Incekum, Tyrkiet

Pegasos Royal

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 437 respons
Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 437 respons

8 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 

Populært familiehotel med eventyrlig Wipeout-bane

Pegasos Royal er et af Nazars absolut bedste familiehoteller – og det siger ikke så lidt! Børn op til 16 år rejser til nedsat pris, og Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider står på spring for børnene i vores egen Captain Nemo’s piratklub og vores svømmeskole Swim a’hoy – alt sammen inkluderet i prisen!

Selve navnet Incekum betyder ”finkornet sandstrand” på tyrkisk, og det er lige præcis, hvad du får på Pegasos Royal, der ligger direkte på en 1 km lang, gylden, lavvandet og meget børnevenlig strand, hvor der er god plads til at slikke sol, lege i vandkanten og bygge fantasifulde sandslotte. På denne fantastisk strand findes der en topmoderne Wipeout-bane i havet med flere vilde forhindringer - og den kan bruges gratis af alle Nazars gæster. Pegasos Royal er et af vores mest populære familiehoteller, og da det samtidig er det af vores hoteller, der har flest familieværelser, er her masser af plads også til din familie.

Hotellet ligger i Incekum, ca. 25 km udenfor Alanya og deler sit område med nabohotellerne Pegasos Resort og Pegasos Club. Det betyder at du betaler for et hotel, men får tre hotellers faciliteter. 

Pegasos Royal er et af vores helt store trækplastre, og vores guider på hotellet gør alt, hvad de kan, for at sikre, at også du får en uforglemmelig ferie.

Finkornet sandstrand og vild Wipeout-bane

Som gæst på Pegasos Royal kan du glæde dig til mange solrige oplevelser. Du kan du benytte alle pools på både Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos Club, så det bliver ikke svært at finde en pool, der passer til lige netop dit behov.

Stranden, der løber langs det enorme hotelområde, er i en klasse for sig og en af Tyrkiets fineste strande. Sandet er finkornet og gyldent og vandet er vældigt lavvandet. På denne dejlige strand finder du noget så unormalt som en actionspækket Wipeout-bane, som kan benyttes gratis af Nazars gæster! Denne forhindringsbane består af store oppustelige forhindringer der flyder på vandet præcis ved hotelstranden og har hentet inspiration fra tv-programmet af samme navn. Denne bane tager vandaktiviteter til et helt andet niveau og her kan alle vovehalse udfordre sig selv eller hinanden i noget som nærmest kan ligne kampene der bliver udkæmpet i tv-programmet ”Wipeout”. 

Tag i mod udfordringen og plask, hop og leg rundt på denne unikke aktivitet, som man absolut ikke ser på hvert hotel! Banen er åben dagligt fra 10:00 til 18:00, mellem den 15. maj og 15. september. Bemærk venligst, at vejrforholdt som fx vind og bølger kan gøre at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder. 

Her kan du se film og billeder fra den vilde Wipeout-bane.

Den store pool foran hotellet er centrum for dagens begivenheder. Her er et fint lille anlæg med træbroer, der går over vandet, og høje, skyggefulde træer i baggrunden. I dagtimerne hersker her en herlig, livlig stemning, mens børnene svømmer om kap eller flyder af sted på deres badedyr. Foretrækker du at slappe af i ro og mag, så kan du ty til stillepoolen, der ligger ved Pegasos Resort. Eller du kan gå på opdagelse og prøve en ny pool hver dag!

Pegasos Royals vandland Captain Nemo's Castle er flot anlagt som et piratslot, hvorfra den ene fartfyldte vandrutsjebane efter den anden snor sig af sted ned mod poolen. Her er høje og vovede vandrutsjebaner for de modige og mindre vandrutsjebaner samt et separat småbørnsområde til de mindste. Vil du gerne holde dine børn med selskab, mens de udforsker vandlandet, er der opsat solsenge rundt om poolen, så du kan følge med i, hvordan de bliver modigere og modigere og måske til sidst begiver sig op i de helt vilde vandrutsjebaner.

Husk, at du har håndklæde til pool og strand uden tillæg. Du kan dagligt bytte til nye håndklæder ved spa-centret.

Vandrutsjebaner 

Pegasos Royal

Kamikaze 1
16 m lang, pooldybde 1,20 m.  

Kamikaze 2
54 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane
37 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Captain Nemo’s blå vandrutsjebane
20 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Captain Nemo’s orange vandrutsjebane
47 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Captain Nemo’s gule vandrutsjebane
8,5 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Royal åben grøn vandrutsjebane
35 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Royal åben gul vandrutsjebane
6,5 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Royal hvid vandrutsjebane
4 m lang, pooldybde 1,20 m. 

Børnepool (svampen)
5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år. 

 

Pegasos Resort 

Stor gul rutsjebane
28,5 m lang, pool dybde 1,30 m. 

Hvid tunnel
11,5 m, pooldybde 1,30 m. 

Åben pool
6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.  

Børnepool Mickey Mouse 1
5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2
5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3
5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der på nogle af vandrutsjebanerne begrænsninger i forhold til højde/alder. Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Regningen er betalt hjemmefra!

Dagens tre hovedmåltider indtages i hovedrestauranten på Pegasos Royal, der bugner af specialiteter og populære livretter. Du kan vælge at spise indendørs eller udendørs på terrassen. 

Til morgenmaden kan du nyde friskbagt brød og forskelligt pålæg og oste, frugt og internationale morgenmadsprodukter, ligesom buffeten byder på et udvalg af lune morgenretter. Inden, du får set dig om, står en lækker frokostbuffet klar, og du når næsten at blive helt stresset, når det lidt senere bliver tid til aftensmaden. Her kan du prøve et bredt sortiment af tyrkiske specialiteter og internationale retter, hvoraf mange bliver tilberedt på stedet og efter dine særlige ønsker. I hovedrestauranten findes en afdeling hvor der serveres et vist niveau af specialmad, frem for alt for gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerans. Læs mere om specialtilpasset mad og allergiformular længst nede på denne side under "At rejse med allergi eller madintolerance". 

Som et ægte børnehotel har Pegasos Royal også en særlig børnebuffet i hovedrestauranten. Under sæsonen serveres der i visse perioder den blødeste softice i iskiosken - i to smagsvarianter! Og som om dette ikke var nok, så er der også laktosefrie ispinde! I perioden hvor der ikke serveres softice, serveres der almindelig is.

Der er gang i den, når dagens hovedmåltider serveres, og børnene får lov at mæske sig med alle deres livretter samtidig med, at de sludrer med alle de nye venner, de har mødt ved poolen eller i børneklubben. Især i højsæsonen kan der være lidt trængsel ved buffeten, så prøv eksempelvis at variere jeres spisetider alt efter hvornår, der er ”myldretid”.

Om aftenen bør du unde dig selv en drink i Pegasos Royals hyggelige udendørs bar, Buddha Bar. Selve baren er overdækket med et stort sejl, som om aftenen er oplyst og skaber en helt særlig, eksotisk stemning. Her er god plads med borde, bænke og stole fordelt i et fint lille anlæg med blomsterbede og buske. Det er den perfekte afslutning på dagen, når du sidder her og betragter stjernerne, der langsomt kommer frem, mens dagens mange indtryk synker ind.

Som gæst på Pegasos Royal har du fri adgang til tre temarestauranter, der ligger sig på det store hotelområde, som hotellet deler med nabohotellerne Pegasos Resort og Pegasos Club. Du kan vælge mellem følgende køkkener: Italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Hvis der er plads kan du gratis besøge én af disse restauranter en gang per uge. Visse af temarestauranterne ligger udenfor og derfor varierer deres åbningstider alt afhængigt af vejr og sæson.

Husk at reservere bord hos Guest Relations på dit eget hotel. Alle lokale drikkevarer indgår, mens hvis du vil have vin på flaske eller importerede drikkevarer, koster det ekstra. Temarestauranterne er meget populære, så det kan godt betale sig at planlægge jeres besøg i god tid og bestille bord i forvejen. 

Mod betaling

Drikkelse på flaske og importerede drikkevarer, friskpresset juice, drikkevarer på diskoteket, tyrkist kaffe. Besøg på tema-restauranterne udover det inkluderede besøg.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen morgenmad Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Frokost Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Aftensmad Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Børnebuffet Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Kaffe & kage   16:30 - 17:00
À la carte   19:00 - 21:00
Midnatssnacks   23:30 - 00:00
Is   11:00 - 21:00
Snacks   11:30 - 16:30
Buddha Bar   10:00 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Disco   23:00 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 01:00
Promenade Bar   18:00 - 00:00

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson. Tema-restauranter kan anvendes så længe, der plads.

Slap af – vi sørger for underholdningen!

Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde de mindste gæster i vores børneklubber.

Captain Nemo's piratklub

Nazars Captain Nemo’s piratklub har til huse i det grønne område på vej over mod Pegasos Royal i hyggelige, små træhytter, hvor der er god plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædningen til ugens helt store begivenhed: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen selv møder op for at blive fejret med fødselsdagskage og sang. Det er helt frit at deltage i piratklubben, som bliver ledet af Nazars skandinaviske aktivitetsguider.

Børneklubben er åben fem dage om ugen fra maj til oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Lederne taler dansk eller skandinavisk!

Swim a'hoy svømmeskole

Forestil dig dine børns stolthed, når de tilbage i skolen kan fortælle, at de har lært at svømme i ferien!  En ferie på Pegasos Royal indbyder til masser af badning, og derfor er det vigtigt, at børnene føler sig trygge i vandet. Alle vores instruktører har fået en officiel svømmeinstruktøruddannelse. Svømmeskolen er inddelt i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Holdet for de yngste børn er primært fokuseret på leg og tryghed i vandet, mens holdet for de lidt ældre børn tilbyder rigtig svømmeundervisning. På Pegasos Royal og Pegasos Resort arrangeres svømmeskolen 2-4 gange i ugen i løbet af juni-august.

NB: Tilmelding til aktivitetsguiderne på destinationen, begrænset antal børn pr. gruppe.

Mod betaling

Piratkrydstogt.

Genopdag dit indre legebarn

I hverdagen kan det være svært at finde tid og overskud til nye aktiviteter – og derfor har Pegasos Royal sørget for at stille et væld af faciliteter til rådighed, som hele familien kan samles om i ferien. I kan forsøge jer med beachvolleyball og tennis eller klassikere som bordtennis og dart. Der er også en spillehal, som har rigtige sjove spillemaskiner. Om aftenen arrangeres forskellige shows i amfiteatret, og det er også her, at du 5 gange om ugen kan overvære det populære minidisco, hvor børnene stolt opfører de danse, som de har lært i dansskolen.

Der er gratis trådløst internet i lobbyen, og mod betaling kan du også få adgang fra dit værelse.

Skal du have nogle ferieminder med hjem, kan du besøge shoppingarkaden i underetagen samt butikkerne i lobbyen, hvor du kan handle lædervarer, smykker og souvenirs. I underetagen findes også et minimarked, hvor du bl.a. kan købe snacks, solcreme, badedyr og lignende fornødenheder.

Hører du til de sportslige, vil du helt sikkert sætte pris på, at der er anlagt en løberute rundt om hotelområdet. Turen er på i alt 1,5 km, og så er det op til dig selv, hvor mange runder, du har energi til – bare pak løbeskoene og skynd dig ud og nyd suset fra bølgerne og den friske morgenluft, mens resten af hotellet langsomt vågner op!

I fitnesscenteret i underetagen kan du også bringe balance i regnskabet, hvis de mange dage med dejlige middage har efterladt ridser i samvittigheden. Her er også en indendørs swimmingpool.

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, tennis, oplyst tennisbane, leje af tennisudstyr, trådløst internet på værelset medmindre du booker Comfort Class, hvor trådløs internetadgang på værelset er inkluderet.

Bo op til otte personer sammen i renoverede værelser!

I løbet af vinteren og foråret 2013 gennemgik Pegasos Royal en omfattende renovering og værelserne er friske og moderne. Værelserne fik nyt laminatgulv og blev malet i lyse, lette farver. Stilen er moderne og tidløs med møbler i lyst træ og tekstiler i feminine aubergine og lilla farver til at give rummet varme og liv. Store spejle og ny belysning åbner rummet op og skaber en hjemlig atmosfære.

Rejser du med hele familien, så book vores nye værelsestype, Familie Connection, hvor der er plads til op til 8 personer, og 4 børn rejser til børnepris. Læs mere nedenfor.

Dobbeltværelserne, familieværelserne og Familie Connection har badeværelse med badekar, hvor du kan nyde et dejligt langt, afslappende karbad, mens familiesuiterne har brusekabine. Alle værelser har central aircondition, der er åben afhængig af temperatur og sæson, tv, telefon, hårtørrer, deponeringsboks og minibar. Mod betaling kan du få trådløst internet på værelset. Husk, at hvis du booker Comfort Class, er trådløst internet på værelset inkluderet i prisen.

For de af værelserne, der vender mod landsiden, kan der forekomme støj fra den store hovedvej, der løber ude foran hotellet. På værelserne, der vender ud mod havet, kan der være en smule støj fra aftenaktiviteterne på hotellet.

Side by side!

Nu kan du være sikker på, at I bor ved siden af dine venner i rejseselskabet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familie eller venneparrene, som rejser sammen.

Book to værelser og vær garanteret at bo højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Alle dobbeltværelserne vender mod havsiden, så du har en flot udsigt over Middelhavet og hotelområdet. Ud over en dobbeltseng eller to enkeltsenge har værelset et skrivebord og god opbevaringsplads til kufferter og tøj. Her kan I bo op til to voksne og et barn, der sover i en ekstraseng. Værelsestypen kræver mindst to fuldt betalende, men kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg. 

Side by side: Når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor maks tre døre fra et andet dobbeltværelse. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelset består af to rum, der er forbundet af en bred skydedør, så I i dagstimerne kan benytte ekstraværelset som et opholdsrum i direkte forlængelse af soveværelset. Ekstraværelset er indrettet med to sovesofaer og et sofabord, mens soveværelset er indrettet på samme måde som et standarddobbeltværelse. Sovesofaerne i det kombinerede sove- og opholdsrum måler hhv. 200 x 140 cm og 200 x 76 cm, når de er slået ud. I kan bo op til tre voksne og et barn i et familieværelse, og op til 2 børn kan få børnepris. I skal være mindst to fuldt betalende. Værelset kan mod ekstra betaling bookes med havudsigt.

Side by side: Når du bor på et familieværelse kan du sikre dig, at du bor maks tre døre fra et andet familieværelse, uanset om du vælger land- eller havudsigt. 

Familie Connection, 4-8 personer

Denne nye værelsestype giver jer mulighed for at bo hele otte personer sammen! Suiten består af to familieværelser forbundet med en dør. I skal være mindst fire fuldt betalende, og her er plads til otte personer, dog højst seks voksne. Op til fire børn kan rejse til børnepris. Havudsigt er inkluderet.

Familiesuite, 3-4 personer

Her får I to separate værelser, hvor det ene er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge og i øvrigt i samme stil og med samme interiør som hotellets øvrige værelser. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. På balkonen findes der møblement for to personer. Her kan I bo op til fire voksne, og I skal være mindst tre fuldt betalende.

Værelse for en voksen og to børn

Enten et dobbeltværelse eller et familieværelse (se beskrivelse ovenfor). Her kan der bo en voksen sammen med op til to børn, som betaler børnepris. Det er ikke muligt selv at bestemme, hvilken værelsestype man får.

Mod betaling

Trådløs internetadgang, medmindre du booker Comfort Class.

Nyd en skøn hamam-pakke!

Har du prøvet et traditionelt tyrkisk bad? Alle de døde hudceller bliver skrubbet bort, og din krop slapper helt af med en skøn sæbeskumsmassage. Så er du klar til den perfekte solbrændte hud. 

I wellnesscenteret står de professionelle behandlere klar til at forkæle dig med massage og forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, der vil få dig til at føle dig som født på ny (mod ekstra betaling).

Kontakt vores guider på hotellet, som kan fortælle mere om wellnesscenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lækre hamam-pakke med forkælelse for krop og sjæl.

Mod betaling

Peeling, massage og andre behandlinger samt brug af wellnesscenterets faciliteter.

Fine værelser for funktionshæmmede

På Pegasos Royal findes et antal handicapværelser, som består af 2 rum adskilt af en glasskydedør. Værelset er på 31 m² og har plads til 2 voksne og 2 børn. Både soveværelset og det kombinerede sove- og opholdsrum er indrettet i lyse farver med moderne interiør og tæpper. Badeværelset er udstyret med bruser og en badetaburet. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Dørene til badeværelset åbner indad, så hvis du bruger kørestol, kan her være en smule trangt, når du lukker døren.

Alle værelser har central aircondition, tv, telefon, minibar og selvfølgelig balkon og deponeringsboks. Mod betaling kan du også få trådløst internet. Sengene i det kombinerede sove- og opholdsrum er sovesofaer, som måler hhv. 200 x 140 cm og 200 x 76 cm. Værelserne vender mod landsiden, og der kan derfor være en smule støj fra hovedvejen, der løber ude foran hotellet.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede.

Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er dog ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og der findes ikke regulære ramper ved stranden. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd

 • Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse.
 • Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.
 • Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Bemærk, at Comfort Class skal bookes senest en uge inden afrejse.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverede solsenge på stranden
 • À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • Morgenkåbe og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst


OBS: Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Incekum/Alanya

Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

At rejse med allergi eller madintolerance

Specialkost som f.eks. glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefrie ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra