Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gæsternes vurdering
3.4 af 5
Baseret på 118 respons
Gæsternes vurdering
3.4 af 5
Baseret på 118 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Strand
170 m 
Centrum
0 km 
Amaryllis Hotel
Amaryllis Hotel_1
Amaryllis Hotel_2
Amaryllis Hotel_3
Amaryllis Hotel_4
Amaryllis Hotel_5

Hyggeligt byhotel med central beliggenhed

Amarylis er et populært byhotel tæt på det meste. Med 170 meter til stranden og 10 minutters gåafstand til den gamle bydel i Rhodos by, er du på det rette sted uanset om du foretrækker shopping eller sol og bad.

Der er et væld af restauranter, barer, cafeer og butikker lige undenfor døren, og så er der kun 15-20 minutters gågang til den charmende og hyggelige gamle bydel Old Town.

Hotellet har en restaurant og en hyggelig bar hvor mange gæster vælger at omgås. Her indgår ingen måltider, men der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension, som serveres på nabohotellet Vassilia Hotels restaurant i form af buffet.

Værelserne er enkelt indrettet, og har alle balkon. Der er gratis wifi over hele hotellet og på værelserne.

Tæt på stranden

Blot få minutters gang fra hotellet finder du stranden Windy Beach, hvor du kan sole og svømme. Stranden består af småstensblandet sand og 50 m fra stranden er der caféer, restauranter og barer, når du behøver ny energi. Windy Beach er det perfekte sted at nyde solen, for her lufter det dejligt.

Morgenmad eller halvpension?

Der er som udgangspunkt ingen måltider inkluderet på hotellet, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, der serveres som buffet i nabohotellet Vassilis´restaurant. Til morgenmaden indgår kaffe og te, mens du til de øvrige måltider selv køber drikkevarer. Hvis du tilkøber halvpension er morgenmaden inkluderet, og så vælger du mellem at have frokosten eller aftensmaden inkluderet.

Hotellets egen restaurant har en behagelig stemning, og mange gæster gør dette til deres stamsted. Der er et stort udbud af restauranter, barer, cafeer, så snart du træder uden for hotellet, så du skal ej gå langt for at finde mad og en kold forfriskning.

Mod betaling

Alle drikkevarer samt mad udover eventuel tillkøbt måltidspakke.

Enkle værelser uden dikkedarer

Værelserne er enkelt og simpelt indrettet uden de store dikkedarer. Alle værelserne har egen balkon med udsigt over de små hyggelige gader i Rhodos by. Her er fri wifi, minibar, aircondition, flisegulv og tv. Der er safety boks, som koster ekstra. Badet har brusebad eller badekar samt hårtørrer.

Der er en brusebad eller badekar på badeværelset.

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Værelset er på ca. 25 m² og kræver mindst to fuldt betalende, og der kan maks bo tre personer. Her findes to rigtige sengepladser med mulighed for en ekstra seng som måler 200x90 cm. Værelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran hotellet.Du skal derfor være forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

Da hotellet ligger så centralt, må den del støj både i dag, aften og nattetimerne forventes.

Deponeringsboks er mod betaling.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Amarylis har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har udskiftet alle pærer med LED-pærer for at reducere elektricitet forbruget.

• De har udskiftet de gamle brusehoveder med nye vandbesparende.

• De indsamler brugt madolie, som derpå bliver afhentet, så det ikke forurener naturen.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections