Lara, Tyrkiet

IC Residence


9 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Gæste­vurdering
4.6 af 5
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
20 km 

Luksuriøse villaer i ekstraordinære omgivelser

IC Residence er et unikt luksushotel, hvor du bor i flotte villaer, som har enten privat pool eller med direkte adgang til et stort poolområde. Med andre ord er du altid tæt på en forfriskende dukkert! 

Når du bor på IC Residence har du også adgang til det store udvalg af faciliteter, pools og restauranter på nabohotellet IC Green Palace, så du får faktisk to hoteller til prisen for ét! Hotellerne er forbundet via en lille sti, så det er nemt at gå fra det ene hotel til det andet.

All Inclusive programmet har både en delikat buffet og á la carte retter til samtlige måltider, og du kan få roomservice helt uden ekstra omkostninger!

IC Residence ligger i Lara, og er et fredfyldt område med eksklusive og idylliske omgivelser. Privat VIP-transfer fra og til lufthavnen er inkluderet i dit ferieophold på hotellet.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Bo med privat pool eller direkte adgang til pool

Hvis du bestiller en af de eksklusive Bali- eller Superior villaer får du din private have med egen lille pool med solsenge og parasoller. Her kan du nyde tiden for dig selv, samtidig med at du selvfølgelig har mulighed for at bruge hotellets øvrige pools.

Bor du i Lake Villa, bor du lige ved IC Residences store poolområde, som ligger rigtig smukt ud til de omkringliggende bygninger. Du får en privat terrasse med solsenge, så det er bare at åbne terrassedøren og hoppe i vandet! Da der ikke arrangeres nogen pool-aktiviteter ved denne pool kan man ligge her i fred og ro.

Vil du gerne have lidt aktiviteter og underholdning i løbet af dagen er er fire skønne poolområder på nabohotellet IC Green Palace, blot få minutters gang derfra. Her er blandt andet en stor pool, hvor der arrangeres forskellige lege i vandet, et nybygget vandland med syv vandrutsjebaner og et sjovt legeområde for de mindste gæster i farverige nuancer.

IC Residence har sit eget private strandområde, hvor der er en strandbar, som serverer kolde drikke – naturligvis en del af All Inclusive-programmet. Hele strandområdet er rigtigt hyggeligt og sandet er finkornet og med få småsten. Vandet bliver relativt hurtigt dybt her.

Bor du i Bali Villa eller Superior Villa kan du frit benytte de skønne strandpavilloner med solsenge og halmtag. Her serverer tjenerne drikkevarer og snacks efter dine ønsker!

Mod betaling

Leje af strandpavilloner, hvis du ikke bor i en Bali Villa eller Superior Villa

For den kvalitetsbevidste!

På IC Residence får du et virkelig lækkert All Inclusive-program! I den eksklusive hovedrestaurant lægges stor vægt på høj kvalitet. Her kan du nyde en delikat buffet, som måske ikke er så stor, men som til gengæld opvejes dette af muligheden for retter fra á la carte menuen. Derudover indgår dele af roomservice-menuen i All Inclusive programmet døgnet rundt, så du hvis du har lyst, kan du nyde en privat middag i den eksklusive villa.

Dit All Inclusive-program gælder også delvist på nabohotellet IC Green Palace. Her serveres frugt, snacks samt is – både i isbaren og is, som er emballeret fra internationale mærker i fryseren. Drikkevarer kan fås i alle barer og i strandbaren. I lobbybaren på IC Green Palace kan du få drikkevarer døgnet rundt!

IC Residence har fem á la carte-restauranter. Deres temaer er fisk, steak house, mexikansk, italiensk og sushi/teppanyaki. Som gæst på IC Residence Superior Villa eller Bali Villa kan du besøge hver á la carte-restaurant én gang gratis, mens nogle af á la carte-restauranterne kan reserveres mod et gebyr for gæsterne på hotellets Lake Villas. På grund af restauranternes høje kvalitet er de meget eftertragtet, så reservér gerne bord tidligt og mindst to dage inden besøget. Den romantiske italienske restaurant er forbeholdt voksne gæster og aldersgrænsen er derfor 12 år.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, vin på flaske, bookinggebyr på teppanyaki restauranten (gælder ikke gæster i Superior Villa og Bali Villa).

International børneklub med spændende aktiviteter

I den internationale børneklub på nabohotellet kan børnene, som bor på både IC Residence og IC Green Palace sammen lave masser af aktiviteter og sjov! De øver sig til minidiscoet om aftenen, leger i poolen, bager kager og pizza, spiller spil og hygger sig på legepladsen. Fra børneklubben arrangeres der også sjove udflugter til stranden. børneklubben er det perfekte sted at møde nye, jævnaldrene venner.  For alle børn mellem 4-12 år.

Det farverige vandland, poolen med herlige klatreområder og små vandrutsjebaner og plaske-områder ligger ved børneklubben, vil med garanti være et hit hos børnene.

Når mørket falder på og diskotekslysene tændes, samles gæster fra både IC Residence og IC Green Palace til minidisco på IC Green Palace, hvor børnene giver en danseopvisning som de dygtige, internationale aktivitetsguider arrangerer.

Fred og ro eller underholdning?

Når du holder ferie på IC Residence får du det bedste fra to verdner. Hele området er meget roligt og fri for aktiviteter, mens du på nabohotellet IC Green Palace kan deltage i sport, vandleg, underholdning og være en del af et mere livligt miljø.

Udbudet af faciliteter og aktiviteter på nabohotellet IC Green Palace er meget stort. Her er tennisbaner, squash, aerobics, minigolf, vandlege, billard, bowling, spillehal og små souvenirbutikker. Derudover også pilates og danseundervisning. Der er også et fitnesscenter som har uddannede instruktører. Du kan få gode råd til din træning – og det er næsten som at have en personlig træner!

På IC Green Palace kan du danse i udendørsdiskoteket, og her indgår drikkevarer i All Inclusive programmet. Hver aften kan du desuden nyde live musik i lobbybaren på IC Green Palace, og her er også aftenshows med musicals, danseopvisninger og cirkus.

Der er fri wifi på hele hotellet.

Eksklusive designervillaer med privat pool

I IC Residences lækre villaer er der direkte adgang til pool og der er plads til helt op til ni personer. Ønsker du at bo i virkelig overdådige omgivelser skal du booke den eksklusive Superior Villa. Der er naturligvis privat pool og sågar eget tyrkisk bad!

Alle villaerne har wifi, tv, telefon, elkedel, balkon eller terrasse, safety boks, morgenkåbe, badetøfler og centralstyret aircondition. I badeværelset er der forskellige produkter samt hårtørrer. Der er også en velassorteret minibar, som er inkluderet i dit All Inclusive-program og som bliver opfyldt dagligt.

Lake Villa, 2-5 personer

Lake Villa, 2-5 personer

Du bor i et lyst villaområde med stor, skøn pool i midten, som kun er for Lake Villas gæster. Du har direkte adgang til poolen fra din egen terrasse med solsenge og parasol. Værelserne er på ca. 65 m² og ligger enten i grundplan eller første etage. Der er ingen elevator. Lake Villa har to soveværelser med og to rigtige sengepladser i hver, et opholdsværelse med klinker og to badeværelser (et med brusekabine og et med badekar). Ved behov sættes der en ekstraseng, der måler 190x90 cm ind i værelset. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og et barn, og det er muligt at få to børnepriser. Værelset kan også bookes til kun to personer mod et gebyr.

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Denne rummelige suite på ca. 130 m² er indrettet i samme stil som de andre Lake Villa og har direkte adgang til samme skønne poolområde. Her får du en stor stue og fire soveværelser med to rigtige sengepladser hver. En ekstraseng, der måler 190x90 cm sættes ind i værelset hvis der er behov for det. I soveværelserne er der parketgulv, mens der i gangen og stuen er klinker. Denne suite har fire badeværelser. Værelset kræver mindst seks fuldt betalende, der kan max bo otte voksne og et barn, og det er muligt at få to børnepriser. 

Bali Villa, 4 personer

Bali Villa, 4 personer

En eksotisk villa på hele 323 m² indrettet i hyggelig Bali-stil med træ, rustikke møbler og klinker. Her bor du i eget lille hus med to separate soveværelser, et på hver side af din overdækkede udendørsstue, som har glasbord, stole og en flot udsigt over din lille private pool! Der er to badeværelser. Villaen ligger i sin egen lille have med solsenge og hængekøje. Her kan fire personer bo, og alle betaler fuld pris. 

Superior Villa, 4-6 personer

Superior Villa, 4-6 personer

Denne villa er nok en af Nazars eksklusive! Den spektakulære villa er 393 m² og i ekstravagant italiensk design ned i mindste detalje. Villaen har laminatgulv og plankegulv, tre store elegante soveværelser og har et stor opholdsrum med amerikansk køkken, stort tv og musikanlæg. I den afskærmede have kan du nyde din egen pool, solsenge, parasol og hængekøje. Der er også et lille privat hamam, og du kan, mod betaling, bestille en professionel massør. Du får også tøjvaskeservice. Dette er virkelig en eksklusiv drømmevilla! Villaen kræver mindst fire fuldt betalende, hvor der kan bo max seks voksne og det er muligt at få to børnepriser. 

Prikken over I’et

IC Residences spa er utrolig lækkert, både hvad angår indretning, atmosfære og luksus. Den rolige, behagelige atmosfære får én til at slappe af med det samme. Her tilbydes alle former for krops- og ansigtsbehandlinger, som er mod betaling, mens hamam, sauna og russisk dampbad med tilhørende hvilerum, som frit kan benyttes så ofte du ønsker.

Som gæst i Superior Villa har du en helt egen hamam, hvor du mod betaling kan få afslappende behandlinger af professionelle massører.

Mod betaling

Alle behandlinger.

Tag med på uforglemmelige oplevelser!

Hos Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet og vores mål er at du skal fylde rejsetasken med masser af sjove og spændende oplevelser. Vi har derfor sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på vilde action-fyldte udflugter, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og fortryllende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og før du bestiller dine udflugter. 

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkiets sydkyst, som er et stort, moderne ferieområde med en udpræget lokal karakter. Byens hjerte er den historiske bykerne med små, snirklede gader, gamle stenhuse og en charmerende romersk havn. Overalt vrimler det med spændende butikker og hyggelige restauranter, men der findes også store internationale shopping centre. 

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På IC Residence har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Overskydende mad fra hotellet bliver donereret til et center, der tager sig af hunde og katte, som lever på gaden.

• IC hotellerne arrangerer miljøprojekter og kampagner for skolebørn for at øge deres opmærksomhed omkring hvorledes vi holder kloden ren og sikker.

• Glemte ejendele og hittegods, som er blevet glemt på hotellet, bliver efter seks måneder doneret til trængende studerende.

• Hotellet støtter projektet“ Let my daughter go to school”, hvor der bliver samlet ind til fattige familier, så deres døtre har mulighed for gå i skole.

• Stranden er tildelt Blue Flag, som bevis på, at hotellet har sundt svømmevand, veludstyret strand og fokus på miljøoplysningsaktiviteter. Hotellet har også deltaget i projektet ”Indigo Turtle”, som har adopteret 115 skildpadderunger.

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Som gæst på IC Residence har du fri adgang til faciliteterne på nærliggende nabohotel IC Green Palace - og kan nyde den rolige og livgivende stemning. Gæsterne på IC Green Palace har ikke adgang til faciliteterne på IC Residence.

Håndklæde til pool strand er selvfølgelig uden ekstra omkostninger.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Den italienske restaurant henvender sig mod voksne gæster og minimumsalderen er derfor 12 år.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections