Nyhed!

Gennadi, Rhodos

Gennadi Grand Resort


Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
1 km (Gennadi) 67 km (Rhodos by) 

Moderne luksushotel i Gennadi

Udenfor den lille kystby Gennadi, midt ude i det flotte landskab ligger fredfulde Gennadi Grand Resort. Det er et ultramoderne designet, elegant luksushotel med alt du behøver for kunne holde ferie med stil. Gennadi Grand Resort har store eksklusive poolområder, en fin strand og over 150 værelser med egen pool!

Ved Gennadi Grand Resort rejser du også for smagsoplevelserne. Hotellet har en fantastisk buffétrestaurant, flere luksuriøse à la carte-restauranter, og barer med drikkevarer og snacks af højeste kvalitet.

Roligt poolområde og værelser med egne pools

Gennadi Grand Resort har poolområder for enhver smag. En stor hovedpool med dertilhørende poolbar, et lille børnebassin og to poolområder i roligere omgivelser. Bagved poolbaren ved hovedpoolsområdet ligger endda en stor udendørs-jazuzzi og i hotellets spa findes en opvarmet indendørspool.

Dette hotel vælger du til din ferie om du vil have stilhed og ro. Din ferie her handler om at spise godt og nyde sol og service med stil.

Vores gæsters favoritter:

 • Den rolige og afslappede atmosfære
 • Højeste kvalitet af mad og drikke
 • Værelser med egen pool

Vi anbefaler dette hotel til par i alle aldre og familier med små børn. Til dig der ønsker det roligt, at spise og drikke rigtig godt og bo i rummelige og moderne værelser, vil du stortrives her!

Dette hotel indgår i vores eksklusive Premium Collection, her finder du vores absolut fineste og mest luksuriøse hoteller.

All Inclusive på Gennadi Grand Resort

På dette hotel rejser du All Inclusive med os. Det betyder at næsten al mad og drikke indgår i din rejse og allerede er betalt på forhånd. Og hvilken mad! Gennadi Grand Resorts All Inclusive og madudbud er højeste klasse. I hotellets buffétrestaurant, hvor du spiser dine tre hovedmåltider, satses der på kvalitet over kvantitet. Du vælger ubegrænset mellem for- og hovedretter og tager for dig af desserter i selskab med rolige toner fra en pianist. Visse dage tilbydes det også med levende harpe- eller violinmusik.

Du kan sidde både indendørs og ude på den rummelige terrasse når du nyder alle de kulinariske lækkerier.

Barer på Gennadi Grand Resort

På Gennadi Grand Resort findes flere barer med både drikkevarer, snacks og enklere retter. Lobbybaren blander drinks ud fra en generøs drinkmenu, hvor alt i All Inclusive-konceptet er tydeligt markeret med rødt og du kan sidde både inde og ude. Poolbaren med drikkevarer og enkle retter, ligger bekvemt placeret ved hovedpoolen. Endnu en poolbar ligger ved en af de roligere pools, og strandbaren gør at du slipper for at gå op til hotellet om du bliver tørstig eller sulten. Du kan endda vælge at bytte din middagsmad ud med en enklere lunch i pool- eller strandbaren.

Hotellet har også en eksklusiv gin-bar på hovedbygningens tag, som ikke er en del af All Inclusive-programmet. Her serveres også cocktails.

Hver parasol ved poolområderne har et unikt nummer og en QR-kode. Dette betyder at du, med hjælp af en app du henter ned, kan bestille i hotellets barer direkte fra solsengen. Tjeneren vil så senere bringe din bestilling til din plads.

Hvor mange à la carte-restauranter har Gennadi Grand Resort?

Ved den rolige pool ved lobbyområdet ligger en af hotellets à la carte-restauranter som serverer italiensk inspireret mad. Den er åben både til middag- og aftensmad. Her ligger også en anden à la carte-restaurant og på aftenen serverer denne grillrestaurant fantastisk kød. Ved poolbaren ligger de to middelhavsinspirerede à la carte-restauranter – den ene med åbent til middagsmad og den anden til aftensmad. Begge serverer traditionelle græske specialiteter.

Gennadi Grand Resort har endda en fine dining-restaurant med en eksklusiv smagsmenu, som ikke indgår i All Inclusive-programmet.

Du som bor i en af hotellets suiter, med undtagelse af juniorsuiterne, har mulighed for at besøge à la carte-morgenmad i restauranten på Level 2, to gange under en uges ophold.

Børnenes All Inclusive

På Gennadi Grand Resort findes der godt med mad, snack og drikkevarer til børn. Uanset om dig og barnet vil spise sundt og nærende eller ønsker det mere afslappet, findes mulighederne her. Hotellet tilbyder eksempelvis veltilberedt vegetarisk mad selv for børn. Grøntsager og frisk frugt forefindes altid ved måltiderne. Så klart serveres der is All Inclusive til alle børn.

Specialtilpasset All Inclusive

Gennadi Grand Resort har få begrænsninger når det kommer til særskilte behov gældende mad. Er du gluten- eller laktoseintolerant, veganer eller vegetar er det blot at informere receptionen eller Guest Relations om det, så forsøger de at tilpasse din madoplevelse efter dine behov. I buffétrestauranten er alle retter desuden tydeligt markerede med symboler for hvad maden indeholder.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften
 • Alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-00.00
 • 1 besøg på hver à la carte-restaurant (ved 1 uges rejse)
 • Strandbar og poolbar med drikkevarer, snacks og enkle retter
 • Is det meste af dagen
 • Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Bestilt bord på à la carte-restauranter i god tid, gerne i begyndelsen af rejsen og senest en dag i forvejen

Dresscode i restauranterne er kaldt smart casual. For mænd gælder lange bukser i ordentlig stil og overdele med ærmer. Badetøj, sportstøj og ødelagte beklædningsgenstande er ikke tilladt.

Visse importerede drikkevarer, fine dining-restauranten og gin-baren indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fælles udendørs områder

Rummelige værelser med minimalistisk design

Gennadi Grand Resorts’ sofistikerede værelser er en perfekt kombination af komfort og moderne design. De store og minimalistiske værelser er en cool oase at slappe af i under din solrige ferie. Alle værelser har stengulv.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon, terrasse eller terrasse med egen pool
 • Individuel aircondition
 • Minibar som fyldes én gang per ophold
 • Wifi
 • Elkedel
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Tv, telefon, safety boks
 • Badekåbe, hjemmesko
 • Brusekabine, hårtørrer

Godt at vide:

Hotellets værelser har en åben planløsning. Toilet og brusekabine ligger separat. Ligeledes med håndvaske.

Minibarens inkluderede indhold består af læskedrikke, øl og vand.

På hotellet har hvert værelse sit eget wifi. Din personlige kode finder du i folderen til værelses nøglekort.

Dobbeltværelse med haveudsigt, 2 personer

Dobbeltværelse med haveudsigt, 2 personer

I dobbeltværelset på 30 m² er der to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst én fuldt betalende, og der kan bo maks. to voksne. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse med pool og haveudsigt, 2 personer

Dobbeltværelse med pool og haveudsigt, 2 personer

I dobbeltværelset med pool på 30 m² er der to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo maks. to voksne.

Juniorsuite med haveudsigt, 2-3 personer

Juniorsuite med haveudsigt, 2-3 personer

I juniorsuiten på 40 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa, der måler 140x198 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo maks. tre voksne, og det er muligt at få én børnepris. Du kan vælge at opgradere udsigten til havudsigt mod et tillæg.

Juniorsuite med pool og haveudsigt, 2-3 personer

Juniorsuite med pool og haveudsigt, 2-3 personer

I juniorsuiten med pool på 40 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa, der måler 140x198 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo maks. tre voksne, og der er mulighed for at få én børnepris.

Suite med haveudsigt, 2-4 personer

Suite med haveudsigt, 2-4 personer

I suiten på 47 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa som måler 153x195 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, og der kan bo højst tre voksne og et barn eller to voksne og to børn, og der er mulighed for at få én børnepris.

Suite med pool og haveudsigt, 2-4 personer

Suite med pool og haveudsigt, 2-4 personer

I suiten på 47 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa som måler 153x195 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og der kan bo maks. tre voksne og et barn eller to voksne og to børn, og der er mulighed for at få én børnepris.

Familiesuite havudsigt, 2-5 personer

Familiesuite havudsigt, 2-5 personer

I familiesuiten med havudsigt på 80 m² findes fire rigtige sengepladser og en ekstra seng som måler 140x198 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris for ét barn.

Hvilke pools findes på Gennadi Grand Resort?

På Gennadi Grand Resort findes flere pools. Den store hovedpool og udendørs-jacuzzi med dertilhørende poolbar, et børnebassin, en indendørspool og to afslapningspools hvoraf den ene med flotte pool pavilloner. Ved hovedpoolen, som er mere livlig, forekommer der lejlighedsvis musik både om dagen og om aftenen.

Hotel helt ved stranden

Præcis ved hotellet ligger den 500 meter lange strand. Her findes også en bar så du slipper for at gå op til poolområdet, om du får lyst til noget kølende eller mættende.

Dette findes på stranden:

 • Solsenge og parasoller uden ekstra betaling
 • Strandbar med drikkevarer og enklere retter
 • Visse vandaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Stranden består af sand blandet med småsten, med småsten i vandkanten. Badesko anbefales!

Håndklædeservice

Håndklæder til pool og strand låner du ved hotellets spa. Du afhenter dit håndklæde med dit håndklædekort, som du får ved ankomst på hotellet. Du kan afhente et nyt håndklæde hver dag, uden ekstra betaling, i bytte med dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på visse tider af dagen.

Underholdning for børn

I hotellets egen børneklub er børn mellem 4-12 år velkommende under højsæsonen! Om dagen aktiverer de internationale aktivitetsguider børnene med afslappende ansigtsmaling, eventyr på stranden, plantning og rolige spil.

Mindst fyre aftener i ugen holdes et sjovt minidisco, hvor børnene kan give den gav på dansegulvet!

Dette findes også på børnenes Gennadi Grand Resort:

 • Børneklubbus med plads til inde- og undendørs lege
 • Lille legeplads
 • 1 børnebassin
 • Børnepasningsservice mod betaling

Hvilke aktiviteter kan du finde på Gennadi Grand Resort?

På Gennadi Grand Resort kan du med lethed aktivere dig. Skulle du alligevel mangle noget, kan du leje en bil og udforske de små maleriske byer i området. En unik chance for at opleve det rigtige Rhodos!

På hotellet findes også to fine baner for dig der vil spille tennis. Gennadi Grand Resort har endda en smykkebutik, hvor du kan købe dig en souvenir med hjem.

Ta’ din lejede bil og besøg den smukke strand Prasonisis med en finkornet strand! Her trives alle der nyder en svømme på en sandstrand frem for en stenstrand. Dette er et mekka for surfere og andre vandsportsfans.

Der er cirka 1 kilometer fra hotellet til den lille by Gennadi og Rhodos By ligger cirka 67 kilometer væk. Bussen til havnebyen Lindos og Rhodos By stopper præcis foran hotellets hovedentré.

Wifi

Der findes wifi på værelserne og hele hotelområdet. Hastigheden varierer på antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig. På hotellet har hvert rum sit eget separate wifi. Din personlige kode finder du i folderen til værelsets nøglekort.

Et udvalg af aktiviteter på Gennadi Grand Resort:

 • Tennis, bordtennis, boccia, dart og strandvolleyball
 • Visse vandaktiviteter i poolen

Et udvalg af underholdning på Gennadi Grand Resort:

 • Aftenunderholdning ved poolbaren udenfor

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Tennis- og dykkelektioner

Luksuriøs hotelspa på Rhodos

I det varme og rolige spa på Gennadi Grand Resort findes flere fine aktiviteter. Der findes en sauna og dampbad som du kan anvende frit. Det tyrkiske bad hamam og den herlige jacuzzi kan du besøge mod ekstra betaling. I spaen kan du desuden få dig en skøn behandling, som eksempelvis parmassage, manicure eller pedicure.

Fitness og gym på Gennadi Grand Resort

På Gennadi Grand Resort findes et træningsrum som har det meste af hvad du behøver af maskiner og vægte for at holde dig i gang på ferien. Dig som er over 16 år kan tage nogle svømmetag i den opvarmede indendørspool. Vil du øge pulsen kan du tage en yoga-time, et dansepas eller være med til vandgymnastik. Der findes personlige fitnessinstruktører du kan booke mod ekstra betaling.

Et udvalg af træning på Gennadi Grand Resort:

 • Gym inden- og udenfor, opvarmet indendørspool
 • Yoga
 • Pilates og vand-Pilates
 • Vand-Aerobics
 • Vandreture – guider er tilgængelige
 • Leje af mountainbike med guider 2 gange om ugen

Mod betaling

Alle behandlinger, hamam, opvarmet jacuzzi

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Dette hotel ligger på landet er adskilt fra anden bebyggelse. Transfertiden mellem hotellet og lufthavnen kan derfor blive lang. Vi anbefaler at leje en bil for smidigt at kunne tage rundt på Rhodos, når du bor på dette hotel.

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Værelserne

Hotellets værelser har en åben planløsning. Toilet og brusekabine ligger separat. Ligeledes med håndvaske.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections