Ialyssos, Rhodos

Ialyssos Bay

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 50 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 50 respons

Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
900 m 
Ialyssos Bay
Ialyssos Bay_1
Ialyssos Bay_2
Ialyssos Bay_3
Ialyssos Bay_4
Ialyssos Bay_5

Behagelig boende, lokkende buffet og tæt til byen

Ialyssos Bay er det prisvenlige og strandnære familiehotel. Her er der alt du behøver for en vellykket ferie. Hotellet som ligger behageligt nær Ialyssosbugtens stenstrand byder på god mad og et behageligt ophold. Taxituren ind til Rhodos by tager desuden bare 20 min.  

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Pools, poolbar og en nærliggende strand!

I det L-formede hotellområde ligger hotellets midtpunkt – poolen! 

De yngste har deres egen mere rolige børnepool og ved poolområdet findes der også en bar så du kan bestille noget læskende hvis tørsten skulle melde sig. Eller hvorfor ikke en snack mellem måltiderne?

Poolbaren tilbyder bland meget andet juice, cocktails, kaffe og is til børnene selvfølgelig!

Ialyssos Bay ligger kun 50 meter fra stentranden i Ialyssosbugten. Her findes solsenge og parasoller til leje.

Mod betaling

Leje af badehåndklæder, solsenge og parasoller på stranden 

Generøst All Inclusive-program

Hotellet tilbyder en solid morgenmadsbuffet, tiltrængt frokostbuffet og en stemningsfuld aftensbuffet. Alt sammensat efter hotellets eget All Inclusive-koncept med amerikansk tema. Alle lokale drikkevarer indgår i løbet af All Inclusive-tiderne.

Om for- og eftermiddagen serveres snacks og enklere retter i poolbaren.

I lobbybaren som holder åbent til kl. 01.00 kan du få dig en velfortjent kaffe, en lille snack, eller måske en drink.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, alle snacks og drikkevarer efter kl.23.00

 

Poolleg, tennis eller måske en byrundtur?

For de mindre børn findes en simpel udendørslegeplads tæt på stranden. Hotellet har også bordtennis og du har mulighed for at spille tennis mod ekstra betaling på hotellets egen tennisbane.

Ialyssos Bay arrangerer aftenunderholdning visse aftener, og hotellet ligger cirka 900 meter fra det populære Ialyssos centrum, hvor der er shopping og restauranter. Man kan let tage til dejlige Rhodos by med taxi eller med den lokale bus fra hovedvejen.

Har du behov for virkelig at slappe af, så findes der mulighed for at bestille en skøn massage på hotellet.

Mod betaling

Tennis, billard, massage

Hjemlige værelser med varmt design

Ialyssos Bay har værelser i varme og glade farver med en frisk og indbydende indretning både i bungalows og i hovedbygningen.  Alle værelser har wifi som indgår og de er udrustede med enten ekstraseng eller sovesofa som måler 80x185cm. Badeværelset har badekar.

Mod betaling

Safety boks, vasketøjs-service.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset findes der to rigtige sengepladser samt en ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få en barnepris. Værelset som ligger i hovedbygningen har enten haveudsigt eller pooludsigt og du kan vælge havudsigt mod et tillæg. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Bungalow, 2-3 personer

Bungalow, 2-3 personer

I den her bungalow med udsigt til haven findes der to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Bungalowen kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne. Det er muligt at få en børnepris og værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I Familieværelset findes der to rigtige sengepladser samt to ekstra senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan i bo maks. fire voksne og det er muligt at få en børnepris.

Der kan forekomme støj fra flytrafikken tilog fra Rhodos lufthavn.

Åbningstider for restauranter og barer kan variere afhængig af sæson og vejrforhold.

Alle drikkevarer og snacks efter kl. 23.00 serveres mod betaling.

Dresscode ved aftensbuffeten indebær at mænd skal være iklædt overdel med ærmer.   

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections