Tyrkiets sydkyst,

Lucky 3 Star


Børnepris t.o.m. 1 år
Laveste pris:
Barn fra:
Lucky 3 Star
Lucky 3 Star_1
Lucky 3 Star_2
Lucky 3 Star_3
Lucky 3 Star_4
Lucky 3 Star_5

Uspecificeret hotel med All Inclusive!

Pak kufferten, find feriestemningen frem og lad os bestemme destinationen. Vi giver dig et, ifølge destinationslandets lokale bestemmelser, 3-stjernet All Inclusive-hotel til en billigere pris end normalt.

Generelt kommer du til et hotel som ikke indgår i vores program. De hoteller du kommer til tilhører oftest de billigere alternativerne i respektive kategori.

Du bestemmer hvilken lufthavn du vil rejse til, vi vælger destinationen!

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections