Nyhed

Alanya, Tyrkiet

Relax Beach Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
 
Relax Beach Hotel
Relax Beach Hotel_1
Relax Beach Hotel_2
Relax Beach Hotel_3
Relax Beach Hotel_4
Relax Beach Hotel_5

Hotel lige ved Øststranden i Alanya

Relax Beach Hotel er et større byhotel udenfor Alanya centrum.

Her har de flotte, nyrenoverede værelser og et noget større poolområde end mange andre hoteller i Alanya. Poolområdet har mere at tilbyde end et typisk poolområde i Alanya, med to mellemstore pools og hele tre mindre vandrutsjebaner!

På Relax Beach kan du fylde tallerkenen og overlade resten til os! Med det praktiske All Inclusive program, kan du i stedet for bruge din energi på skøn afslapning eller udforske byen.

Relax Beach Hotel ligger i udkanten af byen og er helt enkelt en udemærker base for din ferie i Alanya. Hotellet ligger ved en relativt trafikeret vej. Støj fra trafikken vil på værelserne være forventet.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Er solsenge og parasoller inkluderet i hotelpakken?

Ja, her findes solsenge og flere parasoller, og de er alle inkluderet i prisen. Både ved poolen og på stranden.

På Relax Beach Hotel er der to store pools afhængig af humør og behov. En med to vandrutsjebaner og en anden med en mindre vandrutsjebane. Begge pools har et afgrænset område, hvor de mindste børn kan plaske rundt.

Til poolområdet hører også en poolbar.

Et stenkast fra hotellet, lige på den anden side af vejen, ligger Øststranden. Du tilgår den fra hotellet via en tunnel fra poolområdet og under vejen. Den lille strand med en blanding af småsten og sand, er perfekt til en dukkert, hvis du ikke vil tage længere væk til den berømte Kleopatra Strand. På stranden er der også mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Håndklæder til poolen og stranden kan lånes i receptionen mod et depositum.

 

Mod betaling

Drikkevarer på stranden, visse vandsportsaktiviteter

Enkle smagsoplevelser i en behagelig atmosfære

I hovedrestauranten på Relax Beach Hotel findes pladser både indendørs og udendørs, hvis du vil nyde udsigten over poolområdet, mens du spiser. Konceptet inkluderer All Inclusive-buffet til morgenmad, frokost og middag.

I eftermiddagstimerne tilbydes enkle snacks, når lysten melder sig, og hvis du vil sove længe om morgenen, tilbydes en lettere sen morgenmad. Visse lokale drikkevarer er også inkluderet i All Inclusive.

Udover hovedrestauranten er der en poolbar ved poolområdet. Her serveres kaffe og kage på visse tidspunkter om eftermiddagen.

Foran hotellet kan du sidde og nyde en aftendrink eller en kop kaffe i et loungemiljø udendørs. 

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer

Hvad kan man lave i Alanya?

Alanyas store udvalg af shopping, restauranter, barer og aktiviteter er det eneste, du behøver, for at blive underholdt på din ferie!

Lej en bil og besøg den store dæmning oppe i bjergene ved floden Dim Çay. Måske har du lyst til at tage en tur ned til det charmerende havneområde og gå en tur blandt bådene, eller nyde en middag på Alanyas fortryllende borg med hele byen som udsigt.

Hotellet har også en frisør, hvis du skulle få lyst til en ny ferie frisure. Du finder desuden en tøjbutik og en med tasker, hvor du kan købe lidt sjovt pool legetøj eller måske et par nye badebukser?

Hvis du bliver lidt lækkersulten uden for Relax Beach Hotels All Inclusive-tider, er der en lille købmand på hotellet, som sælger drikkevarer, snacks og slik.

Relax Beach Hotel tilbyder gratis wifi.

 

Mod betaling

Frisør, butikker

Bo komfortabelt i Alanya

Værelserne på Relax Beach Hotel er nyrenoverede og moderne indrettet med lyse træmøbler.

De har alle egen aircondition, wifi, safety boks, tv, telefon, laminatgulv og te- og kaffefaciliteter. Værelserne har også balkon og et minikøleskab, som kan fyldes op mod ekstra betaling.

Badeværelset har brusekabine og hårtørrer.

 

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 18 m² er der tre rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her kan man bo op til tre voksne eller to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til et barn. Værelset kan også bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 3-5 personer

Familieværelse, 3-5 personer

Familieværelset på 40 m² består af to rum som er adskilt af en skydedør. Der er fire rigtige sengepladser og en ekstra seng, som måler 160x80 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende gæster. Her kan man bo op til fem voksne eller to voksne og tre børn, og det er muligt at få børnepris til to børn.

Prøv en ægte tyrkisk specialitet!

Hvad ville et hotel i Tyrkiet være uden sin egen hamam? Relax Beach Hotel har sin eget lille spa, som tilbyder denne specialitet samt enklere behandlinger. Der er også en sauna og et dampbad.

 

Mod betaling

Spa og behandlinger

Relax Beach Hotel ligger lige ved siden en relativt trafikeret vej. Lettere trafikstøj kan derfor forventes i værelserne.

I højsæsonen kan poolområdet desuden blive overfyldt.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections