Incekum, Tyrkiet

Pegasos Royal

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 562 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 562 respons

8 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 

Populært familiehotel med fed wipeout-bane

Pegasos Royal er et af Nazars absolut bedste og mest populære familiehoteller – og det siger ikke så lidt!

Nazars egne børneklubber er aflyst for 2021, men tilbage igen med fuld styrke i 2022. I sæsonen 2021 kan man deltage i hotellets egne, internationale børneklub. Følgende gælder for 2022:

Vores egne, passionerede skandinaviske aktivitetsguider står på spring for børnene i Captain Nemo’s piratklub, ungdomsklubben Chill Out Club, vores svømmeskole Swim a’hoy og sidst men ikke mindst bager de småkager med børnene i Mini Chefs bageskole – altsammen inkluderet i prisen! Derudover rejser børn til og med 15 år til nedsat pris.

Familiehotellet har et bredt All Inclusive program med store buffeter, temarestauranter og ikke mindst fri adgang til is. Hotellet deler sit udendørsareal med nabohotellerne Pegasos Resort og Pegasos Club, hvilket betyder, at du betaler for ét hotel, men får hele tre hotellers faciliteter! Vores guider på hotellet gør alt de kan for at sikre, at du og din familie får en uforglemmelig ferie.

All Inclusive-hotellet ligger i Incekum, som betyder ”finkornet sandstrand” på tyrkisk. Dette er netop hvad du får på Pegasos Royal, der ligger direkte på en kilometerlang, gylden, lavvandet og meget børnevenlig sandstrand. Her er rigelig med plads til at tage sol og lege i vandkanten. I vandet udenfor denne skønne strand, er der en fed wipeout-bane med flere vilde forhindringer, der frit kan besøges af alle Nazars gæster.

For endnu mere vandplaskeri og sjov, kan du bade i de tre hotellers mange pooler, og suse ned ad vandrutsjebanerne i vandlandet Captain Nemo’s Castle.

Pegasos Royal er et af vores bedste familiehoteller, med vores skandinaviske børneklub Captain Nemo’s piratklub og svømmeskole (Nazars nordiske børneklubber er tilbage i 2022), og er derfor en del af vores Nazar Collection.

Finkornet sandstrand og vild wipeout-bane

Som gæst på Pegasos Royal kan du glæde dig til mange solrige oplevelser. Du kan du også benytte alle pooler på både Pegasos Resort og Pegasos Club, så det bliver ikke svært at finde en pool, der passer til lige netop dig.

Den store pool udenfor hotellet er centrum for dagens aktiviteter. Her findes fine små træbroer over vandet, skyggende træer i baggrunden og en herlig og livlig stemning i løbet af dagtimerne. Foretrækker du at slappe af i ro og mag, kan du søge hen i stillepoolen, der ligger ved Pegasos Resort.

Pegasos Royals børnevenlige og sjove vandland Captain Nemo’s Castle er bygget som et flot piratskib, hvor den ene hurtige vandrutsjebane efter den anden snurrer sig ned mod poolen. Her findes bølgende vandrutsjebaner for de modige, mindre vandrutsjebaner og et separat småbørnsområde for de mindste.

Stranden, der løber langs det enorme hotelområde, er i en klasse for sig og en af Tyrkiets fineste strande. Sandet er finkornet og gyldent, vandet er dejlig lavvandet og meget børnevenligt. Her finder du noget så unikt som en action-spækket wipeout-bane! Denne forhindringsbane består af store oppustelige forhindringer der flyder på vandet præcis ved hotelstranden. Den har hentet inspiration fra tv-programmet af samme navn og kan frit benyttes af Nazars gæster. Wipeout-banen tager vandaktiviteter til et nyt niveau og her kan hele familien udfordre hinanden og sammen plaske, hoppe og løbe rundt. Banen er åben i højsæsonen, dog med undtagelse af ved dårlige vejrforhold.

Her kan du se nogle videoer fra den skønne wipeout bane.

På Pegasos Royal får du håndklæde til pool og strand uden tillæg. Du kan bytte dit håndklæde ud hver dag ved spacenteret.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Regningen er betalt hjemmefra!

Når du holder ferie på Pegasos Royal kan du rigtigt slappe af da det hele er All Inclusive og regningen allerede er betalt hjemmefra! Dagens tre hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant, der er fyldt med mange lækre ting. Her er der ofte gang i den og en livlig stemning. Du kan vælge at spise indendørs eller udenfor på den hyggelige terrasse.

Buffeterne indeholder et bredt sortiment af tyrkiske specialiteter og internationale retter, hvor mange bliver tilberedt efter dine ønsker. Børnene har selvfølgelig deres helt egen buffet, hvor de kan vælge mellem mange børnevenlige favoritter. Der er også en særlig afdeling, hvor visse former for specialkost serveres – læs mere om dette i fanen ”At rejse med allergi eller madintolerance”.

Det meste af sæsonen serveres softice i iskiosken – med to forskellige smagsvarianter! Man har selvfølgelig også tænkt på de laktoseintolerante, der kan få laktosefri ispinde. I perioder, hvor der ikke er softice, er der i stedet normal is.

Om aftenen kan du forkæle dig selv med en drink på Pegasos Royals hyggelige udendørsbar, Buddha Bar – en perfekt afslutning på dagen! Alle lokale drikkevarer indgår selvfølgelig i All Inclusive programmet.

Som gæst på Pegasos Royal har du fri adgang til tre temarestauranter, der fordeler sig på det store område, der deles med nabohotellerne. Du kan vælge mellem følgende køkkener: Italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Hvis der er plads, kan du gratis besøge én af disse restauranter én gang per uge, og vi anbefaler at du booker bord i forvejen. Visse af temarestauranterne ligger udenfor og derfor afhænger disse åbningstider af vejr og sæson.

 

Mod betaling

Drikkelse på flaske, importerede drikkevarer, friskpresset juice, drikkevarer på diskoteket, tyrkisk kaffe. Besøg på temarestauranterne udover det inkluderede besøg.

Vores egne skandinaviske børneklubber

Nazars egne børneklubber er aflyst for 2021, men tilbage igen med fuld styrke i 2022. I sæsonen 2021 kan man deltage i hotellets egne, internationale børneklub, hvor lederne taler engelsk. 

Hotellets egne internationale miniklub arrangeres seks dage om ugen og der findes program for børn i forskellige aldre: minigruppe 4-6 år, maxigruppe 7-11 år og teenagegruppe 12-16 år. Miniklubben er åben for- og eftermiddag og der er masser af sjove aktiviteter som passer til de forskellige aldersgrupper, som f. eks. Sport, lege, klip og klister og forskellige udfordringer. Aftenens store begivenhed er selvfølgelig miniklubben som starter kl. 20:30, hvor børn i alle aldre danser de bedste sommerhits.

Følgende gælder for sæsonen 2022:

Nazars dygtige skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde de mindste gæster i vores børneklub, ungdomsklub og svømmeskole.

Captain Nemo's piratklub

Nazars Captain Nemo’s piratklub har til huse i hyggelige små træhytter, hvor der er rigeligt med plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædning til ugens store tilløbsstykke: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, der ledes af vores egne, passionerede, skandinaviske aktivitetsguider.

I løbet af hele ugen lærer børnene forskellige danse, der vises i optrædener til minidisco, der arrangeres fem aftener om ugen. Captain Nemo’s piratklub er åben fem dage om ugen fra maj til oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Vores aktivitetsguider taler skandinavisk.

Chill Out Club

De større børn har også mulighed for at hænge ud med andre nordiske unge og finde nye jævnaldrende venner i Nazars skandinaviske Chill Out Club. Her er der mulighed for at dyrke sport, høre musik eller bare nyde solen i hinandens selskab. Ungdomsklubben er for unge i alderen 12-16 år og er åben 2-3 dage om ugen fra maj til oktober.

Swim a’hoy svømmeskole

En ferie på Pegaos Royal indbyder til masser af badning og vandaktiviteter, og det er derfor vigtigt at børnene føler sig trygge i vandet. I Nazars skandinaviske svømmeskole Swim a’hoy, lærer børnene at svømme med hjælp fra instruktører, som alle har en officiel svømmeinstruktøruddannelse. Forestil dig børnenes stolthed, når de fortæller vennerne, at de lærte at svømme på ferien!

Svømmeskolen finder sted 2-4 gange om ugen i perioden juni-oktober og er helt gratis! Børnene er inddelte i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Den yngste gruppe fokuserer først og fremmest på tryghed og leg i vandet, mens den ældre gruppe tilbydes rigtig svømmeundervisning. Tilmelding sker hos aktivitetsguiderne på destinationen. Der er et begrænset antal børn per gruppe.

Mini Chefs - Nyhed!

Klar, parat, bag! Et af vores populære initiativer i børneklubben er Mini Chefs! Her kan børnene bage og pynte småkager med hjælp fra vores dygtige aktivitetsguider. Når kagerne er bagt færdigt skal de naturligvis også nydes på en lille picknic med Captain Nemo og hans pirater.

Genopdag dit indre legebarn

I hverdagen kan det være svært at finde tid og energi til nye aktiviteter – og derfor har Pegasos Royal sørget for at tilbyde masser af aktiviteter og faciliteter til familieferien. Du kan forsøge dig med beachvolley og tennis eller klassikere som bordtennis og dart. Her er også en spillehal, der har rigtige sjove spillemaskiner. Om aftenen arrangeres forskellige shows i amfiteatret, hvor du også fem gange om ugen kan overvære det populære minidisco.

Skal du have nogle ferieminder med hjem, kan du besøge shopping arkaden i underetagen samt butikkerne i lobbyen, hvor du kan handle lædervarer, smykker og souvenirs. I underetagen findes også et minimarked, hvor du bl.a. kan købe snacks, solcreme, badedyr og lignende fornødenheder.

Kan du lide at jogge, vil du sikkert synes om løberunden, der er anlagt rundt om hotelområdet. Runden er i alt 1,5 km. – det er med andre ord op til dig, hvor mange runder, du har energi til – perfekt for en løbetur om morgenen. Du kan også besøge fitnesscenteret til en svedig gang træning. Her findes også en indendørspool og et spacenter.

Der er fri wifi i lobbyen og mod betaling kan du få login oplysninger til dit værelse.

 

Mod betaling

Spillehal, nogle vandsportsaktiviteter, tennisbane, leje af tennisudstyr, wifi på værelset medmindre du booker Comfort Class.

Bo op til otte personer sammen i flotte værelser!

Værelserne på Pegasos Royal er friske og hyggelige, med laminatgulv og vægge i lyse farver. Stilen er moderne og tidløs med møbler i lyst træ og tekstiler i feminine aubergine og lilla farver til at give rummet varme og liv. Store spejle og fin belysning åbner rummet op og skaber en hjemlig atmosfære.

Alle værelser på familiehotellet har centralstyret aircondition, der er styret af temperatur og sæson, tv, telefon, føntørrer, safety box, brusekabine og minibar. Mod betaling kan du få wifi på værelset. Husk, at hvis du booker Comfort Class, er wifi på værelset inkluderet i prisen.

For de af værelserne, der vender mod landsiden, kan der forekomme en del støj fra den store hovedvej, der løber ude foran hotellet. På værelserne, der vender ud mod havet, kan der være en smule støj fra aftenaktiviteterne på hotellet.

Side by side

Nu kan du være sikker på, at du bor ved siden af dine venner i rejseselskabet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familie eller venneparrene, som rejser sammen. Book to værelser og vær garanteret at bo højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Alle dobbeltværelserne er ca. 28 m² og vender mod havsiden, så du har en flot udsigt over Middelhavet og hotelområdet. Udover to rigtige sengepladser har værelset et skrivebord og god opbevaringsplads til kufferter og tøj. Her kan man bo op til to voksne og et barn, der sover i en ekstraseng, der måler 190x90 cm. Værelsestypen kræver mindst to fuldt betalende, men kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Side by side: Når du bor på dette værelse, kan du sikre dig, at du bor max tre døre fra et andet dobbeltværelse.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelserne er ca. 31 m² og består af to rum, der er forbundet af en bred skydedør, så man i dagtimerne kan benytte det ene værelse som opholdsrum i direkte forlængelse af soveværelset. Opholdsrummet er indrettet med to sovesofaer (190x80 cm) og et sofabord, mens soveværelset er indrettet på samme måde som i dobbeltværelset. Man kan bo max tre voksne og et barn i et familieværelse, og op til to børn kan få børnepris. Man skal være mindst to fuldt betalende. Værelset kan også bookes for en person, mod tillæg. Værelset kan mod ekstra betaling bookes med havudsigt. 


Side by side: Når du bor på et familieværelse, kan du sikre dig, at du bor max tre døre fra et andet familieværelse, uanset om du vælger land- eller havudsigt.

Familie Connection, 4-8 personer

Familie Connection, 4-8 personer

Denne værelsestype giver jer mulighed for at bo hele otte personer sammen! Suiten består af to familieværelser forbundet med en dør, og er dermed ca. 62 m². Man skal være mindst fire fuldt betalende, og her er plads til otte personer, dog højst seks voksne. Op til fire børn kan rejse til børnepris. Havudsigt er inkluderet.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuite, 3-4 personer

Her får man to separate værelser med to rigtige sengepladser i hver. Værelset er ca. 39 m² og vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. På balkonen findes der møblement for to personer. Her kan man bo op til fire voksne, og man skal være mindst tre fuldt betalende.

Værelse for en voksen og to børn

Enten et dobbeltværelse eller et familieværelse med landudsigt (se beskrivelse ovenfor). Her kan der bo én voksen sammen med op til to børn, som betaler børnepris. Det er ikke muligt selv at bestemme, hvilken værelsestype man får. 

Mod betaling

Wifi, medmindre du booker Comfort Class.

Nyd en skøn hamam-pakke!

Har du prøvet et traditionelt tyrkisk bad? Alle de døde hudceller bliver skrubbet bort, og din krop slapper helt af med en skøn sæbeskumsmassage. Så er du klar til den perfekte solbrændte hud, der også holder længere.

I Pegasos Royals spacenter står de professionelle behandlere klar til at forkæle dig med massage samt forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, der vil få dig til at føle dig som født på ny. Behandlingerne er mod ekstra betaling.

Kontakt vores guider på hotellet, som kan fortælle mere om spacenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lækre hamam-pakke med forkælelse for krop og sjæl.

 

Mod betaling

Alle behandlinger samt brug af spacenterets faciliteter.

Fine værelser for funktionshæmmede

På Pegasos Royal findes et antal handicapværelser, som består af to rum adskilt af en glasskydedør. Værelset er på 31 m² og har plads til to voksne og to børn. Både soveværelset og det kombinerede sove- og opholdsrum er indrettet i lyse farver med moderne interiør og tæpper. Badeværelset er udstyret med bruser og en badetaburet. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Dørene til badeværelset åbner indad, så hvis du bruger kørestol, kan her være en smule trangt, når du lukker døren.

Alle værelser har central aircondition, tv, telefon, minibar og selvfølgelig balkon og deponeringsboks. Mod betaling kan du også få trådløst internet. der findes tre rigtige sengepladser og en sovestol, som kan slås ud til seng med målene 90x190 cm. Værelserne vender mod landsiden, og der kan derfor være en smule støj fra hovedvejen, der løber ude foran hotellet.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede.

Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er dog ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og der findes ikke regulære ramper ved stranden. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd

 • Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse.
 • Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.
 • Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Bemærk, at Comfort Class skal bookes senest en uge inden afrejse.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverede solsenge på stranden
 • À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • 2 morgenkåber og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst


OBS: Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Incekum/Alanya

Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

At rejse med allergi eller madintolerance

Specialkost som f.eks. glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefrie ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Pegasos Royal har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har droppet brugen af engangsvandflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filteret vand i glas.

• Der er ansat et grønt team på hotellet, som organiserer forskellige arrangementer med og for gæsterne – det kan være at plante nye træer, rydde op i naturen og på stranden.

• Stranden har blåt flag. For at opnå dette er der væsentlige krav som skal overholdes, herunder skal der blandt andet tages mikrobiologiske prøver af badevandet som efterlever den høje standard og de nedsatte krav.

• På hotellets strand vokser der Sandliljer, som er en truet planteart. Der er informationstavler rundt om på hotellet, som informerer gæsterne om at respektere og beskytte disse.

• Sidste år blev der plantet 3000 træer i hotellets navn i samarbejde med organisationen TEMA. Disse træer er blevet plantet i Denizli region i Tyrkiet.

• Hotellet støtter flere sociale ansvarlighedsprojekter, blandt andet ydes der hjælp til skoler i hotellets lokal område og der laves donationer til flere organisationer, som støtter udviklingshæmmede børn og børnenes beskyttelse.

Nazars egne børneklubber er aflyst for 2021, men tilbage igen med fuld styrke i 2022. I sæsonen 2021 kan man deltage i hotellets egne, internationale børneklub.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – og særligt i højsæsonen kan der være lidt trængsel ved buffeten. Det kan derfor være en god ide at tilpasse dit måltid efter når ikke der er ”myldretidstrafik”.

Softice serveres kun i visse perioder af sæsonen.

Wipeout-banen er åben dagligt kl. 10-18, i perioden fra slut maj til slut september. Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder, ligesom sæsonen for wipeout-banen kan påvirkes af vejrforholdene. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for at benytte wipeout-banen. Min. højden er 110 cm., og børn mellem 6-10 år kan kun benytte banen sammen med en voksen.

Følgende information om Nazars egne børneklubber gælder for sæson 2022:

Nazars piratklub er åben fem dage om ugen fra maj til oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for børn i alderen 12-16 år og er åben 2-3 dage om ugen fra maj til oktober. Bemærk, at det populære piratkrydstogt er en udflugt, der kan fås mod betaling – og altså ikke en børneklubsaktivitet.

Swim a’hoy finder sted 2-4 gange om ugen i perioden juni-oktober. Børnene er inddelte i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Instruktørerne har alle en officiel svømmeinstruktøruddannelse, og svømmeskolen er helt uden omkostninger. Tilmelding sker hos aktivitetsguiderne på destinationen, og der er et begrænset antal børn per gruppe.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, pooldybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane

37 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vandrutsjebane

20 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vandrutsjebane

47 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vandrutsjebane

8,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben grøn vandrutsjebane

35 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben gul vandrutsjebane

6,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal hvid vandrutsjebane

4 m lang, pooldybde 1,20 m.

Børnepool (svampen)

5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutsjebane

28,5 m lang, pool dybde 1,30 m.

Hvid tunnel

11,5 m, pooldybde 1,30 m.

Åben pool

6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.

Børnepool Mickey Mouse 1

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2

5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections