Antalya, Tyrkiet

Rixos Downtown


4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
300 m 
Centrum
1 km 

Resort-hotel midt i storbyen

Rixos Downtowns navn er ikke en tilfældighed. Hotellet ligger omgivet af en dejlig fredfuld skov midt inde i Antalyas centrum, og kan prale med at have en af byens flotteste udsigter! På den ene side kan du se hele vejen til den gamle bydel, og på den anden side den kilometerlange Konyaalti Beach med de spektakulære Taurusbjerge ude i horisonten.

Hotellet Rixos Downtown er den perfekte kombination af et stort resort med alle de faciliteter du kan tænke dig, og et storbyhotel med en perfekt placering og et ubegrænset udvalg af underholdning. Og Rixos Downtown tilbyder meget mere end luksuriøse faciliteter og smukke udsigter. Her kan du regne med gourmetoplevelser i den flotte buffetrestaurant, både til morgenmad, frokost og aftensmad. Og i hotellets à la carte-restauranter kan du få fantastiske madoplevelser!

Derudover kan hotellet prale med et rigtigt lækkert spa og fantastisk gode træningsfaciliteter.

Måske er det bedste af alt, at du har fri adgang til den store forlystelsespark Land of Legends under hele dit ophold, og hotellet ordner transport til og fra parken to gange om dagen.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

En morgen på stranden og hygge ved poolen om eftermiddagen?

Aruna Beach er navnet på hotellets egen del af Konyaalti Beach. Den tilhører Rixos Downtown og er reserveret for hotellets gæster. Strandens faciliteter er udført i trendig bohemisk stil og der indgår både strandhåndklæde, parasol, liggestole og snacks fra strandbaren i dit All Inclusive-koncept. Bare turen ned til stranden er en skøn oplevelse. Hotellets egen stranddel ligger ca. 300 meters gåtur derfra, lige udenfor hotelområdet og ned af en bakke. Du kan selv vælge om du vil tage trappen eller panorama-elevatoren ned! Hvis du ønsker, kan du også vælge at tage shuttle-bussen, som går flere gange om dagen.

Hvis du bor på Rixos Downtown, finder du den populære offentlige strand Beach Park lige ved siden af. Her er masser af liv dagen lang, folk som dyrker sport, spiser frokost, hygger sig eller bare nyder omgivelserne og den populære strand Konyaalti! Konyaalti Beach består af småsten og er allersmukkest i morgentimerne, når havet er roligt og helt krystalklart. Her blir vandet hurtigt dybt – så sørg for at holde ekstra øje med de mindste i familien, hvis I vil bade her.

Poolområdet på hotellet er designat i bløde former og smelter smukt ind i naturens omgivelser. Ved den 700 m² store pool kan du svømme rundt mellem små fine palmeøer, eller bare slappe af i liggestolen med en velsmagende drink fra poolbaren. For børnene er der selvfølgelig en mindre børnepool at plaske rundt i.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer i strandbaren

Finere middage og lækre buffeter

Rixos Downtowns hovedrestaurant hedder Panoramic Restaurant, og her kan du tre gange om dagen nyde en fremragende All Inclusive-buffet med internationelle og tyrkiske retter. Der er også et specielt buffethjørne kun for børn.

Rixos Downtown tilbyder også middage i allerhøjeste kvalitet i de tre à la carte-restauranter. Sæt dig til bords på Terrece Meat, en rustik kødrestaurant af højeste klasse med en dejlig udsigt. Eller prøv Turunc Mediterranean med futuristisk design, smukt placeret udendørs med servering af middelhavsinspirerede vegetariske og veganske retter for et mere voksent publikum. Sense Restaurant er en moderne fiskerestaurant, beliggende under høje svajende palmer, og som du sent vil glemme. Et besøg på en af à la carte-restauranterne er inkluderet i dit All Inclusive-program under dit ophold her. Men husk at bestille bord mindst en dag i forvejen! Loungen i lobbyen på hotellet har også en à la carte-restaurant, hvor du kan bestille 24 timmer i døgnet - dog mod et ekstra tillæg.

På Rixos Downtown finder du et lille patisserie, med et udvalg til den søde tand. Forskellige slags kaffesorter fra Starbucks serveres også på dette helt fantastiske hotel.

Med ikke mindre end syv barer, som serverer alt fra drinks, kaffevarianter, detox-te og en masse andet godt, behøver du aldrig at være tørstig hverken inde på hotelområdet eller på stranden. De fleste barer er åbne det meste af dagen og i lobbyloungens bar, som er åben døgnet rundt, kan du nyde en drink til stemningsfuld levende pianomusik!

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, à la carte-restauranten i lobbyloungen.

Fri adgang til det fantatiske Land of Legends

Den internationelle børneklub på Rixos Downtown - Rixy Kids Club – er åben for alle børn mellem 4–12 år. Klubben ligger i et farverigt lille hus midt i en grøn oase. Her er der en legeplads og masser af plads til sjov og ballade for børnene og deres nye venner. I løbet af dagen bliver der arrangeret sjove aktiviteter, og et minidisco for de mindste, som en perfekt afslutning på en dejlig dag. Børn mellem 0–3 år er også velkommen på klubområdet sammen med sine forældre.

Men det mest fantastiske for børnene som bor på Rixos Downtown, er dog et besøg til den gigantiske vand- og forlystelsespark Land of Legends, som indgår i rejsen. Denne majestætiske park har karuseller, rutsjebaner, parader, vandland og meget mere, og transport til og fra parken ordnes af hotellet to gange om dagen.

Aktiviteter både i og udenfor hotellet

Du vil ikke kede dig på Rixos Downtown. Hotellet har et rent og velholdt fitnesscenter, hvor du kan træne alene eller deltage i nogle af de mange daglige gruppetræninger som arrangeres. Her kan du blandt andet træne pilates, yoga og crossfit.

En udendørs fest med DJ om aftenen, fodbold, dart og basketball er kun nogle få eksempler på den underholdning som dagligt bliver arrangeret af hotellet. På hotellområdet kan du også finde et lille udvalg af butikker.

Udover aktiviteterne på hotellet, kan du udforske nogle af de store livfulde områder, som kun ligger 300 meter fra hotellet. Antalyas gamle bydel, kun fire kilometer fra hotellet, lokker med souvenirer, butikker, historiske bygninger og en stemningsfuld og romantisk havn. Hvorfor ikke udforske altsammen på en cykel som kan lånes af hotellet?

På den anden side af hotellet finder du Beach Park, hvor der er et stort udvalg af restauranter og caféer og en lang smuk strandpromenade. Et af Antalyas første shoppingcentre ligger også lige rundt om hjørnet, hvor du kan finde både internationelle og lokale butikker.

Antalya Aquarium ligger i gåafstand från hotellet.

Mod betaling

Tennisudrustning og en oplyst tennisbane, samt brug af tennisbanen efter kl 17.00

Værelser i klassisk stil

Værelserne på Rixos Downtown er designet i klassisk stil, i fine støvede lavendel og råhvide pastelfarver. Væggene er prydet af diskret abstrakt kunst og værelset har dekorative indretningsdetaljer, som giver en dejlig hyggelig og hjemlig fornemmelse. Overordnet er indretningen på hele hotellet tænkt som et møde mellem det orientalske og et moderne Europa!

Alle værelser har tv, en minibar som selvfølgelig er All Inclusive og bliver påfyldt dagligt, gulvtæpper, kaffe- og tefaciliteter, balkon, central aircondition, wifi, morgenkåbe og badetøfler. I badeværelset er der en brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer

Dette værelse er 32 m² og har to rigtige sengepladser. Den tredje person sover på en sovesofa, som måler 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Værelsestypen kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Bemærk, at værelsestypen er lidt trang, når to voksne og to børn bor her.

Dobbeltværelse delvis havsudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse delvis havsudsigt, 2-4 personer

Dette værelse er 32 m² og har to rigtige sengepladser. Den tredje person sover i en sovesofa, som måler 180x80 cm. og den fjerde i en mindre ekstra seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og kan bestilles med havsudsigt mod et tillæg. Her kan bo maks. tre voksne eller to voksne og to børm og det muligt at få én børnepris. Værelsestypen med delvis havsudsigt kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Tyrkisk bad i dejlige omgivelser

I det stemningsfulde rødlilla Anjana Spa, bliver man mødt af Orienten, og her er der virkelig mulighed for at få en sjælelig oplevelse med forskellige nydelsesfulde massageprogrammer, et stort og smukt tyrkisk bad, sauna, dampbad og en vitaminbar – alt opleves i en dejlig afslappende atmosfære. Saunaen, dampbadet, det tyrkiske bad og fitnesscenteret kan benyttes uden ekstra betaling.

På Rixos Downtown finder du også Medworld Health & Rehabilitation Center som tilbyder et bredt udvalg af forskellige helsepakker, som kan bestå af alt fra behandlinger indenfor alternativ medicin til professionel hånd- og fodpleje, en øjenklinik og meget andet.

Mod betaling

Alle behandlinger, personlig træner

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections