Nyhed!

Side, Tyrkiet

Saygili Beach Hotel


Morgenmad indgår i prisen
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
1,2 km (Side) 

Hotel i Side nær stranden

Saygili Beach Hotel er et charmerende hotel beliggende i et populært område med en rigtig god beliggenhed i Side. Dette hotel passer til alle fra par og pensionister til vennegrupper. Du kan gå en kort gåtur til Side centrum ad den hyggelige promenade.

Hotelrestaurant med morgenmad eller All Inclusive

Buffetrestauranten, som ligger lige ud til poolområdet, serverer dig, der har morgenmad inkluderet i din rejse samt dem, der rejser All Inclusive. Her ligger også hotellets poolbar, hvor du kan nyde en forfriskende feriedrink i solskinnet.

50 meter fra populær strand!

På Saygili Beach Hotel bor du i enkle og praktiske værelser, der har det, du har brug for til en behagelig ferie. Hotellet har en lille pool og endda en sjov vandrutsjebane! Kun 50 meter fra hotellet ligger en meget populær strand.

Vores gæsters favoritter:

 • Beliggenheden! Tæt på både stranden og centrum af Side
 • Poolområde med lille vandrutsjebane
 • Vælg All Inclusive i din pris!

Vi anbefaler dette hotel til dem, der ønsker at bo til en overkommelig pris med deres venner eller partner på en rigtig god beliggenhed. Også, hvis du kan lide at udforske og tage på udflugter på din ferie, er dette stedet for dig!

Det her hotel indgår i Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisværdige All Inclusive-hoteller.

Morgenmad eller All Inclusive?

Når du rejser til Saygili Beach Hotel, kan du vælge enten All Inclusive eller kun morgenmad i rejsens pris. Du spiser alle måltider i hotellets buffetrestaurant, som ligger ved siden af poolområdet. I buffeten kan du nyde forskellige retter fra det tyrkiske køkken og forskellige internationale køkkener.

Poolbar med kolde og varme drikke

Ved siden af den lille restaurant ligger også hotellets egen poolbar. Her nyder du i løbet af dagen velsmagende lokale drikkevarer i middelhavsvarmen, der passer til både store og små.

Te og kaffe med kage om eftermiddagen

Når eftermiddagen kommer, er det tid til at holde en kaffepause! Så byder hotellet på te eller kaffe og kage til dem, der har lyst til noget sødt før aftensmaden.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften
 • Visse lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem 10.00-22.00
 • Te eller kaffe og kage mellem 16.00-17.00

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Rygning kan forekomme på udendørs fællesarealer

Importerede drikkevarer, nogle lokale drikkevarer, friskpresset juice og drikkevarer på flaske er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program.

Hotelværelser med spændende design

Værelser på Saygili Beach Hotel er lyst indrettede med hvide møbler og trædetaljer. Væggene er beklædt med mørkt tapet i skarp kontrast til lyset. Alle værelser har balkon og klinkegulv.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon
 • Individuel luftkonditionering
 • Mini køleskab
 • Wifi, tv, telefon
 • Safety boks mod betaling
 • Brusekabine

Godt at vide:

Minikøleskabe tilbydes uden indhold, men kan fyldes med egen mad og drikke

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2–3 personer

Dobbeltværelse, 2–3 personer

I dobbeltværelset på 19 m² er der to rigtige senge og en ekstra seng på 200x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og højst to voksne kan bo her. Dobbeltværelset kan også bestilles som enkeltværelse mod tillæg. I grundprisen for dobbeltværelset er morgenmad inkluderet. Værelset kan bestilles med All Inclusive mod et tillæg.

Er der en pool på Saygili Beach Hotel?

Ja, Saygili Beach Hotel har en dejlig pool i et poolområde omgivet af hotelbygningen og buffetrestauranten. Omkring poolen står liggestole med tilhørende parasoller og venter i solen. Tag en pause fra solbadning, og tag til poolbaren ved siden af for at fylde op med en forfriskende drink. Hop i poolen via den snoede lille vandrutsjebane, der er åben et par timer om dagen.

Tæt på en af Sides mest populære strande

Vil du tage en dukkert i havet i ferien? I så fald har du kun 50 meter fra hotellet ned til den nærmeste strand. Denne strand er fyldt med caféer og restauranter og er en af de mest populære i Side. Det varme, lave vand gør den ideel til familier med små børn. Her er der også forskellige vandsportsaktiviteter at prøve mod et ekstra betaling.

Dette findes på stranden på Saygili Beach Hotel:

 • Solsenge og parasoller
 • Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Stranden har finkornet sand med indslag af småsten og vandet er meget lavt

På stranden tilbydes liggestole og parasoller i et afgrænset område gratis for hotellets gæster

Håndklædeservice

Der er ingen håndklædeservice på dette hotel. Du kan købe pool- og strandhåndklæde i hotellets reception eller medbringe et håndklæde hjemmefra.

Hvad kan man lave på Saygili Beach Hotel?

Dette hotel er helt perfekt til dig, der vil udforske lokalområdet i din ferie! Du kan nemt gå ind til Sides centrum ad den hyggelige promenade på cirka 15 minutter. Vel inde i Side er der alverdens butikker, restauranter og barer at gå på opdagelse i, og tager du til antikke Side, kommer du til at opleve Middelhavets spændende historie i form af byens helt unikke gamle ruiner.

Det nærmeste busstoppested ligger cirka 500 meter fra hotellet, og det er også muligt at bestille en taxa i hotellets reception. I nærheden af hotellet er der udover restauranter både en hæveautomat og et apotek.

Wifi

Det er gratis wifi på værelset og hele hotelområdet.

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Nogle større transferbusser stopper omkring 50 meter fra hotellet. Der kan forventes en del gåafstand fra transferbussen til hotellet.

Mad og drikke

Rygning kan forekomme på fælles udendørsarealer.

Importerede drikkevarer, nogle lokale drikkevarer, friskpresset juice og drikkevarer på flaske er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program.

Værelserne

Safety boks tilbydes mod et tillægsgebyr på værelserne.

Minikøleskabe tilbydes uden indhold, men kan fyldes med egen mad og drikke.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections