Faliraki, Rhodos

Stamos Plus


4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 14 år
Gæste­vurdering
3.5 af 5
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
800 m 
Centrum
1 km 

Behagelig feriesteming

Stamos Plus er et glimrende All Inclusive-hotel i Faliraki uden de store dikkedarer.

Der er en behagelig og afslappet feriestemning ved hotellets pools, hvor tiden fordrives med at slappe af, slikke sol, bade, læse bøger og bare nyde at have ferie!

Der er blot 800 meter til stranden i Faliraki, så du kan også tage en forfriskende i havet!

Både morgenmaden, frokosten og aftensmaden er en del af All Inclusive-udbuddet præsenteres som buffet, og her er både Middelhavsinspireret og græsk mad.

Du bor i rummelige og nyrenoverede værelser, som er enkelt og stilrent indrettet i lyse nuancer.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Hyggeligt poolområde

Ved hotellets pools er der en afslappet feriestemning. Her kan du slikke sol, bade, læse bøger og bare nyde at koble fra. Her er også en lille børnepool.

Der er også en poolbar, som er en del af All Inclusive, hvor du kan hente forfriskninger, ligesom der i løbet af dagen er lidt lettere snacks

Der er ca. 800 meter til stranden i Faliraki, så det er også muligt at tage en herlig dukkert i havet!

Mod betaling:

Solsenge og parasoller på stranden

Spis dig glad!

På Stamos Plus er All Inclusive inkluderet i prisen, dette betyder at du ikke behøver lede efter restauranter eller at bekymre dig om madbudgettet – så du kan bare slappe af og rigtigt nyde ferien! Både morgenmaden, frokosten og aftensmaden præsenteres som buffet, og her er både Middelhavsinspireret og græsk mad.

I løbet af dagen er der lettere snacks ved poolbaren, og et par timer om eftermiddagen er der også kaffe, cookies og is.

Lokale drikkevarer, herunder vin, fadøl og lokal spiritus er inkluderet i All Inclusive-programmet.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Alle drikkevarer og mad efter kl. 22:30

Oplev Rhodos by

På Stamos Plus bor du ikke langt fra den livlige og populære ferieby, Faliraki, som særligt i sommermånederne syder og bobler af liv fra de mange unge mennesker som opsøger byen på grund af dens liv.

Udover at besøge Faliraki, kan du også tage en tur til Rhodos by. Rhodos by er en levende by med en yderst charmerende gammel bydel med snævre, brostensbelagte gader, en imponerende borg og et væld af hyggelige cafeer, barer og restauranter.

På hotellets grønne område kan du spille volleyball, og der forefindes fra tid til anden muligheden for at være med i yogaklasser. I blandt arrangeres et minidisco for børnene og én gang i ugen arrangerer hotellet en stemningsfuld græsk aften med livemusik på aftenen.

Der er fri wifi ved poolen, på værelserne og i lobbyområdet på Stamos Plus.

Rummelige, nyrenoverede værelser

Værelserne på Stamos Plus er lyse, rummelige og nyrenoverede. De er pænt, enkelt og stilrent indrettet i lyse nuancer.

Her er tv, minikøleskab, individuel aircondition, safety boks, elkedel og hårtørrer.

Mod betaling:

Safety boks

Dobbeltværelse Large, 2-3 personer

Dobbeltværelse Large, 2-3 personer

Dobbeltværelse Large er ca. 27 m² og her er to almindelige sengepladser samt en ekstra seng. Denne måler 180x90 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. tre personer, og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltværelse Deluxe er ca. 45 m² og her er to almindelige sengepladser samt to ekstra senge. Disse måler 180x90 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. fire personer, og det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familie Suite er 45 m² og her er et soveværelse med to almindelige sengepladser samt to ekstra senge i opholdsstuen. Disse måler 180x90 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire personer og det er muligt at få én børnepris.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så vi anbefaler at du medbringer disse hjemmefra.

Wifi på hotellet kan godt variere en del i hastighed og dækning afhængig af hvor på hotellets område du befinder dig.

 

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections