Kiotari, Rhodos, Grækenland

Et græsk ferieparadis med tyrkisblåt hav

Kiotari er det perfekte rejsemål, hvis du vil opleve den autentiske græske charme på din All Inclusive-ferie. Byen er smukt beliggende lige udenfor Lindos, og er omkranset af grønne, bølgende bjerge. Med de dejlige naturstrande og det krystalklare hav, er det svært, ikke at blive både overvældet og forført. På mindre end en time fra lufthavnen, er du fremme ved hotellet, og kan begynde at nyde din charterferie på Rhodos.

Vil du slentre omkring og møde lokalbefolkningen, eller bare nyde et glas vin på en af de mange hyggelige taverner, så er du havnet lige på rette sted. Og hvis shopping eller flere restauranter trækker, kan du altid tage en smuttur og handle lidt billigt lokalt håndværk i Lindos - ti kilometer derfra.

Rhodos´s egen hovedstad ligger ca. 60 km fra Kiotari. Ligegyldigt om du ønsker natklubber med gang i, god mad eller har lyst til at gå amok i shopping, så har byen alt.

Kig gerne nærmere på vores All Inclusive-hotel i Kiotari herunder eller læs mere om Rhodos stad, Ixia og Ialyssos, Afandou og Kolymbia, og Kalithea og Faliraki

Lindos Imperial

Lindos Imperial - Et af vores mest børnevenlige All Inclusive-hoteller

Værd at vide om Kiotari

[Translate to Danish:] text

Lindos

Lindos ligger ca. 50 km fra Rhodos by, og er kendt over hele Grækenland for sin charme og det fantastiske hav som omkranser byen. Højt oppe på en klippe tordner den storslåede middelalderfæstning Akropolis frem, og nede i byen summer det af liv på tavernerne og restauranterne. Her kan du nyde den enestående udsigt, god græsk mad og to fantastiske sandstrande.

Der er virkelig ikke mangel på små hyggelige badebugter i området. Vi nævner de bedste her: Kiotari Beach, Memis Beach, Galouni Beach og Kardamis Beach.

Strandene er af sten og vandet bliver hurtigt dybt.

Kiotari har et mere begrænset udvalg af shoppingmuligheder, men du finder et par små supermarkeder og nogle souvenirbutikker. Er du ude efter mere shopping, så er Lindos en kilometer derfra, det bedste alternativ.

Her har du et imponerende udvalg af butikker med alt fra souvenirs til tøj og smykker.

I selve Kiotari er der ikke så mange restauranter, men med Lindos´s større udvalg lige rundt om hjørnet, er du godt dækket ind. Lindos giver dig masser af muligheder at vælge mellem, hvadenten du ønsker ægte græsk mad eller foretrækker en hamburger.

Om aftenen er det hyggeligt at sætte sig på en af byens lokale barer, og nyde den storslåede udsigt med lidt godt at drikke i den traditionelle græske atmosfære.

Busserne kører rundt på det meste af øen, og er desuden den bedste og billigeste måde at komme rundt på.

Hvis du har behov for at komme rundt udenfor bussernes tider, er taxa det bedste alternativ. Eller måske har du lyst til at udforske øen på egen hånd i en udlejningsbil?

Glem ikke at en bådtur også er en mulighed. Du kan prøve at leje en lille fiskekutter og nyde den fantastiske udsigt på vej videre til din destination.

Banker og hæveautomater

Du finder hæveautomater inde i Kiotari og på de fleste hoteller. 

Læge og apotek

Hvis du har behov for at opsøge en læge, skal du kontakte en af Nazars guider. Apoteket finder du i de fleste byer.

Postkontor

Posten i Grækenland hedder ELTA, og her kan du købe frimærker. I de almindelige kiosker har du mulighed for at købe både frimærker og telefonkort.