Nyhed

Ayia Napa, Cypern

Euronapa Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
500 m 
Centrum
300 m 
Euronapa Hotel
Euronapa Hotel_1
Euronapa Hotel_2
Euronapa Hotel_3
Euronapa Hotel_4
Euronapa Hotel_5

Centralt beliggende med dejligt poolområde

På Euronapa hotel bor du centralt, tæt på restauranter, shopping og det livlige underholdnings- og natteliv i Ayia Napa. En kort gåtur tager dig til den nærliggende strand, og hotellet har et lokkende poolområde for alle aldre!

Din grundpris inkluderer ikke måltider. På dette hotel har du mulighed for at tilføje morgenmad til prisen for din rejse.

Vil du udforske omgivelserne? Den lokale bus kører tæt på hotellets indgang, klar til at tage dig med på eventyr.

Vores gæsters favoritter:

  • Central beliggenhed tæt på madoplevelser og underholdning
  • Dejligt poolområde og gåafstand til stranden
  • Tilføj morgenmad til prisen på din rejse!

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Mad og drikke på Euronapa Hotel

Det er en god idé at starte dagen med en ordentlig morgenmad, når du er på farten! På dette hotel kan du tilføje morgenmad til rejsen pris. Euronapa Hotel har en buffetrestaurant, hvor du spiser din morgenmad og den kan derefter besøges mod et ekstra gebyr til frokost og middag. Her kan alle finde noget de kan lide blandt udvalget af mad og drikke.

Du kan vælge, om du vil sidde indendørs i buffetrestauranten, eller udendørs, når du nyder dine måltider.

Barer på Euronapa Hotel

Dette hotel har en bar i buffetrestauranten og en udendørs bar, hvor du kan forkæle dig selv med en forfriskende feriedrinks! Udendørs baren ligger på hotellets terrasse i umiddelbar nærhed af buffetrestauranten.

Godt at vide:

Rygning kan forekomme på fællespladser udendørs

Måltider og drikkevarer er ikke inkluderet i grundprisen for din rejse. Du kan vælge at købe morgenmad, når du bestiller rejsen.

Enkle hotelværelser i gammeldags stil

Værelserne på Euronapa Hotel har en klassisk hotelstemning og gammeldags indretning. De går i varme toner med gule tekstiler og mørkebrunt træ. Værelserne har klinkegulv.

Dette findes på alle værelser:

  • Luftkonditionering
  • Minikøleskab
  • Wifi
  • Kedel
  • Tv, telefon, safety box
  • Brusekabine og badekar,hårtørrer
  • Tekøkken og kogeplader

1-værelses lejlighed, 2–3 personer

1-værelses lejlighed, 2–3 personer

I 1-værelses lejligheden på 33 m² er der to rigtige senge og en ekstraseng, i form af sofaseng, som måler 215x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, max tre voksne kan bo her og dobbeltværelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

2-værelses lejlighed, 2–4 personer

2-værelses lejlighed, 2–4 personer

I 2-værelses lejligheden på 41 m² er der to rigtige senge og to ekstrasenge, i form af sofasenge, som måler henholdsvis 215x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, max to voksne og to børn kan bo her.

Hvilke pools findes på Euronapa Hotel?

Ved det lille aktive poolområde på hotellet findes en pool af god størrelse omgivet af liggestole og parasoller. Der findes også en mindre del af hovedpoolen der er lavet til børnene, og en separat minipool til de helt små.

Lige ved siden af poolområdet ligger en lille legeplads med sjov underholdning for legesyge, mindre børn. Fra legepladsen kan de nemt komme til poolen for en svalende dukkert, hvis legen på land bliver for varm.

500 meter til stranden

Kan du lide at veksle mellem poolen og stranden? I så fald har du stranden kun 500 meter fra hotellet, så du nemt kan svømme i det store blå hav!

Hvad kan man lave på Euronapa Hotel?

På dette hotel kan du udfordre resten af selskabet til en bordtenniskamp om aftenen, eller hvorfor ikke et spil billard? Ved siden af poolområdet ligger også en tennisbane, der hører til hotellet.

Euronapa Hotel tilbyder også wifi til sine gæster.

Vil du ud at se dig lidt omkring på ferien, så er der restauranter og butikker i det nærmeste centrum, som ligger cirka 300 meter fra hotellet. Tag også en lidt længere tur og oplev alt det, Ayia Napa har at byde på af madoplevelser, natlig underholdning, glitrende badebugter og shopping.

Hotel med sauna og fitnesscenter

Når det bliver aften efter en lang dag ved poolen eller efter en udflugt, kan du slappe af i hotellets sauna. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en dejlig massage som prikken over i'et på din ferie?

De af jer, der kan lide at holde sig aktive selv under jeres ferie, har et lille fitnesscenter til brug på Euronapa Hotel.

Måltider og drikkevarer er ikke inkluderet i grundprisen for din rejse. Du kan vælge at købe morgenmad, når du bestiller rejsen.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections