Incekum, Tyrkiet

Pegasos Club

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 201 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 201 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 
Pegasos Club
Pegasos Club_1
Pegasos Club_2
Pegasos Club_3
Pegasos Club_4
Pegasos Club_5

Populært hotel for hele familien

Pegasos Club er et sandt fristed, beliggende i skønne omgivelser direkte på stranden i Incekum. I bedste Pegasos-stil tilbyder hotellet masser af faciliteter for både børn og voksne og med både almindelige dobbeltværelser og familiesuiter er der plads til hele familien.

Når du bor på Pegasos Club, kan du deltage i alle aktiviteter og mange af faciliteterne på både Pegasos Resort og Pegasos Royal. Dette betyder at du får tre hoteller når du bestiller et.

Her får du et bredt All Inclusive-udbud. Nu har Pegasos Resort også rigtig gode veganske og vegetariske alternativer i vores concept Vegan Friendly by Nazar.

Nazars egne, passionerede, skandinaviske aktivitetsguider står klar til at tage imod børnene i vores egen Captian Nemo’s piratklub og ungdomsklubben Chill Out – altsammen indkluderet i prisen og aktiviteterne sker på Pegasos Royals eller Pegasos Resorts område. Læs mere om børneklubberne i Pegasos Planet-området under fanen "For børn og unge".

Husk at uanset hvilket hotel du bor på kan du frit nyde af alle udendørs-barer og caféer. Måltiderne skal dog indtages på det hotel man bor på.

Pegasos Club er et af vores bedste familiehoteller, med vores skandinaviske børneklub Captain Nemo’s piratklub og er derfor en del af vores Nazar Collection.

Wipeout-bane, standliv og vandrutsjebaner

Ikke alle gæster trives på stranden og fortrækker derfor poolen. Ved alle tre hoteller findes der dejlige poollandskabe som helt sikkert bliver dine favoritpladser på ferien. Pegasos Club ligger ved en skøn, lang finkornet sandstrand som er børnevenlig og lavvandet. Ved stranden ude i havet findes en stor wipeout-bane med sjove forhindringer. Alla solstole, parasoller, madrasser og håndklæder er gratis at benytte.

Som gæst på Pegasos Club kan du se frem imod mange solrige oplevelser. Du bor bare et stenkast fra Middelhavet og den mere end 1 km lange, gyldne sandstrand lokker indbydende og byder på smukke solnedgange over havet.

De fleste børn drømmer om en ferie hvor kan plaske rundt i poolen dagen lang, bygge sandslotte og have det sjovt sammen med andre børn. Når vi hos Nazar spørg vores yngste gæster hvad det bedste på ferien har været, er svaret altid det samme:

Captain Nemo's Castle og alt der findes der! Vandrutsjebaner og børnepool bliver heller aldrig kedeligt når der samtidig findes masser legekammerater at have det sjovt med. Babypoolen med meget lavt vand er en god mulighed for de mindste pirater at svale sig, til trods for de ikke har lært at svømme. De ældre børn findes oftest i den store pool, men vandsportsaktiviteterne lokker også.

På Pegasos Club får du håndklæde til pool og strand uden tillæg. Du kan bytte dit håndklæde ud hver dag ved spacenteret.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter

Valgfrihed og et imponerende udbud

En stor del af en ferieoplevelse går gennem maven. All Inclusive betyder først og fremmest valgfrihed. Valgfrihed til selv at kunne vælge hvor meget du vil spise og hvornår. Morgen, middag og aften serveres lækre buffeter med et overflod af specialiteter og udsøgte retter.

Morgenbordet bugner af brød, pålæg, ost, æg, syltetøj og grønsager. Du vil måske heller have en nylavet omelet eller en ordentlig portion Corn Flakes? Det ordner vi. Udvalget er stort!

Morgenmad er knapt overstået før der igen bliver serveret en skøn frokostbuffet. Når dagen lakker mod sin ende er det tid til aftensmadsbuffeten. Også denne kendetegnes ved en overflod af overdådige retter, et godt udvalg af tyrkiske og internationale specialiteter. Udvalget og menuen skifter dagligt så man behøver ikke spise det samme to dage i træk. Som afslutning på måltiderne venter et enormt dessertbord på den søde tand og der findes altid frisk frugt på Pegasos Club.

Som gæst på Pegasos Club har du fri adgang til tre temarestauranter. Du kan vælge mellem Italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Hvis der er plads, kan du gratis besøge én af disse restauranter én gang per uge, og vi anbefaler at du booker bord i forvejen. Visse af temarestauranterne ligger udenfor og derfor afhænger disse åbningstider af vejret.

Nu findes der skønne veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos Club indgår i conceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad. Nyd af veganske og vegetariske variationer af ca. 3-4 varme retter i buffeten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

All Inclusive på Pegasos Club omfatter alle bufféter og mellemmåltider samt alle lokale drikkevarer såsom øl, vin, læskedrik og vand men selv lokalt produceret alkohol som f.eks Gin, Vodka og Whisky. Husk at uanset hvilket hotel du bor på kan du frit benytte alle udendørsbarer. Måltiderne skal dog indtages på det hotel du bor på.

Sidst, men ikke mindst, er is inkluderet det meste af dagen i Pegasos Club! I isstationerne på Pegasos Resort og Pegasos Royal kan gæsterne i Pegasos Club også nyde en kold is. Disse er åbne i højsæsonen, der starter i maj.

Mod betaling

Drikkevarer på flaske, importerede drikkevarer og friskpresset juice. Besøg i temarestauranten udover det inkluderede besøg og alt mad og drikke efter kl. 01:00

Sjov og leg på Captain Nemo’s Castle

Børnene er i trygge hænder på Pegasos Club. Med førsteklasse faciliteter och skandinavisktalande aktivitetsguider byder dagene på nye og sjove oplevelser for familiens yngste. Her kan de more sig i den store børnepool, på legepladsen eller på stranden. Som forældre behøver man ikke at tænke på regningen for sodavand og snacks – ferien på Pegasos Club er All Inclusive, også for børnene.

Captain Nemo's piratklub

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. På Sports Day får børnene oplevelser i sportens tegn. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst!

Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Nazars Captain Nemo’s piratklub har til huse i hyggelige små træhytter, hvor der er rigeligt med plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædning til ugens store tilløbsstykke: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, der ledes af vores egne, passionerede, skandinaviske aktivitetsguider.

Captain Nemo’s piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Vores aktivitetsguider taler skandinavisk og aktiviteterne sker på Pegasos Royals eller Pegasos Resorts område..

Chill Out Club

De større børn har også mulighed for at hænge ud med andre nordiske unge og finde nye jævnaldrende venner i Nazars skandinaviske Chill Out Club. Her er der mulighed for at dyrke sport, høre musik eller bare nyde solen i hinandens selskab. Ungdomsklubben er for unge i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober.

Aktiviteter dagen lang eller lade dage under solen?

Pegasos Club er ikke bare for børn og dem med barnlige sjæle men tilbyder også masser aktiviteter for voksne.

I løbet af dagen kan du deltage i nogen af de mange aktiviteter som arrangeres ved poolområdet eller på stranden. Det kan være alt fra tempofyldt vandgymnastik, en intensiv fodboldkamp eller en bordtennisturnering eller et afslappende dartspil med nogen af de andre gæster.

Flere aftener om ugen er der show i et af de store amfiteatre udendørs og hvad kan være bedre end at afslutte endnu en dejlig feriedag med en kold Gin & Tonic i udendørsbaren på Pegasos Club?

Planethotellerne har egne fitnesscentre og udover tennisbaner findes der også bordtennis, bowling og beachvolleyball. En sti mellem haverne og stranden forener de tre hoteller og er et oplagt valg for dig som vil motionere. Flere indendørspools står til din rådighed om du træne lidt i vandet.

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, tennis, oplyst tennisbane, leje af tennisudstyr, trådløst internet på værelset medmindre du booker Comfort Class, hvor trådløs internetadgang på værelset er inkluderet.

Et rigtigt familiehotel med skønne værelser

Club Pegasos är ett rigtigt familiehotel med 417 værelser. Alle værelser er fine og funktionelt indrettet med central aircondition, telefon og tv. De fleste rum har balkon og udsigt mod haven, pool området og delvis havudsigt. Værelserne har safety boks og wifi mod betaling. Alle værelser har badeværelse med brusekabine og hårtørrer og en minibar som indeholder gratis vand.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset på 23 m² består af et værelse med to rigtige sengepladser og balkon. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max to voksne. Dette værelse kan bestilles som enkeltværelse mod ekstra tillæg.

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelset på 25 m² består af et værelse. Værelset har landudsigt, eller delvis havudsigt mod tillæg, og balkon. Her er to rigtige sengepladser og to ekstra senge i form af sovesofaer, som hver måler 190x80 cm. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max tre voksne og et barn. Op til to børn kan få børnepris.

Familieværelse, 3-4 personer

Familieværelse, 3-4 personer

Familieværelset på 38 m² består af to værelser. Værelset har landudsigt, eller delvis havudsigt mod tillæg, og de fleste har balkon. Her er tre rigtige sengepladser og to små ekstra senge i form af sovesofaer, som hver måler 130x70 cm. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max fire voksne. To barn kan få børnepriser.

Energi for sjælen - afslappning for kroppen

Pegasos Planet har nogen af områdets bedste spa og tilbyder behandlinger som går hjem hos de fleste. Tænk dig hvad kombinationen af sol, varme og et par timer i spacentret kan gøre for dit velbefindende!

Spaet på Pegasos Club har flere valgmuligheder men du bør ikke misse et besøg i hamam – det traditionelle tyrkiske bad. Kombinationen af varme, damp og massage er effektiv og gør din hud silkeblød og giver dig en perfekt gyldenbrun farve efter nogle dages afslapning i solen. Skønhedsbehandlinger som manicure og pedicure høre også til det store udbud og du kan samman med personalet sammensætte spaprogram som passer til netop dig.

Mod betaling

Behandlinger i spaet, hamam og sauna

Incekum/Alanya

Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

At rejse med allergi eller madintolerance

Specialkost som f.eks. glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Club, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefrie ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – og særligt i højsæsonen kan der være lidt trængsel ved buffeten. Det kan derfor være en god ide at tilpasse dit måltid efter når ikke der er ”myldretidstrafik”.

Wipeout-banen er åben dagligt kl. 10-18, i perioden fra slut maj til slut september. Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder, ligesom sæsonen for wipeout-banen kan påvirkes af vejrforholdene. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for at benytte wipeout-banen. Min. højden er 110 cm., og børn mellem 6-10 år kan kun benytte banen sammen med en voksen.

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for børn i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober. 

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, pooldybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane

37 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vandrutsjebane

20 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vandrutsjebane

47 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vandrutsjebane

8,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben grøn vandrutsjebane

35 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben gul vandrutsjebane

6,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal hvid vandrutsjebane

4 m lang, pooldybde 1,20 m.

Børnepool (svampen)

5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutsjebane

28,5 m lang, pool dybde 1,30 m.

Hvid tunnel

11,5 m, pooldybde 1,30 m.

Åben pool

6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.

Børnepool Mickey Mouse 1

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2

5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort på ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

 

 • Reserverede solsenge på stranden
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • 2 morgenkåbe og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst
   

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections