Kalithea og Faliraki, Rhodos, Grækenland

Seks kilometer fra Rhodos by, ligger det smukke og fredfyldte område Kalithea med sine fantastiske strande og hyggelige små ferieparadis. Koskinou er en af de største perler i området, hvor du kan slentre gennem idylliske små kvarterer blandt farverige huse. Kalithea betyder “den bedste udsigt” på græsk, og det er lige netop hvad du får her!

Nogle få kilometer længere syd for Kalithea, finder du en af Rhodos mest populære feriesteder, Faliraki. Faliraki har nogle af øens fineste og bedste strande med masser af vandsportsaktiviteter, forlystelsesparker samt andre aktiviteter for hele familien.

Eftersom regionen ligger så tæt på Rhodos by, giver det et fantastisk udvalg af både underholdning, shopping og aktiviteter i hele området.

Kig nærmere på alle vores hoteller i Kalithea og Faliraki herunder, eller læs mere om Rhodos stad, AfandouIxia/Ialyssos og Kiotari

Alle vores hoteller i Kalithea og Faliraki

Prisvenlige hoteller med en høj standard, familievenlige All Inclusive-hoteller eller total luksus? Her kan du finde lige hvad du leder efter til din perfekte ferie.

Værd at vide om Kalithea og Faliraki

[Translate to Danish:] text

Vandland i Faliraki

Faliraki har ikke kun en af de længste og mest velholdte strande i hele Grækenland, men også Eu-ropas største vandland. Utallige pooler, vandrutsjebaner og seværdigheder giver hele familien masser af muligheder for en dejlig ferie.

Akropolisklippen i Lindos

Du kommer nemt til Lindos med bus, kun 50 kilometer fra Rhodos by. Byen, som er 4000 år gam-mel med kun 1000 indbyggere, er elsket af sine mange besøgere. De maleriske små gyder, den antikke bykerne og ikke mindst den berømte Akropolisklippe hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over byen og Middelhavet.

Sommerfugledalen i Petaloudes

En af Rhodos´s mest populære seværdigheder, er sommerfugledalen i Petaloudes, som ligger på øens nordvestlige side. Her kan du nyde synet af tusindvis af farverige sommerfugle i sine naturli-ge omgivelser. Turen dertil fra Rhodos by, er også helt spektakulær smuk!

Kalithea beach

Østkysten på Rhodos siges at have de bedste sandstrande. Kalitheas strand er børnevenlig med roligt og krystalklart vand. Her har strandens gæster også mulighed for at dykke i det græske øhav. Stranden er også populær blandt de lokale og de mest trendige badegæster vælger helst denne strand, når de vil nyde solen og havet. Sandet er grovkornet med små runde sten.

Faliraki beach

Faliraki er en af Rhodos´s bedste og mest populære strande. Den fem kilmeter lange strand er fuld af liv under højsæsonen. Her er masser af solsenge, vandsportsaktiviteter, lokale tavernaer og strandbarer, og langs strandpromenaden ligger de mange hoteller. Desuden har du her mulighed for at boltre dig i Europas største vandland, en forlystelsespark, et bowlingcenter, en historisk park samt meget mere.

Eli Beach

En af Rhodos´s mest populære strande, er Eli, som ligger midt inde i centrum af Rhodos by. Det er dejligt nemt at komme hertil, og der er altid masser af mennesker og oser af skøn feriestemning. Du kan leje liggestole og parasoller og prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du bliver sulten eller tørstig, er der masser af barer og restauranter at vælge mellem. Stranden består af sten, og det smukke, klare vand bliver hurtigt dybt.

Kalithea ligger seks kilometer fra Rhodos by. Her finder du masser af både supermarkeder, souve-nirbutikker, lokale håndværksbutikker, caféer og barer.

I de fleste små byer, er der lokale markeder med boder, hvor man sælger friske oliven, tørret kød og fisk, nødder, krydderier og græske specialiteter.

Faliraki er populær, og har et bredt udvalg af restauranter, caféer og underholdning. Du kan finde selv de mest autentiske græske tavernaer, men også både italiensk og asiatisk mad. Alt efter hvil-ket humør du er i.

På et kvarter, kan du med enten bus eller taxa komme ind til Rhodos by.

Inde i Rhodos by, er der mange forskellige restauranter, barer og caféer. Mange af restauranterne serverer fisk og skalddyr, græske specialiteter og den meget kendte græske “mezedes” - som be-står af flere små retter. Underholdningen og nattelivet er mest intensivt inde i selve Rhodos by, hvor der kan være en hektisk stemning under højsæsonen.

Vil du gerne opleve omgivelserne på øen og nyde turen, så er bus den bedste og billigeste måde at komme rundt på. Busserne kører både inde i Rhodos´s bykerne og videre rundt på øen til de man-ge populære destinationer og seværdigheder.

Hvis du vil ud til steder, hvor busserne ikke kører eller hvis det er efter midnat, så er taxa det bed-ste alternativ. Du kan finde taxa-holdepladser både inde i Rhodos by samt flere andre steder på øen. Lejer du bil, er det en god måde at drage afsted på og udforske øen på egen hånd.

Du har også mulighed for at tage ud på en bådtur. Man kan f.eks. leje en lille fiskekutter, og på den måde kombinere transport med dejlige oplevelser og fantastiske udsigter på vejen.

Banker og hæveautomater

Du finder dem inde i Rhodos by og på de fleste hoteller. Vekselkontorer og banker ligger inde i Rhodos by.

Læge og apotek

Hvis du har brug for at opsøge en læge, skal du kontakte en af Nazars guider. Apotek finder du i de fleste byer.

Postkontor

Posten i Grækenland hedder ELTA, og her kan du købe frimærker. I de almindelige kiosker, har du også mulighed for at købe både frimærker og telefonkort.