Belek, Tyrkiet

Land of Legends Kingdom

Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 30 respons
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 30 respons

7 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
9 km 
Centrum
5 km 
Land of Legends Kingdom
Land of Legends Kingdom_1
Land of Legends Kingdom_2
Land of Legends Kingdom_3
Land of Legends Kingdom_4
Land of Legends Kingdom_5

Luksuriøst børnehotel midt i forlystelsespark!

Fra lang afstand kan du se den store forlystelsespark Land of Legends, hvor høje rutsjebaner tårner op i landskabet og også den imponerende hvide bygning med store søjler og enorme statuer troner flot. Alting ser meget fornemt ud, og måske også en smule pompøst og prangende ud, men så snart du kommer inden for på hotellet er det som en helt ny eventyrlig verden åbenbarer sig – en verden og et univers af fantasi, kulør, energi og kreativitet!

Land of Legends Kingdom er et luksuriøst hotel, som ligger lige ved siden af selve forlystelsesparken og vandlandet og det store underholdnings- og shoppingområde som Land of Legends er. Som gæst på hotellet har fri adgang til alt dette så ofte du vil og så mange gange du vil!

Her hos Nazar har vi set mange hoteller, men vitterligt intet som dette! Land of Legends Kingdom er så meget mere end blot et luksushotel, og det er vitterlig en oplevelse bare at gå rundt på hotellet, hvor der er sjove interaktive skærme, spejle som har hurlumhej-hus-effekter, festlige og underholdende figurer og karakterer i lobbyområdet – og så vil børnene (og andre slikmunde) uden tvivl klappe i deres hænder over den smukke slikbuffet i lobbyen.

Familierne vælger helt klart dette hotel på grund af børnene, da alt er fantasifuldt indrettet med børnenes tanker, ønsker, behov og ikke mindst drømme for øje. Ambitionen har været et univers, som bringer familien sammen, det skal være sjovt, man skal udforske, lege, le, underholdes og finde sit indre legebarn frem – det er virkelig lykkedes at skabe et helt unikt hotel, hvor netop disse tanker er lykkedes!

Hos Nazar har vi aldrig før set så børnevenlige og fantasifulde værelser, som vitterligt også bare er en oplevelse i sig selv! Mens I bor på Land of Legends Kingdom har I All Inclusive, som betyder at måltiderne er betalt hjemmefra og at I kan nyde et stort og varieret All Inclusive-udbud. Gå ikke glip af det spektakulære show, der hver aften foregår lige foran hotellet.

Land of Legends Kingdom er et af vores Premium Collection-hoteller, som er vores absolut skønneste og mest luksuriøse hoteller. Dette hotel er desuden det mest børnevenlige og eventyrlige hotel som Nazar tilbyder!

Forlystelsesparken er åben for alle med dagsbillet, men som gæst på Land of Legends Kingdom har du flere fordele i selve parken.

Land of Legends Kingdom ligger i Belek, og du kan vælge at kombinere dit ophold her således at du bor 3 nætter her og 4 nætter på enten det nærliggende luksuriøse Rixos Premium Belek eller vores populære familiehotel Pegasos World.

Kunstigt anlagt sandstrand og et hav af vandpjask!

Det helt store trækplaster hvad angår pools, badning og vandpjask er Land of Legends enorme vandland, som er en del af den store forlystelsespark lige overfor hotellet. Denne har du naturligvis fri og ubegrænset adgang til under dit ophold på Land of Legends Kingdom.

I vandlandet er der både vilde mavekildende vandrutsjebaner, en skøn Lazy River, hvor du driver afsted i en oppustet stor badering, Wave pool, en kold (og herligt forfriskende) pool og mange sjove, vandplaskende oplevelser.

Der er flere forskellige pools i forlystelsesparken, og to af disse pools er helt eminent bygget som sandstrande med blødt hvidt sand, så du kan stadig få sand mellem tæerne og nyde forfriskende dukkerter selvom der er et stykke til havet.

Visse områder omkring de pools der er i vandlandet, er forbeholdt gæster på Land of Legends Kingdom, og her viser I blot jeres armbånd for at få adgang til disse afspærrede områder. Det er også muligt at forkæle sig selv udover det sædvanlige og leje en cabana, hvor du både kan nyde selve den charmerende stråtækte cabana og forskellige pakker som inkluderer mad og drikkevarer.

Der er en også en fin indendørs pool på selve Land of Legends Kingdom, som du kan tage en dukkert i. Hvis I har lyst til en dukkert i havet og en strandtur, så kan I benytte jer af den gratis bus, som kører til det nærliggende luksuriøse hotel Rixos Premium Belek, hvor I kan nyde den indbydende pool og dejlige strand.

 

Mod betaling

Alle dyreoplevelser, samt snorkle og dykkerture i det store akvarium, leje af private cabanas og enkelte oplevelser i forlystelsesparken, blandt andet surfing.

Drikkevarer, snacks og mad på Rixos Premium Belek.

Slikkepinde og muffins på morgenbuffeten

Når du rejser med Nazar til Land of Legends Kingdom, så kan du nyde de mange glæder ved en All Inclusive-ferie, da både de tre hovedmåltider, drikkevarerne i barene og slikket i de opsigtsvækkende slikbuffetter er inkluderet i prisen, og således allerede er betalt hjemmefra.

Morgen- og aftensmad serveres som store, indbydende buffter i hovedrestauranten, mens frokosten kan nydes på Fast & Good i forlystelsesparken. Disse steder serverer lækre snack i løbet af dagen: Qum Qum, Pizza Ekspress, The Farm og Zippline Cafe. Inde i forlystelsesparken finder du også restauranten Reef's à la carte og barerne La Plancha og Tropical Bar, som er inkluderet i dit All Inclusive-program.

Hovedrestauranten er indrettet i et stort, lyst lokale hvor der er først og fremmest er tænkt på børnene. Der er således borde og stole i børnestørrelser ved siden af de normale spisepladser, og et stort, lækkert udvalg med mange af børnenes absolutte favoritter. Og mon ikke at de fleste vil både måbe og klappe i deres hænder over, at der både er muffins og kulørte slikkepinde at finde som en del af den store buffet.

Der er flere barer på hotellet, og særligt populær er den store juicebar i underetagen. Denne er berømt for sine mange juicer og børnevenlige drinks. Som gæst med Nazar har du som en del af din All Inclusive-pakke også drikkevarer inkluderet i de forskellige barer The Legends Pub, Nyssa bar og Vitamin bar. Enkelte drinks kan dog være mod ekstrabetaling.

Til Land of Legends Kingdom hører også tre à la carte-restauranter, som du kan besøge mod betaling - en libanesisk, en italiensk og en sushi/asiatisk fusionsrestaurant, som hedder ”Nemo”. Sidstnævnte ligger under gadeniveau og har enorme vinduespartier til det store akvarium i Land of Legends, og du kan således nyde en imponerende udsigt til de mange kulørte fisk og hajer, mens du nyder et lækkert måltid. Bestil gerne bord på forhånd.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Alle besøg på à la carte-restauranterne, snacks og nogle drikkevarer i barerne. Udover de nævnte frokost og snacksteder, fungerer de mange spisesteder, isboder og cafeer på selve Land of Legends området som selvstændige enheder og er ikke inkluderet i All Inclusive-udbuddet.

Paradis for legeglade børn!

Det vil virkelig være svært at få børnene med hjem igen, og I skal være indstillet på at det vitterlig er på børnenes præmisser – og de vil elske jer for denne oplevelse. For det er Land of Legends Kingdom virkelig – en oplevelse!

Hele underetagen er indrettet som et gigantisk, pulserende og fænomenal legeområde, hvor det hele bimler og bamler, og ungerne vil elske det! Her er ligeledes en stor spillearkade, hvor alt er inkluderet og der er flere PlayStation-rum, hvor man kan sidde og spille med og mod andre gæster (hvis det ikke er nok med den PlayStation 4 der er på værelset).

Der er adskillige sjove spil og interaktive legemuligheder, og der arrangeres også en masse kreative aktiviteter og lege i løbet af dagen og aftenen. Blandt de mest populære aktiviteter er ansigtsmaling, negledekoration, air hockey, fingermaling og børne-Zumba.

I underetagen ligger også en stor og bar, hvor børnene kan hænge ud – og måske udfordre hinanden til et spil PlayStation, som bliver vist på de gigantiske skærme som fylder hele væggen bag baren.

Børnene vil utvivlsomt have en fest – også i denne del af hotellet, og det kan altså være svært at få dem til at tage med hjem, når det er tid til det!

Aktiviteter i verdenklasses lige udenfor døren

Når du bor på Land of Legends Kingdom er der jo et væld af aktiviteter lige udenfor din hoteldør i den nærliggende forlystelsespark med tilhørende vandland, i store shopping området ligesom der er mange spændende spisesteder. En mere detaljeret gennemgang af selve parken, og de mange muligheder kan du se her.

Hotellet har et veludstyret fitnesscenter med mange forskellige maskiner, vægte og træningsudstyr, samt en lækker spa-afdeling hvor der også er en dejlig indendørs pool.

Forlystelsesparken/vandlandet

Vandlandet og forlystelsesparken i Land of Legends ligger på et og samme område, og her venter et hav af oplevelser, udfordringer, vandpjask, sjov og gode timer sammen.

Her er masser af dejlige pools, og et væld af vandsprøjtende vandrutsjebaner, som både vil udfordre de vovelystne og vandglade. Hold tungen lige i munden og lær at stå oprejst på surfbrættet, eller tag på dykkertur i det store akvarie. I kan også gå i 5D biografen, hvor et godt råd er at tage badetøj på når I skal derind.

Selv på lang afstand fra Land og Legends kan du se den gigantiske, imponerende og en anelse frygtindgydende rustjebane – Hypercoaster – som er 1300 meter lang, kører om til 115 km/t og på sit højeste punkt er ikke mindre end 61 meter høj.

Prøv også en tur i den sjove ”Typhoon Coaster”, hvor du også får en på opleveren! Udover disse to imponerende rutsjebaner er her adskillige sjove forlystelser for både store og små.

Læs og se meget mere om alle de oplevelser som venter jer i det store Land of Legends her.

Ekstravagant show i verdensklasse!

Gå ikke glip af det spektakulære og imponerende show, der foregår lige foran hotellet, og som folk kommer langvejs fra for at overvære. Det er sammensat af den dygtige kunstner Franco Dragone, der også har lavet og koreograferet flere Las Vegas shows, Cirque de Soleil shows, og store kunstneres shows, heriblandt andet Celine Dion. Det vil uden tvivl være en oplevelse du sent glemmer!

De mest fantastiske og eventyrlige værelser

Wow! Simpelthen bare Wow! Sådan reagerer de fleste når de kommer ind på værelserne på hotellet. Hos Nazar har vi i hvert fald aldrig set så børnevenlige og fantasifulde værelser, og vi er overbeviste om at særligt børnene nærmest ville være tilfredse med at holde ferie på selve værelset, som vitterligt også er en oplevelse i sig selv!

Alle værelserne på Land of Legends Kingdom er tematiserede værelser med søde, tegnede romerske gladiatorer og soldater, og overalt på værelset er der herlige og pudsige detaljer, som det er sjovt for børnene at gå på opdagelse i.

Fire at de fem etager er indrettet med i blå farver, mens den sidste etage er indrettet i lyserøde nuancer. Det er desværre ikke muligt selv at vælge hvilken farve værelse du vil bo i, men vi noterer naturligvis gerne dit ønske – dog uden at kunne garantere dette.

På alle værelserne er der gulvtæppe, tv, PlayStation 4 (spil lånes i receptionen mod depositum) og LCD projektor, minibar, safety boks, hårtørrer, centralstyret aircondition, kaffe- og te faciliteter, skrivebord med stol og gratis wifi.

Også badeværelser er indrettet med tanke på børnene, så der blandt andet er et indbygget trappetrin, så de bedre kan nå håndvasken.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 38 m² er der to almindelige sengepladser samt to sovesofaer (190x100 cm). Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

Dobbeltværelse Connection, 4-7 personer

Dobbeltværelse Connection, 4-7 personer

Dobbeltværelse Connection på 79 m² er egentlig to dobbeltværelser med to almindelige sengepladser i samt to sovesofaer (190x100 cm)i hvert værelse. Dobbeltværelse Connection har to TV og to toiletter. Værelset kræver min. fire fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og tre børn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

Nyd en privat stund i smukke omgivelser

Spa-afdelingen på Land of Legends Kingdom er utrolig lækker, luksuriøs og et pragtfuldt åndehul midt i det herlige og hektiske virvar der ellers er på hotellet. Her er en behagelig atmosfære og smukke omgivelser, og det kyndige, søde personale står parat til at forkæle dig med skønne, afslappende og afstressende behandlinger.

Der er en dejlig indendørs pool og mange hyggelige kroge og hjørner, hvor man kan slappe af mellem behandlingerne. Saunaen, poolen og det tyrkiske bad kan benyttes uden betaling.

 

Mod betaling

Alle behandlinger

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Når du bor på Land of Legends Kingdom, får du et særligt armbånd på, så du kan gå ind og ud af forlystelsesparken og vandlandet så ofte som du vil.

Ved ankomsten til parken, sætter du penge ind på dit armbånd og dette fungerer så som betaling mens I opholder jer i området. Når I skal ud af forlystelsesområdet, henvender I jer blot ved skranken og får udbetalt evt. overskydende beløb.

Håndklæder til indendørspoolen, samt til de mange pools ved vandlandet udleveres ved henholdsvis spa-afdelingen og i selve vandlandet, mod fremvisning af det armbånd du får på, når du bor på hotellet.

Af sikkerhensyn er der begrænsninger på højde/alder på visse vandrutsjebaner.

Selvom der er meget inkluderet i det store All Inclusive udbud, kan der være visse drikkevarer, snacks og madvarer i forlystelsesparken som ikke er inkluderet i prisen, ligesom der kan være forlystelser der koster ekstra. På disse spisesteder kan du mellem kl. 10-18 spise frokost som en del af din All Inclusive-pakke:

Følgende steder serverer mellem kl. 12-22 forskellige specialiteter:

Derudover er også disse barer er del af All Inclusive-udbuddet:

De mange spisesteder, isbode og cafeer rundtomkring på selve Land of Legends området fungerer som selvstændige enheder og er ikke inkluderet i All Inclusive-udbuddet.

Programmet for de mange aktiviteter på Land of Legends Kingdom varierer fra dag-til-dag, ved ankomst får I udleveret en oversigt over nøjagtigt hvilke aktiviteter der er planlagt, mens I holder ferie her.

Da hotellet, hvor end eventyrligt, fantastisk og imponerende det er, godt kan være en smule overvældende i længden, anbefaler vi at du planlægger dit ophold på Land of Legends Kingdom således at du kombinerer det med et ophold på et andet hotel, og bor tre nætter her og fire nætter på enten Rixos Premium Belek eller Pegasos World.

 • Fast & Good
 • Pizza Ekspress (Pizza)
  • Qum Qum (Snacks)
  • Pizza Ekspress (Pizza)
  • The Farm (frisk frugt, friskpressede juice og smoothies, limonade og milkshakes)
  • Zippline Cafe (kaffe og te)
  • The Legends Pub (drinks fra menuen er mod ekstra betaling)
  • Nyssa Bar & Patisserie
  • Ayanna Bar

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections