdage nærområdets fornøjelser, når du er på ferie her!

Vores gæsters favoritter:

 • Tæt på Cyperns berømte badestrande
 • Hotelværelse med plads til hele familien
 • Det rummelige poolområde med herlig feriestemning

Vi anbefaler dette hotel til familier i forskellige størrelser og til par, der rejser uden børn. Du som vil være tæt på havet, vil føle dig hjemme her.

Dette hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisværdige All Inclusive-hoteller.

All Inclusive på Papantonia Hotel

Når du bestiller dette hotel med os, indgår All Inclusive. Så behøver du ikke bruge ferien på at finde ud af, hvor familien skal spise sit næste måltid. I buffetrestauranten på hotellet spiser du dine tre hovedmåltider, og her serveres også snacks mellem måltiderne.

Barer på Papantonia Hotel

På hotellet er der også en bar ved poolområdet, der serverer drinks, sodavand og andre ferie-favoritter, så du ikke behøver forlade området, når du vil have noget at drikke.

Restauranter og barer i området

Hvis der er behov for lidt variation, er der mange restauranter og barer i området. Her kan du prøve cypriotisk madkultur med en lokal frokost eller en stemningsfuld middag. Hele Protaras og Fig Tree Bay har masser af caféer, barer og restauranter, som også har et udvalg, der passer til børn.

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Rygning kan forekomme på fælles udendørs områder

Hotel med lejligheder i Fig Tree Bay

Hotelværelserne på Papantonia Hotel er lyse og rummelige og enkelt indrettede i hvidt med lyseblå detaljer. Alle værelser har klinkegulv.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon eller terrasse
 • Klimaanlæg
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Elkedel
 • Tv, telefon
 • Safety box mod ekstra betaling
 • Brusekabine

Godt at vide:

Hotelværelserne er tidligere lejligheder og har tekøkken med kogeplader, der ikke bruges. Dog fungerer vasken og køleskabet, som er noget større end traditionelle minikøleskabe på hotelværelser.

1-værelses lejlighed, 2–3 personer

1-værelses lejlighed, 2–3 personer

I 1-værelses lejligheden på 30 m² er der to rigtige sovepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa, der måler 180x120 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks tre voksne, og det er muligt at få børnepris for ét barn. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

2-værelses lejlighed, 2–4 personer

2-værelses lejlighed, 2–4 personer

I 2-værelses lejligheden på 35 m² er der to rigtige sovepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa, der måler 180x120 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks tre voksne og ét barn, og det er muligt at få børnepris for ét barn.

Har Papantonia Hotel en pool?

Ja. På hotellet er der et solrigt poolområde med en rummelig pool. Ved siden af poolen ligger den lille børnepool til de mindste gæster. Rundt om poolen står adskillige solsenge med parasoller. Tæt ved poolen er der en bar, så du kan få en drink i varmen.

Er der en strand tæt ved Papantonia Hotel?

500 meter fra hotellet finder du en af områdets mange smukke bugter med helt krystalklart vand – Marlita Bay Beach. En længere gåtur væk er Protaras mest kendte badebugt – Fig Tree Bay. Du vil ikke have svært ved at finde en strand, der passer til hele familien. Hele kysten består af glitrende bugter til badegæster.

Dette findes på stranden:

 • Solsenge og parasoller mod ekstra betaling
 • Strandbar med drikkevarer mod ekstra betaling
 • Nogle vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Hotellet har ingen håndklædeservice. Tag gerne dit eget håndklæde med hjemmefra.

Bugten Marlita Bay Beach består af sand blandet med småsten og er relativt lavvandet.

Hvad findes der at lave på Papantonia Hotel?

På dette hotel findes der også lidt aktiviteter. Du som gerne vil bevæge dig, kan underholde dig med bordtennis eller med tennis på hotellets tennisbane. Der er en legeplads til børn på hotelområdet, og der holdes også visse underholdningsarrangementer om aftenen på hotellet.

Gå ikke glip af at udforske hotellets omgivelser, når du bor her. Langs kysten ved Fig Tree Bay går en lang strandpromenade langs vandet, der er kantet med caféer, barer, restauranter og butikker.

I Fig Tree Bay er der en hovedgade, hvor der udover taverner og pubber også er nogle butikker.

Den velkendte bugt Fig Tree Bay har en fantastisk sandstrand med turkis vand. Denne lavvandede badebugt regnes for en af Cyperns bedste. Her trives familier med børn i alle aldre og feriegæster, der kan lide at snorkle. Der er solsenge og parasoller til leje og masser af restauranter i området.

Wifi

Der er gratis wifi på hotelværelserne og på hele hotelområdet

Generelt

Rygning kan forekomme på fælles udendørs områder.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Værelserne

Hotelværelserne er tidligere lejligheder og har tekøkken med kogeplader, der ikke bruges. Dog fungerer vasken og køleskabene, som er noget større end traditionelle minikøleskabe på hotelværelser.

Pool og strand

Hotellet har ingen håndklædeservice. Tag gerne dit eget håndklæde med hjemmefra.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections