Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos


Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Strand
 
Centrum
 

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Oplev det bedste af to luksuriøse verdener!

Hvis du bestiller et ophold, hvor du kombinerer Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek er du garanteret en gennemført og luksuriøs ferie, hvor børnene og deres oplevelser kommer i første række.

Land of Legends Kingdom er eventyrligt og virkelig imponerende, men kan godt være en smule overvældende. Du kan derfor kombinere dit ophold på Land of Legends Kingdom med et ophold på et andet hotel.

Du bor de første tre nætter på Land of Legends Kingdom, og de sidste fire nætter på Rixos Premium Belek.

Begge hoteller er en del af vores Premium Collection, som er vores mest eksklusive og elegante hoteller.

 

Transfer mellem hotellerne

Transport mellem Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek tager ca. 10 minutter og er inkluderet i prisen.

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 38 m² er der to almindelige sengepladser samt to sovesofaer (190x100 cm). Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Dobbeltværelse Connection, 4-7 personer

Dobbeltværelse Connection på 79 m² er egentlig to dobbeltværelser med to almindelige sengepladser i samt to sovesofaer (190x100 cm)i hvert værelse. Dobbeltværelse Connection har to TV og to toiletter. Værelset kræver min. fire fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og tre børn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

Værelserne på Rixos Premium Belek

Værelserne på Rixos Premium Belek er elegante og stilfuldt indrettet i lyse, behagelige nuancer og smukke detaljer. Den selvforkælelse du nyder på hotellet, skinner også igennem på værelsesindretningen. Og så er der som et ekstra lækker touch pudemenu, så du kan vælge mellem forskellige puder afhængig af hvad der behager dig.

Dobbeltværelse med udsigt til haven

I dobbeltværelset på 37 m² er der to almindelige sengepladser og to ekstrasenge, som hver måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

De specificerede værelsestyper kan ikke ændres til andre værelsestyper.

Transfer mellem lufthavnen og de to hoteller t/r er ikke inkluderet i rejsens pris.

Transfer mellem Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek er inkluderet i prisen. Nøjagtige detaljer og tidspunkter omkring transfer mellem hotellerne kommer tættere på afrejse. 

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections