Side, Tyrkiet

Dosi Hotel

Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 272 respons
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 272 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
700 m 
Centrum
3 km 
Dosi Hotel
Dosi Hotel_1
Dosi Hotel_2
Dosi Hotel_3
Dosi Hotel_4
Dosi Hotel_5

Hjemligt hotel der passer til alle aldre

Dosi Hotel er en rigtig god base for en familieferie med sit hyggelige hotelområde, sine to pools og udbud af aktiviteter. Hotellet er familiedrevet og man mærker tydeligt, at ejeren har sat sit personlige præg på det meste af hotellet. Det glade og imødekommende personale gør alt for at give dig og din familie en uforglemmelig ferie i Tyrkiet!

Fra det hjemlige hotel er der kort afstand til Side centrum, og i Sides romantiske gamle bydel finder du alt fra smykker og læder til tøj og souvenirer. Hotellet har en gratis shuttlebus, der transporterer badegæster til den nærtliggende strand i løbet af dagen.

Af andre nævneværdige højdepunkter er hotellets populære vandrutsjebaner, børneklubben og det dejlige All Inclusive program, som både gør din ferie fleksibel og nem. Dosi Hotel passer til alle aldre; både familier såvel som par og unge.

Rundt om hotellet ligger der andre hoteller, lejligheder og små lokale butikker, men hotellet er samtidig relativt afskærmet fra trafikken.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

To pools med vandrutsjebane

På hotelområdet er der to store pools med solsenge og parasoller, og når tørsten melder sig, er der en poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen og snacks store dele af dagen. Der er også en separat børnepool og vandrutsjebane – så hotellets mindste gæster kommer også til at trives her.

Dosi Hotel ligger ca. 700 m fra en skøn strand, og hotellets egen shuttlebus kører gærsterne gratis frem og tilbage i dagtimerne. På stranden er der solsenge og parasoller, som frit kan benyttes af familiehotellets gæster, og der er også en strandbar, hvor du kan få snacks og drikkevarer mod betaling.

Det er muligt at leje håndklæder til pool og strand.

 

Mod betaling

Mad og drikke på stranden, leje af badehåndklæder

Hyggeligt restaurantområde med udendørsterrasse

På Dosi hotel er All Inclusive inkluderet i prisen, hvilket gør, at du ikke behøver lede efter restauranter eller bekymre dig om madbudgettet. Med dette ude af billedet kan du og din familie slappe af og rigtigt nyde ferien!

I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, og i forbindelse med det hjemlige restaurantområde er der en herlig udendørsterrasse, hvor man også kan nyde sine måltider. På hotelområdet er der også en lobbybar, hvor man kan nyde noget køligt at drikke og ved den ene pool er det også muligt at prøve en lokal specialitet, nemlig de lækre tyrkiske pandekager, gözleme. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i All Inclusive-programmet.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske, friskpresset juice, is, tyrkisk kaffe, cocktails, mad og drikke på stranden.

Aktivitetsguiderne tager sig af børnene

Dosi Hotels internationale aktivitetsguider står klar til at lege og lave ballade med hotellets mindste gæster i børneklubben, hvor børnene kan møde jævnaldrende venner imens resten af familien kan have en stille tid i solstolen. Der arrangeres også minidisco visse aftener i ugen, hvor børnene kan danse med deres nye venner. Herudover er der en legeplads, og du kan også spille bordtennis og, mod betaling, bordfodbold. Også vandrutsjebanen ved en af de store pools er populær blandt børnene på de solrige feriedage.

 

Mod betaling

Bordfodbold

Rigeligt med aktiviteter og shopping tæt på

Dosi Hotel har også et varieret udbud af aktiviteter for voksne og unge. Volleyball, billard og dart for at nævne nogle. På hotelområdet er der en græsplæne, som flittigt benyttes af sportsglade gæster. Der er gratis Wifi i lobbyen og på værelset, men hastigheden kan variere på værelset.

Tæt på hotellet ligger der en del butikker, så der er gode muligheder for shopping! Vil du udforske Side og måske shoppe videre i centrum kan du bare krydse den store vej tæt på hotellet og følge stien ned til strandpromenaden. Herfra venter der en hyggelig gåtur på ca. 3 km til Sides charmerende gamle bydel. Det kan anbefales, at man tager udflugten sent på eftermiddagen eller i aftentimerne da det kan være ret varmt i dagtimerne.

For at tage godt hånd om dig selv på ferien har hotellet et lille lokale med et par træningsmaskiner, en frisør og et mindre spa.

 

Mod betaling

Billard, frisør, sauna, behandlinger i spaen.

Enkle, funktionelle værelser

I alle de hjemlige værelser på Dosi Hotel er der hårtørrer, wifi, elkedel, te- og kaffefaciliteter, badekar eller brusekabine, central aircondition, tv, balkon, minikøleskab som hver dag fyldes med en flaske vand, og mod betaling, en safety boks. Værelserne vender enten mod poolen eller mod de omkringliggende omgivelser.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Her får du et værelse på ca. 20 m², som er indrettet med to rigtige sengepladser samt en mindre sovesofa på 155x75 cm, som er lidt smallere end en almindelig størrelse seng og er mest beregnet til børn. Dobbeltværelserne har gulvtæppe. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks to voksne og ét barn, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse. Ved mere end to gæster kan værelset virke lidt trangt og det vil derfor være værd at overveje familiesuiten hvis I ønsker lidt mere plads og luft. 

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuite, 3-4 personer

Dosi Hotels familiesuite på 35 m² består af et soveværelse og et kombineret sove- og opholdsrum. Der er to rigtige sengepladser i soveværelset samt i det kombinerede sove- og opholdsrum. Familiesuiterne har laminatgulv. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på ét barn.

 

Mod betaling

Safety boks.

Prøv tyrkisk hamam

I Dosi Hotels lille spa finder du den tyrkiske hamam, som frit kan besøges af hotellets gæster. Ønsker du at slappe af med en skøn massage eller anden behandling kan du, mod betaling, få det her. Der er også en sauna som, mod betalning, også kan besøges.

 

Mod betaling

Sauna og spabehandlinger

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Vær opmærksom på, at den lille sovesofa i dobbeltværelset måler 155x75 cm, som er mindre end en almindelig seng og er derfor bedst egnet til børn.

Mod betaling tilbydes hurtigere internet på hotellet.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Dosi har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Bygget et område med solceller, som producerer elektricitet nok til hotellet forbrug – og mere til.

• Affaldssortering, således at mest muligt bliver genbrugt.

• Har installeret nye varmepumper til varmt vand, bruger led-pærer og bruger energibesparende maskiner for et minimere elforbruget på hotellet.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections