[Translate to Danish:] text

Belek, Antalyakysten, Tyrkiet

Fremragende luksushoteller med All Inclusive i topklasse

Ferieområdet Belek ligger omkring en halv times kørsel fra Antalya og er den optimale feriedestination for dig, der ønsker fredfyldte familiehoteller med høj kvalitet i din ferie. Området domineres af imponerende luksushoteller, der kendetegnes af høj standard, god service og udsøgt All Inclusive.

Her er det naturskønt med lange sandstrande, og en ferie her er som balsam for sjælen. Belek er desuden kendt som et ægte golfparadis med intet mindre end 14 golfbaner i verdensklasse.

Her kan du finde vores bedste hoteller for golfferien og bestille din starttid på Greenfee365.

Se alle vores hoteller i Belek eller læs mere om Alanya/IncekumAntalya/Lara eller Side.

Alle vores hoteller i Belek

Børnevenlige luksushoteller, familiehoteller med vandland eller det bedste hotel til den perfekte golfrejse er noget af det, du kan vælge imellem blandt vores hoteller i Belek

Værd at vide om Belek

Trænger du til afveksling fra sol og strand, har Belek-området masser at tilbyde! Du besøger de bedste seværdigheder på udflugterne som vi på Nazar selv arrangerer. Kontakt din guide for mere information.

Garden of Tolerance
En smuk park i hjertet af Belek, hvor en moské, en kirke og en synagoge ligger side om side som et symbol på tolerance og fredfyldt sameksistens. Perfekt til en meditativ spadseretur!

Golf
I Belek er der intet mindre end 14 golfbaner i verdensklasse! Du kan bestille undervisning hos en privat golfinstruktør eller udforske de sjove og udfordrende golfbaner på egen hånd. Vi hjælper gerne med at booke tee times. Kontakt din guide for mere information.

Perge
Omkring 30 km nordvest for Belek finder du den gamle romerske by Perge, hvor du kan gå rundt blandt flere tusind år gamle bygninger og blandt andet opleve Perges berømte Artemis-tempel og velbevarede romerske bade.

Stranden i Belek består af mørkt sand med småsten. Hvis du vil besøge stranden uden for hotellet, kan du eksempelvis tage ind til Belek Beach Park, hvor der også bliver holdt beach parties med jævne mellemrum. Du kan også være heldig at se havskildpadder, der kommer op på stranden for at yngle.

Udbuddet af shopping i Belek er begrænset. I centrum er der et mindre udvalg af souvenirbutikker og tekstilbutikker. Derfor anbefaler vi, at du tager til Antalya, hvis du virkelig vil shoppe. Fra Belek arrangerer vi udflugter til Antalyas bedste shopping på blandt andet det lokale marked eller Antalyas største indkøbscenter. Kontakt en af guiderne for yderligere information. Bemærk, at markedsdage og –sted kan blive ændret.

Markedet i Belek
Lokalt marked, hvor der sælges et bredt udvalg af frugt, grønt, tekstiler, souvenirs og meget mere. Markedsdag hver lørdag.

Markedet i Kadriye
Beleks naboby, hvor der bliver afholdt et mindre marked med frugt, grønt og tekstiler. Markedsdag hver tirsdag.

I Belek centrum finder du et mindre udvalg af restauranter, caféer og barer, men de fleste aftenaktiviteter udspiller sig på hotellernes egne områder. Vil du besøge større restauranter, diskoteker og lignende, anbefaler vi, at du tager ind til Antalya. Kontakt din guide for gode tips.

Vores hoteller ligger uden for Belek centrum, og det kan det være vanskeligt at praje en taxa. Kontakt hotelreceptionen, der gerne hjælper dig med at tilkalde en taxa. De fleste taxaer kører med taxameter, men du kan ofte også aftale en fast pris for en specifik rute. Husk at aftale prisen på forhånd.

Lokalbussen dolmus (navnet betyder ”propfyldt”) er en sjov og nem måde at komme omkring på. Busserne kører frem og tilbage hele dagen, men kører ofte ikke sent om aftenen og om natten. Du betaler typisk 2-5 lira for en tur eller lidt mere, hvis du skal køre langt. Du betaler direkte til chaufføren, når du stiger på.

Bor du på Susesi Luxury Resort, kan du tage med på traktortur ind til Belek centrum og Belek Beach Park. Det er en sjov og annerledes oplevelse på de varme dage.

Hæveautomat

Hæveautomater findes i Belek centrum og på Susesi Luxury Resort. Vekselkontorer og banker* finder du i Belek centrum og i nabobyen Kadriye.

Læge og apotek

Apoteker findes i Belek centrum. Har du brug for en læge, er du velkommen til at kontakte en af os guider.

Postkontor

Postkontoret i Tyrkiet hedder PTT. Her kan du blandt andet veksle* til tyrkiske lira, købe frimærker og telefonkort.

*De fleste vekselkontorer, postkontorer og banker accepterer euro og dollers, men ikke danske kroner.