Nyhed

Kolymbia, Rhodos

Blue Sea Island

Vegan Friendly by Nazar
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
Vegan Friendly by Nazar
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
Kolymbia 200 m, Rhodos by 27 km 
Blue Sea Island
Blue Sea Island_1
Blue Sea Island_2
Blue Sea Island_3
Blue Sea Island_4
Blue Sea Island_5

Tropisk inspireret hotel på Rhodos

Tænk dig et lille resort på Hawaii, hvor indretningen er designet i naturlige jordfarvede nuancer, og naturmateriale som rattan, blandet med jungleplanter og græske hvidpudsede facader. Det er det, du bliver mødt af, når du kommer till Blue Sea Island udenfor byen Kolymbia på Rhodos.

Her er alt i overkommelig størrelse. Hotellet er opdelt i to dele – hovedbygningen som ligger ned mod stranden, og anneksbygningen på den anden side af vejen med det lille vandland.

På Blue Sea Island indgår en frisk og lækker All Inclusive, du kan bade i det krystalklare hav ved en smuk strand og slappe af eller lege i de forskellige pools.

Vi på Nazar anbefaler det her chikke hotel til familier med lidt mindre børn, og til par som vil komme lidt væk fra bylivet. Du vil sætte pris på et stilrent hotel i lidt mindre format, og hvis du er vegetar eller vegan, kommer du til at stortrives her!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Krystalklart hav og idyllisk græsk strand

Blue Sea Island har ialt fire pools. En pool ved hver af de to hotelbygninger, en pool i vandlandet og en indendørspool som er beregnet at stå klar i 2023. I gult, hvidt og lyseblåt ligger Blue Sea Islands lille vandland klar til at tage imod glade små børn. Vandlandet har fire rutsjebaner. Liggestole og parasoller indgår selvfølgelig ved alle pools.

Hotellet ligger lige ned til havet. De få trappetrin ned til vandet er prydet af smuk mosaik, og du har selskab af imponerende klipper når du kaster dig ud i det himmelblå klare hav. Under beskyttelse af stråparasoller og med fødderne gravet ned i sandets små sten, ligger du fantastisk her – hele dagen lang, hvis du vil! Selv her på stranden indgår parasoller og liggetsole, og her er desuden en lækker og trendig strandbar med herlige forfriskninger.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter

Rigtig All Inclusive à la Middelhavet

I den stilfulde hovedrestaurant spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. Her er næsten alt hvad hjertet kan begære, lækkert og enkelt dækket frem i en dejlig buffet. Til frokost er der græske og internationelle retter sammen med et sundere udvalg for dig der vil spise sundt. Et hjørne med mad for børn, kan du også finde til både frokost og aftensmad, og selv veganske og vegetariske alternativer tilbydes, så Blue Sea Island er et af Nazars Vegan Friendly-hoteller. Under beskyttende stråtag kan du spise dine måltider på den lyse terrasse.

Der er tre barer, som tilhører hovedbygningen – lobbybaren som har kaffe og drinks, og strandbaren som serverer kølige drinks og cocktails. I hjørnet i hovedpoolen finder du en perfekt placering af poolbaren. Det er bare at hoppe op af poolen, hvis du har brug for at fylde på med lidt væske, og slå dig ned under det skyggende stråtag. I det lille vandland ved anneksbygningen, ligger der en fjerde bar, som serverer øl, sodavand og snacks.

På pizza og pastastationen ved poolområdet, kan du snuppe dig noget nemt at spise i forbifarten, hvis det er lidt for trist at forlade poolområdet når maven begynder at knurre.

I patisseriet og ved isboden, kan du dæmpe din sukkertrang med en vaffel, en crepe eller en is. Du skal jo nyde din ferie, og det dufter helt fantastisk når du går forbi! Healthy Bar Outlet hedder stedet for dig, der vil leve sundere på ferien. Vælg blandt nylavede friske salater og dejlig frisk frugt.

På den græske temarestaurant udforsker du ægte græsk madglæde og forlader restauranten mæt og tilfreds efter en stemningsfuld aften.

Dresscoden i restauranterne er det man kalder for smart casual. Badetøj og sandaler er ikke tilladt. Til mænd gælder shorts eller lange bukser i ordentlig stil og trøje eller skjorte med ærmer.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer

Plask, leg og minidisco

Hvis børnene bliver trætte af vandlege i rutsjebanerne, kan de blive underholdt i hotellets egen børneklub for børn mellem 4–12 år, og som er igang næsten hver dag. Børnene kan træne på sine dansmoves til minidiscoet, som bliver holdt ved amfiteateret nogle aftener i løbet af ugen.

På poolområdet ved vandlandet er der, udover rutsjebanerne, en legeplads i miniformat og børneklubben kan også have forskellige aktiviteter kørende under åben himmel sammen med de internationelle aktivitetsguider rundt om på området.

Vandpolo eller shoppingtur i Rhodos by?

Hvad siger du til basketball i poolen? Der er mange måder at aktivere sig på, på Blue Sea Island. Hvadenten du kan lide dart, bordtennis, tennis eller vandpolo, så er der masser at lave her!

Det flersprogede internationelle animationsteam kan sætte gang i dagen med lidt let gymnastik og arrangerer dagligt forskellige lege. Om aftenen underholder de med musikal og cabaret, sketches og konkurrencer i det hvide amfiteater.

En gang om ugen kommer der et græsk band og inviterer til en traditionel græsk aften. 

Vil du købe noget fint med hjem, kan du tage en runde i hotellets egen shop. Ellers bør du helt sikkert tage ind til Rhodos by på en ordentlig shoppingtur. Bussen mod Rhodos by tager ca. 45 minuter og stopper lige udenfor hotellet.

Wifi indgår uden ekstra afgift på hela Blue Sea Island.

Et naturinspireret sted at bo med mexicanske vibes

De harmoniske værelser er udført i en romantisk bohemisk stil, med jordfarver og med stilrene Aztek-mønstre i værelserne. En del værelser ligger i hovedbygningen og en del i anneksbygningen.

Alle værelser har tv, telefon, aircondition, wifi, minikøleskab, klinkergulve, safety boks, og balkon eller terrasse. På badeværelset er der en brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse for 2 personer, 2 personer

Dobbeltværelse for 2 personer, 2 personer

I dobbeltværelset på 20 m² er der to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, og her kan bo højst to voksne. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse for 3 personer, 3 personer

Dobbeltværelse for 3 personer, 3 personer

I dobbeltværelset på 20 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa, som måler 190x85 cm. Her kan der bo højst tre voksne, eller to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til et barn.

Familieværelse, 4-6 personer

Familieværelse, 4-6 personer

I familieværelset på 40 m² er der to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af sovesofaer, som måler hver 200x160 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og to børn, her kan bo højst fem voksne eller fire voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris til et børn.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. 

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections