Nyhed

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 15 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 15 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
200 m 
Centrum
2 km 
Blue Sea Holiday Village
Blue Sea Holiday Village_1
Blue Sea Holiday Village_2
Blue Sea Holiday Village_3
Blue Sea Holiday Village_4
Blue Sea Holiday Village_5

Hyggeligt hotel i naturskønne omgivelser

Det familievenlige All Inclusive-hotel Blue Sea Holiday Village ligger, omgivet af grønne områder, tæt på den lille landsby Afandou på Rhodos. Dette er ikke et hvilket som helst område, Rhodos længste strand ligger nemlig en kort gåtur fra hotellet.

Blue Sea Holiday Village har et bredt udvalg af pools til alle i familien. Til de mindste er der et lille piratskib og nogle mindre vandrutsjebaner. For de større børn er der også vandrutsjebaner med lidt mere fart!

Til sommeren 2023 flytter Captain Nemo og hans piratklub ind på Blue Sea Holiday Village! Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde børnene på vores spændende temadage. Læs mere under overskriften ”For børn og unge”.

På Blue Sea Holiday Village er der aldrig langt til en bid mad. Udover buffetrestauranten, hvor du spiser dagens hovedmåltider, er her en foodcourt der serverer græske og Italienske retter i dagtimerne. Hotellet har naturligvis også barer, men også en lille gelateria. Her finder du drinks, snacks, is, crepes og vafler, alt naturligvis All Inclusive.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Masser af pools og rummelig strand

Blue Sea Holiday Village har et generøst område med flere pools for badelskere i alle aldre. Til de yngste gæster er der flere børnebassiner, et lille piratskib og vandrutsjebaner i tilpas størrelse. Der er selvfølgelig godt med solsenge og parasoller til dig, der foretrækker at sidde ved poolkanten i skyggen.

Stranden i Afandou ligger syd for Faliraki Beach og er en strand med et lidt langsommere tempo, omkring 200 meter fra hotellet. Du kan altid finde en del af den lange strand, hvor der ikke er så mange mennesker. Stranden er også fremragende til snorkling, da vandet er helt klart.

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, solsenge og parasoller på stranden

Aldrig langt til en bid mad

Udover hovedrestauranten, hvor du kan nyde både græske og internationale retter, er der en food court med lettere retter fra forskellige køkkener. Hvis du hellere vil have noget koldt, er der en gelateria, og også drikkevarer i flere forskellige barer. Der tilbydes gluten- og laktosefrie alternativer samt alternative retter til forskellige typer af fødevareallergier.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre indholdet og tidspunkterne for All Inclusive-programmet uden forhåndsadvarsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer vil blive annonceret ved ankomst til hotellet.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. Til mænd gælder shorts eller lange bukser i ordentlig stil. Badetøj, badetøfler og ærmeløst tøj er ikke tilladt.

Captain Nemos skandinaviske børneklub

Et par gange om ugen arrangerer børneklubben sjove temaaktiviteter. Det kan f.eks. være sørøver for en dag på Pirate Day med både skattejagter og en ægte piratskole. Eller sjove vandaktiviteter og lege på Splash Day. Temaerne varierer fra uge til uge.

Aftenens store begivenhed er helt klart minidiskoteket, hvor børn i alle aldre kan danse til de største feriehits! Minidiskoteket bliver arrangeret mindst to gange om ugen.

Alle Nazar-børn har fri adgang til piratklubben, som ledes af vores egne engagerede og skandinavisktalende aktivitetsguider.

Captain Nemos piratklub er åben tre dage om ugen for børn i alderen 4-11 år fra 1. juni til 13. august og fra 1. til 31. Oktober.

Træne, konkurrere eller shoppe?

Der er masser at lave her for dem, der ikke vil ligge stille! Hotellet har aktiviteter for alle i familien. Kan du lide motion er der et veludstyret fitnesscenter, tennis, vandbasket og fodbold, eller hvorfor ikke udfordre nogen i minigolf, bueskydning eller dart? Naturligvis har Blue Sea Holiday Village et animationshold, der arrangerer konkurrencer, spil og shows for gæsterne. En aften om ugen bliver de endda inviteret til græsk aften med live band!

Omkring 20 km væk ligger Rhodos by, hvor du kan tage en historisk rundvisning eller en shoppingtur.

Alle de stilfulde værelser på Blue Sea Holiday Village har tv, aircondition, telefon, safety box, minikøleskab og wifi. Badeværelset har bruser og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dette dobbeltværelse er på 24 m². Her er enten en dobbeltseng eller to enkelsenge. Værelset kræver minimum to fuldt betalende gæster, og der kan bo højst to voksne. Værelset kan også bookes som et enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer

Dobbeltværelse Large er på 26 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa for to personer som måler 200x160 cm. Her kan højst bo fire voksne og værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, med mulighed for at få en barnepris for to børn.

Familieværelse, 3-6 personer

Familieværelse, 3-6 personer

Denne værelsestype er på 35 m² og har fire rigtige sengepladser samt en ekstraseng i form af en sovesofa som måler 200x160 cm. Værelset kræver minimum tre fuldt betalende gæster og her kan bo højst fire voksne og to børn. Det er muligt at få børnepris til to børn.

I hotellets wellnessafdeling kan du nyde af fuldstændig afslapning efter en dag i solen. Slap af i indendørspoolen eller book en massage- eller skønhedsbehandling.

Mod betaling

Spa og behandlinger

Indenfor og udenfor hotelområdet er der trapper og forskel i niveau.

Transfertiden fra lufthavnen til hotellet er omkring 40 til 50 minutter, afhængig af trafikken. Transferbussen kan nogle gange stoppe ved flere destinationer og så er transfertiden op til 1 time og 30 minutter. Den nøjagtige rute for transferbussen er afhængig af lokale forhold og bestemmes på stedet.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre indholdet og tidspunkterne for All Inclusive-programmet uden forhåndsadvarsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer vil blive annonceret ved ankomst til hotellet.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. Til mænd gælder shorts eller lange bukser i ordentlig stil. Badetøj, badetøfler og ærmeløst tøj er ikke tilladt.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. 

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections