Nyhed

Fig Tree Bay, Cypern

Papouis Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
700 m 
Centrum
1,2 km 
Papouis Hotel
Papouis Hotel_1
Papouis Hotel_2
Papouis Hotel_3
Papouis Hotel_4
Papouis Hotel_5

Familiehotel med god beliggenhed på Cypern

Det børnevenlige All Inclusive-hotel Papouis Hotel ligger udenfor det lille turistområde Pernera i Protaras på Cypern. Dette hotel er fint og enkelt med en fantastisk placering. Et lille stykke derfra ligger Fig Tree Bay og den berømte kilometerlange strandpromenade, som går langs hele stranden, hele vejen til centrum of Protaras.

All Inclusive og pools på Papouis Hotel

På Papouis Hotel behøver du ikke at gå langt for en bid mad. Her findes der udover buffétrestauranten, hvor I spiser dagens tre hovedmåltider, en poolbar med drikkevarer, snacks og enklere retter, som serveres på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Hotellet har et hyggeligt poolområde i en frodig have. For de yngste gæster er der også et lille børnebassin.

Vores gæsters favoritter:

Beliggenheden! Tæt på alt i et relativt roligt område

Hotellets egen sjove børneklub

Det hyggelige poolområde

All Inclusive indgår i din pris!

Vi anbefaler dette hotel til familier med mindre børn, som vil på ferie på et rimeligt lille hotel med en dejlig pool. Hvis du vil bo i nærheden af glitrende bugter med krystalklart vand, er du kommet til det rigtige sted!

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

All Inclusive på Papouis Hotel

I hotellets hovedrestaurant, hvor du spiser dagens tre måltider, tilbydes der blandt andet kolde og varme retter, salater, brød og lokale drikkevarer. Af og til afholdes der om aftenen også show cooking, hvor maden tilberedes lige foran dig, og også forskellige temaaftener med mad fra alle verdenshjørner. Til dessert serveres lokale kager og frisk frugt.

Barer og snackbarer på Papouis Hotel

Papouis Hotel har en bar, praktisk placeret ved poolen. Her serveres kolde og varme drikke af forskellige slags og på visse tider af dagen fungerer baren også som snackbar. Du kan eksempelvis stille sulten med en salat, hamburgere og forskellige pastaretter.

Børnenes All Inclusive

På Papouis Hotel findes der mange børnevenlige madalternativer i buffétrestaurantens eget lille hjørne for børn. Under det meste af sæsonen serveres der også is med forskellige smage i poolbaren. På eftermiddagen finder du også enklere retter, snacks og drikkevarer, som børn som oftest kan lide. Eller hvad med nogle fiskepinde, pizza, eller nuggets mellem måltiderne?

Specialtilpasset All Inclusive

Papouis Hotel har nogle begrænsninger for særlige behov med hensyn til mad. Er du gluten- eller laktoseintolerant, veganer eller vegetar bør du informere receptionen ved ankomst. Du får her en formular du skal udfylde og redegøre for dine særskilte madbehov.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Papouis Hotel:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middags- og aftensmad

Lokale alkoholiske/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 11.00-00.00

Is visse dele af dagen

Snacks større dele af dagen

Godt at vide:

Visse importerede drikkevarer indgår ikke i dit All Inclusive-program

Dresscoden i middagsrestauranten er såkaldt smart casual. Badetøj, badetøfler og ærmeløs bekædning er ikke tilladt

Rygning kan forekomme på fællesområder udendørs

Værelserne på Papouis Hotel er enkle og moderne og er i kølige blå, grå og hvide nuancer. Alle værelser har klinkegulve.

Dette findes på alle værelser:

Balkon

Central luftkonditionering

Minikøleskab

Wifi

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Tv, telefon, safety box

Bruseniche, hårtørrer

Godt at vide:

Værelserne er relativt lydhøre. Lyd som kommer fra korridoren, tilstødende værelser og udenfor balkondøren kan opfattes som støjende.

Dobbeltværelse med ekstra seng, 2-3 personer

Dobbeltværelse med ekstra seng, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 20 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng, som måler 80x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, her kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse 3 sengepladser, 3 personer

Dobbeltværelse 3 sengepladser, 3 personer

I dobbeltværelset på 24 m² findes tre rigtige sengepladser og en ekstraseng, som måler 80x180 cm. Rummet kræver mindst tre fuldtbetalende og her kan bo maksimalt tre voksne.

Dobbeltværelse med køjeseng, 2-4 personer

Dobbeltværelse med køjeseng, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 20 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af en køjeseng, som måler 64x155 cm. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende og her kan maksimalt bo to voksne og to børn og det er muligt at få én børnepris. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Hvor mange pools findes på Papouis Hotel?

Papouis Hotel har en pool for badende i forskellige aldre. For de yngste gæster er der et børnebassin i passende størrelse ved siden af hovedpoolen. Ved poolområdet og det frodige grønne område, findes der godt med solstole.

Hotel i Protaras en kort gåtur fra stranden

Cirka 700 meter fra hotellet ligger den vidstrakte Protaras Beach. Langs stranden ligger flere smukke bugter med krystalklart vand, som er populære blandt turister. En kendt strandpromenade løber langs næsten hele Protaras Beach og fører dig lige til centrum af byen Protaras. Denne strandpromenade er fantastisk til aftenture. Langs promenaden ligger hyggelige loungebarer og små restauranter.

Dette findes på stranden ved Papouis Hotel:

Solsenge og parasoller mod betaling

Strandbar med drikkevarer og snack mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Godt at vide:

Udendørspoolen er ikke opvarmet og kan være relativt kold i begyndelsen og slutningen af sæsonen

Aktiviteter og underholdning for børn

I hotellets egen børneklub er børn i de fleste aldre velkomne. Her tilbringes tiden med ansigtsmaling, forskellige lege og konkurrencer, og børneklubben er åben nogle dage i ugen.

Dette findes på børnenes Papouis:

1 børnebassin

Børneklubhus med plads til leg både inden- og udenfor

Lille legeplads

Lille børnebuffét

Aftenunderholdning tilpasset børn

Hvilke aktiviteter findes på Papouis Hotel?

Bussen til Protaras centrum stopper lige uden for hotellet. Både Protaras og nabobyerne Paralimni og Ayia Napa tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder, barer og restauranter. Du kan selvfølgelig også bestille en taxa eller leje en cykel ved siden af hotellet for at udforske de smukke omgivelser. Husk, at Cypern har venstrekørsel.

Wifi

Der findes gratis Wifi på værelserne og på hele hotelområdet. Hastigheden varier efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter og underholdning på Papouis Hotel:

Tennis, dart, bordtennis, billard

Vandpolo, volleyball

Aftenunderholdning og generel underholdning på udendørsscenen

Se mere om aktiviteter og underholdning for barn under fanen ”For børn og unge”.

Bevægelse og afslapning

Har du lyst til at røre dig og dyrke motion på ferien, kan du deltage i de internationale aktivitetsguiders aerobic-hold. Eller du kan besøge dette lille fitnesscenter på hotellet, som har alle de træningsmaskiner og vægte du skal bruge for at holde dig i gang på ferien. Efter dette kan du slappe af i saunaen efter en dag i solen.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Mad og drikkevarer

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. Bådetøj, badetøfler og ærmeløs beklædning er ikke tilladt.

Pool og strand

Udendørspoolen er ikke opvarmet og kan være relativt kold i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Værelserne

Værelserne er relativt lydhøre. Lyd som kommer fra korridoren, tilstødende værelser og udenfor balkondøren kan opfattes som støjende.

Vores Collections