Incekum, Tyrkiet

Pegasos Club

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 201 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 201 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 
Pegasos Club
Pegasos Club_1
Pegasos Club_2
Pegasos Club_3
Pegasos Club_4
Pegasos Club_5

Populært hotel for hele familien

Hotellet Pegasos Club ligger direkte ved stranden i Incekum side om side med sine søskendehoteller Pegasos Resort og Pegasos Royal. I sand Pegasos-ånd tilbyder Pegasos Club godt med faciliteter, madoplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Eftersom hotellet deler sit udendørsområde med nabohotellerne Pegasos Royal og Pegasos Resort må du anvende alle aktiviteter, faciliteter, barer og pools på samtlige tre hoteller – foruden bufféter, hvor du skal spise på dit eget hotel.

De tre hotellers fællesområde kaldes for Pegasos Planet. Læs mere om dette under fanen ”Pegasos Planet”.

Tyrkiets bedste wipeout-bane?

I havet ved hotellets strand ligger en lang mole ud i vandet, og ved molen ligger en cool wipeout-bane med spændende forhindringer, som må anvendes uden omkostninger af alle Nazar-gæster.

Nazars skandinaviske børneklubber

Vores skandinaviske aktivitetsguider underholder børnene i vores egen, fantastiske børneklub Captain Nemos piratklub. Lidt ældre børn kan hænge ud i vores ungdomsklub Chill Out Club – alt sammen inkluderet i prisen!

All Inclusive på Pegasos Club

Pegasos Club har et All Inclusive-program som består af bufféter, snacks, barer, temarestauranter og ubegrænset adgang til is på større dele af dagen. Pegasos Club har endda veganske og vegetariske alternativer i buffétrestauranten som en del af satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Vores gæsters favoritter:

Børnepris til og med 15 år

Vandrutsjebanerne i Captain Nemos Castle

Fartfyldt wipeout-bane for de eventyrlystne

Tyrkiets måske flotteste sandstrand – præcis ved hotellet

Her findes vores egne nordiske guides!

Is inkluderet i prisen – størstedelen af dagen

Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier med børn i alle aldre, som vil have et aktivt hotelområde med meget at vælge imellem og en rigtig god børneklub!

Det her hotel indgår i Nazar Collection, hvor du finder vores mest familievenlige hoteller med vores helt egne skandinaviske børneklubber.

Hvad er Pegasos Planet?

Pegasos Planet er ét stort område som består af tre hoteller og deres fælles omgivelser. Når du bor på et af de tre populære All Inclusive-hoteller Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal må du anvende hele det store fælles område omkring hotellerne og de faciliteter som findes der.

All Inclusive

Pegasos Planet har flere barer både ved de forskellige pools og ved stranden. Ta’ en kold drik ved Pegasos Royal eller hvorfor ikke en tyrkisk kaffe ved poolen på Pegasos Club? Du er også velkommen til at besøge hvilken som helst af temarestauranterne du vil én gang uden ekstra betaling. Vi anbefaler den tyrkiske restaurant med spændende retter som får dig i den rette feriestemning. Barer, snackbarer, iskiosker og temarestauranter kan du anvende uanset hvilket af de tre hoteller du bor på. Dine hovedmåltider skal du derimod spise på den buffétrestaurant som tilhører dit hotel.

Pool og strand

Her er pools for alles smag! Kan du lide fred og ro kan du nyde Pegasos Resorts afslappende pools for voksne. Vil du have musik, mens du bader er det ved Pegasos Club eller Royal som gælder. Og vil du prøve vandrutsjebaner findes de mellam hotellerne Pegasos Resort og Royal i Captain Nemos Castle for de større børn, eller mindre baner for de mindste. Behøver du en pause fra solen findes der indendørspools som ligger i Pegasos Resort og i Pegasos Royal.

Udenfor Pegasos Club ligger en lang mole og ved siden af den en spændende wipeout-bane. Den kan du prøve uden ekstra omkostninger når du rejser med os!

Aktiviteter

Kan du lige du sport og aktiviteter? Hvilket held, her findes godt med sportsgrene at udøve! De tre hoteller deler flere tennisbaner som ligger ved siden af og foran Pegasos Royal. Her findes endda vandsportsaktiviteter ved stranden, fitness og guidede aktiviteter at tage del i på de forskellige hoteller. Og glem ikke at besøge amfiteatrene om aftenen uanset hvilket hotel du bor på. Her bydes der på dans, show, musik og det bedste af alt: Nazars børneklubs minidisco!

Godt at vide

Enkelte barer, restauranter och iskiosker besøges mod en ekstra betaling

All Inclusive på Pegasos Club

Morgen, middag og aften serverer Pegasos Club bufféter med et udvalg af tyrkiske og internationale madretter. Her findes forretter, salater, brød, forskellige gryderetter og et udvalg af frugt og desserter. I buffétrestauranten kan du vælge at sidde og spise indendørs eller ude på terrassen. Både ude og inde i restauranten er der ofte et højt tempo!

Der er også en særlig afdeling, hvor visse former for specialkost serveres – læs mere om dette i fanen ”At rejse med allergi eller madintolerance”.

Barer og snackbarer på Pegasos Club

Hele Pegasos Planet-området har flere barer at vælge imellem og du må besøge alle når du bor på Pegasos Club. Alle tre Pegasos-hoteller har en bar i forbindelse med poolområdet og barer findes også langs med stranden, som indgår i All Inclusive, så du ikke behøver at forlade stranden for en kølende drik. Alle lokale drikkevarer er All Inclusive, og der findes tydelig information om hvilke drikkevarer som indgår. På de tre Pegasos-hoteller kan du også få dig en middagssnack mellem måltider.

Hvilke temarestauranter findes på Pegasos Club?

Det fælles hotelområde Pegasos Planet har tre temarestauranger som du som bor på Pegasos Club er velkommen til at besøge: en tyrkisk, en italiensk og en asiatisk. Én gang i ugen kan du spise middag på en af disse uden ekstra betaling, ved ledighed.

Børnenes All Inclusive

På Pegasos Club findes flere madalternativer for børn! Både i buffétrestauranten og blandt de enklere retter som tilbydes mellem måltider. Desuden indgår is i All Inclusive-konceptet på dele af dagen!

Veganske All Inclusive-alternativer

Pegasos Club indgår i konceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk og vegetarisk udbud till morgen, middag og aften i buffétrestauranten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Pegasos Club:

All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl 10.00-01.00

1 besøg på 1 temarestaurant (ved 1 uges besøg)

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer i strandbaren

Is på større dele af dagen

Snacks under dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold

Drikkevarer på flaske, importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse snacks og besøg udover det inkluderede besøg på temarestaurant indgår ikke i dit All Inclusive-program

Visse af temarestauranterne ligger udendørs, og åbningstiderne afhænger derfor af vejr og årstid

Rygning kan forekomme på udendørs fællesarealer

Et familiehotel med pooludsigt

Pegasos Club er et familiehotel med 417 værelser. Alle værelser er funktionelt og lyst indrettede og har udsigt mod land, poolområdet eller delvist af havet. Værelserne har laminatgulv eller gulvtæppe.

Side by side

Vær sikker på at bo ved siden af dine rejsefæller! Dette er en unik garanti – og perfekt for den store familie eller vennerne som rejser sammen. Book to værelser af samme type og vær garanteret at bo max. tre døre fra hinanden. Denne mulighed er tilgængelig for de fleste af vores værelsestyper. Læs mere om Side by side her.

Dette findes på alle værelser:

Balkon

Central luftkonditionering

Minibar som fyldes op mod ekstra betaling

Wifi mod ekstra betaling

Tv, telefon,

Safety box mod ekstra betaling

Brusekabine og hårtørrer

Godt at vide:

Luftkonditionering er i drift afhængigt af temperatur og årstid

Bestiller du Comfort Class er wifi på værelse inkluderet

På værelserne der vender med landsiden, kan der forekomme støj fra vejen udenfor hotellet

På værelserne der vender mod pool og hav, kan der forekomme støj fra hotellets aftenaktiviteter

Mod betaling

Wifi, safety box, opfyldning af minibar

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset på 23 m² består af et værelse med to rigtige sengepladser og balkon. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max to voksne. Dette værelse kan bestilles som enkeltværelse mod ekstra tillæg.

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelset på 25 m² består af et værelse. Værelset har delvis havudsigt og balkon. Her er to rigtige sengepladser og to ekstra senge i form af sovesofaer, som hver måler 190x80 cm. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max tre voksne og et barn. Op til to børn kan få børnepris.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelset på 38 m² består af to værelser. Værelset har delvis havudsigt og de fleste har balkon. Her er to rigtige sengepladser og to ekstra senge i form af sovesofaer, som hver måler 190x80 cm. Her kræves mindst to fuldt betalende og man kan bo max fire voksne. To barn kan få børnepriser.

Pool og vandrutsjebaner

Ved alle tre Pegasos-hoteller er der forskellige poolområder af forskellig karakter. Du er velkommen til at udforske dem alle i dit eget tempo og vælg dem som passer dig bedst. Udenfor Pegasos Clubs nabohotel Pegasos Resort ligger den noget roligere pool, hvor du kan nyde en kølende svømmetur. Vil du hellere have underhold kan du besøge de forskellige pools på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor der arrangeres aktiviteter og spilles musik.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

Når vi på Nazar spørger vores yngste gæster hvad det bedste har været på ferien, er svaret ofte det samme: Captain Nemos Castle! Vandrutsjebanerne og de børnevenlige pools og bassiner som omgiver det lille vandland, bliver aldrig kedelig og der findes ofte en masse nye legekammerater at lære at kende. Babybassinerne med meget lavt vand giver de små muligheden for et kølende dyp, selvom de ikke har lært at svømme.

Stranden på Pegasos Club

Pegasos Club ligger præcis ved en lang, finkornet, gylden sandstrand som er børnevenlig og lavvandet. Strander byder derudover på flotte solnedgange over havet. Ved stranden ligger en stor, action-pakket wipeout-bane – en bane bestående af oppustelige udfordringer som flyder på vandet. Den kan anvendes helt gratis af alle Nazar-gæster! Banen er åben under højsæsonen, med undtagelser ved dårlige vejrforhold

Her kan du se nogle videoer fra den skønne wipeout-bane.

Skal jeg pakke eget håndklæde til et Pegasos-hotel?

Nej, håndklæder til pool og strand låner du ved hotellets spa uden ekstra betaling. Du låner håndklædet med et kort, som du får ved ankomst til hotellet. Du kan bytte håndklædet hver dag i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på visse tider af dagen.

Dette findes på stranden på Pegasos Club:

Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Godt at vide:

Musik fra de aktive pools høres delvist også ved den roligere pool

Af sikkerhedsmæssige hensyn findes der begrænsninger i forhold til højde/alder på enkelte vandrutsjebaner. Læs mere om regler under fanen ”Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse”.

Nazars børne- og ungdomsklubber!

Captain Nemos piratklub – Nazars børneklub

I vores egen Captain Nemos piratklub kan der males, lejes og spilles en masse! Børnene kan prøve ansigtsmaling og forberede sig til ugens store begivenhed: Captain Nemos fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselsdagskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, som ledes af vores egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. Under Challenge Day får børnene mulighed for at konkurrere med hinanden. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst!

Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklub

De store børn har deres helt egen klub hvor de kan hænge med andre nordiske unge og få nye venner. I vores Chill Out Club kan man dyrke sport, lytte til musik eller nyde solen i hinandens selskab.

Underholdning for børn

Der er fyldt med aktiviteter og underholdning for børn udover børneklubberne på Pegasos Club. Behøver de små en pause fra en masse leg i vandet, er der en legeplads på området og også en lille udendørs spillehal hvor børnene kan spille spil mod ekstra betaling.Men det bedste af alt er vores egen børneklubs minidisco hvor børnene kan danse sammen og vise frem deres nye moves for glade forældre!

Dette findes også på børnenes Pegasos Club:

Børnebassiner og vandrutsjebaner i Captain Nemos Castle!

Børneklubhus med plads til inde- og udendørsleg

Egen buffét i hovedrestauranten

Stor og cool wipeout-bane ved stranden!

Godt at vide om Nazars børn- og ungdomsklubber:

På vores Pegasos-hoteller arrangeres Captain Nemos piratklub 5–6 gange om ugen for børn i alde-ren 4-11 år fra 15. maj - 31. oktober.

Chill Out Club, for unge mellem 12-17 år, og afholdes 2-3 gan-ge om ugen fra 1. juni samt fra 1. - 31. oktober.

Kids Comfort – Tilvalg som gør det nemmere for hele børnefamilien!

Vi på Nazar elsker børn, og vi ønsker at alle i familien skal kunne slappe af på ferien! På Pegasos Club kan du bestille Kids Comfort og få en klapvogn, en børnestol og en elkedel levereret til værelset. Efterlad barnevognen derhjemme og gør ferien endnu lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg når du bestiller din rejse.

Hvilke aktiviteter er der på Pegasos Club?

Pegasos Club og hele Pegasos Planet tilbyder masser af aktiviteter for både børn og voksne gæster. Under dagen kan du deltage i nogen af de mange aktiviteter som arrangeres ved poolområderne eller på stranden. Flere aftener i ugen er der underholdning i enkelte af amfiteatrene og hvad kan være bedre end at slutte endnu en feriedag af med en kølende drink i udendørsbaren på Pegasos Club?

Wifi

Wifi i lobbyen er uden ekstra betaling, men er på værelserne mod ekstra betaling. Hvis du bestiller Comfort Class er wifi på værelset inkluderet. Hastigheden på hotellets wifi varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Pegasos Club:

Beachvolleyball, tennis, dart og bordtennis blandt meget andet!

Et udvalg af underholdning på Pegasos Club:

Aftenunderholdning, dans og underholdning på det store udendørs amfiteater

Læs mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, tennisbane, leje af tennisudstyr, wifi på værelset i tilfælde af at du ikke har bestilt Comfort Class

Spa på Pegasos Club

På Pegasos Club kan du bestille tid til spa! Spaen tilbyder massage og et udvalg af behandlinger som eksempelvis hamam – det tyrkiske bad, manicure eller pedicure.

Bestil hamam-pakken

På Pegasos Club kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken indeholder traditionel skrubbning og skummassage og 30 minutters afslappende oliemassage. Du skal blot vælge hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din rejse! Læs mere om hamam-pakken her.

Fitness og træning på Pegasos Club

På Pegasos Club tilbydes der godt med aktiviteter for dig som vil holde kroppen i gang på ferien. Vær med til vandgymnastik eller aerobics- og step-timer med ledes af de dygtige internationale aktivitetsguider. Af og til holdes der timer for morgengymnastik og udstræk. På Pegasos Planet-områdets øvrige hoteller findes både fitness og en indendørspool som Pegasos Clubs gæster frit kan benytte.

Et udvalg af træningsmuligheder på Pegasos Club:

Morgengymnastik og udstræk

Vandgymnastik

Vandpolo

Aerobics og step

Mod betaling

Behandlinger i spaet, hamam og sauna

Incekum/Alanya

Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Rejse med særskilte behov

Specialkost som f.eks. glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Club, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefrie ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Hastigheden på hotellets wifi varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Med de fantastiske familiefaciliteter og vores børneklubber har vi på Nazar givet dette hotel fire N.

Mad og drikke

I hovedrestauranten er der ofte megen aktivitet – og under højsæsonen er der ofte trængsel. Tips! Tilrettelagt dine restaurantbesøg efter hvornår der ikke er den største trængsel.

Softice serveres kun under visse dele af sæsonen.

Børn og unge

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og retter sig mod alle børn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for aldersgruppen 12–17 år og er åben 2-3 gange i ugen fra juni til august, samt i oktober.

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved de aktive pools er der ofte meget livlig stemning, høj musik og iblandt en del trængsel.

Wipeout-banen er åben dagligt fra kl. 10.00 til 18.00 fra og med 15. maj og indtil slutningen af september. Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder, ligesom sæsonen for wipeout-banen kan påvirkes af vejrforholdene. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for at benytte wipeout-banen. Min. højden er 110 cm., og børn mellem 6-10 år kan kun benytte banen sammen med en voksen.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, pooldybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane

37 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vandrutsjebane

20 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vandrutsjebane

47 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vandrutsjebane

8,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben grøn vandrutsjebane

35 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben gul vandrutsjebane

6,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal hvid vandrutsjebane

4 m lang, pooldybde 1,20 m.

Børnepool (svampen)

5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutsjebane

28,5 m lang, pool dybde 1,30 m.

Hvid tunnel

11,5 m, pooldybde 1,30 m.

Åben pool

6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.

Børnepool Mickey Mouse 1

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2

5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort på ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

 

 • Reserverede solsenge på stranden
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • 2 morgenkåbe og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst
   

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections